24-09-2014 04:21h – VS waarschuwt Iran voor aanval IS.
Het Britse persbureau claimt dat een “Iraanse regeringsfunctionaris” zou hebben laten weten dat de VS Iran voorafgaand op de luchtaanvallen op IS in Syrië voorafgaand op de luchtaanvallen op IS-doelen zou hebben geïnformeerd.
Het aanvalsplan zou eerst in Genève zijn besproken, en daarna in New York.
De VS claimt met Iran te hebben gesproken, en Iran verzekerd te hebben GEEN aanvallen uit te voeren op het Syrische leger van Assan.
>>> http://nos.nl/artikel/702007-vs-waarschuwde-iran-over-aanval-is.html
OPMERKING: Nogal vaag bericht, de naam van de Iraanse regeringsfunctionaris wordt nergens vernoemd, waardoor het onmogelijk is deze claim op waarheid te controleren.
Gezien de VS haar “Oorlog tegen het Terrorisme” op basis van leugens is begonnen, en haar miljarden kostende inlichtingendienst keer op keer verzaken eventuele potentiële bedreigingen op tijd te herkennen, zoals ook nu weer met de opkomst van ISIS alias IS, waarvan bovendien wordt geclaimd dat deze goed bewapend en getraind blijken te zijn…
Samen met het feit dat de VS en NAVO nu openlijk “rebellen” financieel en materieel kunnen ondersteunen zodat deze oorlog de wapenindustrie nog jaren op kosten van de belastingbetalers kan worden gefinancierd, doen mijn vermoeden alleen maar versterken dat deze “terreurorganisaties” opzettelijk zijn gecreëerd!

24-09-2014 10:15h Franse veiligheidsdiensten raken 3 jihadisten kwijt:
De Turkse autoriteiten zouden 3 jihadisten op de vlucht naar Marseille hebben gezet en verzuimd dit door te geven, nadat de gezagvoerder van de vlucht naar Parijs weigerde ze aan boord te nemen.
In Marseille aangekomen konden de 3 jihadisten ontvluchten vanwege een kapotte paspoortcontrole?!?

Minister van Defensie Jean-Yves Le Drian sprak van “geknoei” en “gestuntel” maar beloofde dat er snel een oplossing voor gevonden wordt.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3754112/2014/09/24/Franse-veiligheidsdiensten-raken-3-jihadisten-kwijt.dhtml

OPMERKINGEN:
1. Het is totaal onverantwoordelijk wanneer individuen waarvan bij voorbaat al bekend is dat zij een gevaar kunnen vormen voor de samenleving zonder meer tot het land worden toegelaten, i.p.v. de toegang te worden ontzegd.
2. Bovendien is het nogal merkwaardig dat de gezagvoerder van de vlucht naar Parijs de 3 jihadisten niet aan boord wilde hebben, en de gezagvoerder van de vlucht naar Marseille dat geen probleem zou hebben gevonden.
3. Marseille heeft net als elk ander Europees land voor miljarden aan beveiligingsapparatuur op haar vliegvelden staan, wel erg frappant dat die het op het cruciale moment laten afweten?!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s