Deze pagina wordt gewijd aan de “Oorlog tegen het Terrorisme“.
“Oorlog tegen het Terrorisme” zijnde niets anders dan een oorlog tegen andere staten, omdat deze een gevaar zouden kunnen vormen voor de economie van de Staat die de aanval aankondigde zijnde Amerika!
In het geval van Afghanistan kunnen we denken aan het aanleggen van olie- en gas pijpleidingen en de papavervelden (papaver is één van de meest lucratieve (verboden) handelsgoederen waar miljarden aan te verdienen valt, en Amerika is het grootste import land van dit product (kent de grootste groep verslaafden in de wereld onder met name jongeren) en het product morfine (sterkste pijnstiller) dat van deze papaver wordt gemaakt is over de gehele wereld schaars te noemen, bovendien worden in Afghanistan steeds meer GENgewassen verbouwd (een extra economisch voordeeltje voor Amerika’s GEN(GIF)bedrijf Monsanto).
De oorlog tegen afghanistan:
24-04-2008 Productie en Marktwaarde Afghaanse opium!

In het geval van Irak zou je kunnen denken aan de talrijke olievelden, en de strategische ligging rondom Amerika’s staatsvijand Nr 1 Iran, waarvandaan gemakkelijk troepen Iran kunnen binnenvallen, want reken er maar op dat deze oorlog niet lang uit zal blijven (Barack Obama zal op dezelfde voet verder gaan als George Walker Bush) en met alle waarschijnlijkheid met nucleaire middelen wordt uitgevochten (je hoeft GEEN expert te zijn om de gecensureerde berichten van de media propaganda machine te kunnen analyseren, alleen een beetje gezond verstand en alles rustig op een rijtje te zetten…

Afijn…
De “Oorlog tegen het Terrorisme”
Een hersenspinsel gecreëerd door organisaties en “elite” figuren die bang zijn dat hun glorieuze op bedrog en corruptie gebouwde kapitalistische imperium zal instorten als de wereld de consumptiemaatschappij zal afzweren en in harmonie en vrede met elkaar samen zouden leven.
Niettemin moeten we dit hersenspinsel niet te licht nemen, want het is een eigen leven gaan leiden dankzij de media die keer op keer hameren op de verschillen tussen culturen en mensen qua ras, religie en uiterlijke kenmerken.

Ja, u hoort het goed.
Het is de media die de leugens verspreiden middels gecensureerde propaganda.

Een goed voorbeeld hiervan is de Italiaanse mediamagnaat en politicus Silvio Berlusconi.
Hij is het levende bewijs van de macht die een politicus kan hebben als hij de media controleert!
Als politicus kan hij zijn eigen mediabedrijf van subsidies voorzien en meer rijkdom vergaren…
Als mediamagnaat kan hij weer zijn eigen politieke campagne voeren en tegenstanders onderuit halen, een vicieuze cirkel van corruptie en macht.

Onthoudt echter één ding goed.
De media brengt GEEN nieuws in de zin van verslagen die op de werkelijkheid berusten.
Zij brengt negatief nieuws op zodanige wijze dat u het gemakkelijker accepteert.
In oorlogen (waar geen enkel zinnig mens achter kan staan vanwege het zinloze bloedvergieten en de zinloze verwoesting van infrastructuur) is het de taak van de media om de burger om het nieuws op zodanige wijze te verdraaien dat er steun voor die oorlog wordt gecreëerd onder de eigen bevolking.

Vergeet niet dat u (als belastingbetaler) opdraait voor al dat zinloos geweld.
Bovendien, en dat is het smerige van dit verhaal bent u indirect medeplichtig als u zich niet verzet tegen deze zinloze slachtingen (het is immers uw belastinggeld dat daarvoor wordt ge(mis)bruikt).

Momenteel zijn volgende pagina’s beschikbaar:
MOMENTEEL ZIJN ER NOG GEEN WERKENDE PAGINA’S – WERK IN UITVOERING !!!
(Voorbeeld van komende pagina’s die te zijner tijd zullen worden uitgebreid)
AFGHANISTAN
IRAK
SOMALIË

Advertenties

9 Reacties to “WOT (War/World on Terror)”


 1. Hallo,

  Ik volg je site al een tijdje en heb geloof ik ook iets overgenomen van je site.
  Er zijn momenteel veel websites die over deze onderwerpen en op een of andere manier lijkt mij het zinvol om zoveel mogelijk blogs/websites te linken.
  Op een of andere manier heb ik het idee dat we allemaal veel sterker staan als er een front wordt gevormd van mensen die niet alles zomaar aannemen, maar kritisch kijken en lezen en zien wat er op dit moment gaande is.
  Wat denk je ervan?

  Groetjes,

  Isabelle

  1. Peter Says:

   Ben het eens met jouw reactie Isabelle. Praat vaker met een moslim [ Nederlandse-komaf ] .Zij heeft mijn visie helemaal veranderd. Wij zijn gehersenspoeld door de media. Deze meid praat over de Koran als over een liefdesboek. De wereld schijnt echter dit woord niet goed meer te herkennen. Deze vrouw heeft zoveel waardigheid. Geweldig. Nee; dan de Nederlandse vrouw …..; in de zomer lopen ze bijna naakt over de straten. Kopvodden-taks ; Zij voelt zich echt zwaar beledigd. Ik ben christen en toch hebben wij mooie gesprekken samen gehad. [heel apart ]. Ik kon er een geweldige liefdesroman over schrijven. Mijn platonische liefde? Reken maar van Yes. Ben jij mijn tweede?

 2. Esther Kremer Says:

  Hoi,

  Ik lees vandaag voor het eerst uw site. Heeft u ook iets over Pakistan. Ik heb verder niets tegen moslims maar wel tegen extremistische Moslims. In het nieuws zeggen ze dat andere geloven hun Koran verbranden en om die rede verbranden de extremistische Moslims de andere gelovigen hun gebedsplaatsen, zoals een paar dagen in het nieuws werd verteld. Vragen die bij mij op komen zijn, wat moet een ander geloof met de Koran en waar moet deze die vandaan halen. Mijn vriend die uit Pakistan als Christen is gevlucht, geeft aan dat in hun land je niet zo maar aan een Koran kan komen tenzij je zelf een Moslim bent en naar de Moskee gaat. Hoe kan het dan dat een ander gelovige of niet gelovige de Koran kan verbranden? Mijn denken en vele anderen vermoeden dat de extremistische Moslims puur een rede bedenken om het andere geloof te kunnen verzwakken en het liefst te kunnen doden, denkende aan de Jihat en Blashmillah wet. Waarin slechts het geloof in de Koran in Mohammed goed gekeurd word en zij hun geloof wel mogen uiten, maar een ander gelovige dit niet mag doen en doen zij dit wel dat worden zij op de lijst gezet. Betekend dat zij gedood moeten worden!
  Dit alles wordt uiteraard nergens vermeld en zij die het vermelden zullen ook achtervolgt worden tot zij niet vermoord zijn.
  Andere landen kunnen hun land mooi verbloemen, de rest van de wereld geloofd in eenvoud dat iets waar is zonder er verder over na te denken.

  Wat denkt u hierover?

  Groet Essie

  1. worldthechanges Says:

   Hi Essie…

   Heb ik iets over pakistan?
   Helaas ( nog ) niet…

   Ik heb me niet zo verdiept in religieuze zaken…
   Behalve wat interessante aanknopingspunten die ik toevallig tijdens mijn speurtochten op het internet ben tegen gekomen.

   In tegenstelling tot veel gezinnen waar ouders hun kinderen automatisch laten dopen in hun eigen religie…
   Hebben mijn ouders de keus van religie volledig aan mezelf overgelaten.

   ‘k Heb aan de hand van de onderlinge religieuze slachtpartijen, en de lugubere wijze waarop natuurgenezers als heksen op de brandstapel terecht kwamen of met een steen om de nek verzopen besloten NIETS met religie te maken willen hebben!
   Dat besluit werd nog eens versterkt toen bleek dat religie tevens werd misbruikt voor pedofiele doofpotaffaires en ordinaire belastingfraude / belastingontwijking…

   Religie is overigens een delicaat onderwerp…
   Je kunt namelijk niet afgaan op de inhoud van bijbels, korans en andere heilige geschriften…
   Deze zijn namelijk in de loop der jaren regelmatig herschreven…
   Daarbij dient rekening te worden gehouden dat hierbij de oorspronkelijke inhoud anders is geïnterpreteerd…

   Religie wordt echter vaak misbruikt door religieuze leiders om hun persoonlijke macht / grip op de bevolking uit te oefenen.
   Het is daarbij zeer aannemelijk dat zij zich daarbij bedienen van misleiding.

   Wat de “jihat” betreft…
   Van oorsprong het organiseren van gewapend verzet tegen een agressor, denk daarbij aan de kruistochten in de middeleeuwen…
   Is mijns inziens in de loop der tijd uit haar oorspronkelijke context getrokken doordat het woord misbruikt wordt om geweld tegen niet moslims te vergoelijken!

   Blasmillah wet?
   Weet je zeker dat je het woord goed hebt geschreven want de 3 browsers die ik gebruik hebben geen van 3 iets kunnen vinden!

   Wat is waar aan de verhalen van koran verbrandingen…
   In ieder geval een interessante vraag!
   ‘k Kan niets beloven…
   Maar wie weet kom ik hier te zijner tijd nog op terug…

   1. worldthechanges Says:

    Overigens…
    ’t Lijkt mij overigens niet zo moeilijk om aan “Korans” te komen als je bedenkt dat de “Oorlog tegen het Terrorisme”, zoals de Amerikanen het omschrijven, zich voornamelijk afspeelt in de Islamistische staten, en mogelijk geroofd zijn uit woningen die aan gort zijn geschoten tijdens bombardementen en dergelijke!

 3. Peter Says:

  1De Jihad heeft niks met de kruistochten te maken. Tenminste niet van oorsprong. Moslim groeperingen onderling die met elkaar in “oorlog” waren gebruikten dit woord. Hun strijd werd door dit woord “benoemd”. Dit is al zo oud als dit geloof is. Het Moslim geloof kan heel mooi zijn, maar zij zijn onderling noch altijd të verdeeld. Heel jammer. Wat andere geloofsovertuigingen er mee kunnen? Moeilijke vraag. Het Christelijke geloof is er een van vergeving. Niet slecht toch. Dit vind ik të weinig terug bij het Moslim geloof. Wat mij b.v. ook “stoort”. Het ritueel slachten van dieren, en het omgaan ermee in het algemeen. Maar dit zit ook in het Joodse geloof. Het slachten toch. Tot 1975 verboden in Nederland. Zo zie je maar hoe wij ons “aangepast” hebben. Dit wil ik persoonlijk liever weer teruggedraaid zien PvdD is er mee bezig. Hadden het zelfs al door in de tweede kamer, maar de eerste trok dit weer in. Democratie die de mijne niet is. Dit slachten stamt uit een tijd dat de mens alleen maar zwaarden en messen hadden. Nu zijn er andere en betere mogelijkheden. De Profeet zou er volgens mij zijn goedkeuring wel aan kunnen geven. Als hij van dieren hield. Waarom houden Moslims hier de boot af ? Wij moeten de dialoog aan gaan. Zij ook.

  1. worldthechanges Says:

   Het begrip “Jihad” zaait overigens nogal wat verwarring…
   Want de eigenlijke betekenis is “worstelen” en niet zoals veel mensen denken “oorlog”.

   Worstelen in de zin van het delen van de welvaart met mensen die minder hebben.
   Neemt overigens niet weg dat “Jihad” ook een aantal keren in de Koran met geweld in verband wordt gebracht…
   ( kan daar echter in zo korte tijd nog weinig over zeggen )!

   The true believers are those who have faith in Allah and His Prophet and never doubt…
   And who struggle for His cause with their wealth and persons…
   Such are the truthful ones”. (Al-Hujrat-49:15)

   >>> http://quran.com/49/15

   Het begrip “Qital” zou in hoofdzaak gebruikt worden om een oorlog aan te geven!

   Wanneer de “Qital” in samenhang wordt gebruikt met de “heilige profeet” wordt daarmee een “heilige oorlog” opgestart tegen de “ongelovigen” en zodoende de Islam over de Arabische staten / de wereld verspreid.

   He it is Who has sent His Messenger with the guidance and the Religion of truth…
   That He may cause it to prevail over all religions…
   Even if those who associate partners with God hate it.”. (Al-Saff 61:10)

   De Islam:
   Betreft het een vreedzame religie die wordt afgeschilderd als gewelddadig?
   Of is het inderdaad een gewelddadige religie?

   Tsja, dat blijft een moeilijke vraag vanwege de vele misvattingen…
   Bovendien kan ik me wel indenken dat bepaalde personen en organisaties deze misvattingen liever in stand willen houden omdat zij eraan verdienen ( War On Terror – Wapenhandel ) ( War On Terror – Politiek gezien het effectiefste middel om de privacy- en rechten van de staatsburger steeds verder in te dammen, teneinde de greep op de bevolking te verstevigen DIKTATUUR )!

   Bovendien heb je dan ook nog eens types als Geert Wilders die nog eens flink het vuur aanwakkeren door de islam-cultuur belachelijk te maken, daarbij deze bevolkingsgroep tot “extreem geweld” aanzettend!

   Persoonlijk heb ik het gevoel dat het gevaar van de “Islam” zwaar wordt overdreven.
   Ik denk dat de rest van de wereld zelfs een aantal dingen uit de Islam zou kunnen overnemen…
   Ik denk hierbij o.a. aan haar humaner financiële systeem dat rente verbiedt.
   Niet alleen kun je zo gemakkelijker je schuld afbetalen…
   Het zou weleens de oplossing kunnen zijn om een begin te maken met de concrete afbouw van de staatsschulden…
   Daarbij voor een stabielere economie kunnen zorgen.

 4. Peter Says:

  Heb noch gauw wat opgezocht. Het woord Fitna zou ook zoiets betekenen als oorlog/ twisten en of ruzie tussen Moslims onderling, of tegen anders denkenden. Heel jammer, dit steeds maar weer tegen denken. Of het gevaar Islam zwaar overdreven wordt? Zwaar misschien, maar gevaar is er. De uitspraken vanuit deze wereld zijn toch wel duidelijk. Heel jammer, maar het is wel zo. De dialoog, waar ik het eerder over had, is daar moeilijk te vinden. Er zijn ook gematigdere Moslims, natuurlijk, maar is dat de meerderheid of juist niet? Moslims zijn tegenover andersdenkenden wel gereserveerd. Voor vele van hen is dit aardse bestaan niet heel erg belangrijk. Er zijn vele die bereid zijn om zich zelf op te offeren. Voorbeelden genoeg. Zij hebben het over de laatste Profeet. Mijn mening? Tot nu toe, ja. Komt er dan noch eens een keer “iets” anders? Volgens mij, ja. God is er, en Hij houdt zich met ons bezig. Dit is natuurlijk een persoonlijke mening. Ieder het zijne toch. Maar ik dring niemand iets op. Heb respect voor iedereen die iets anders denkt. Het minste is echter toch dat men mekaars LEVEN respecteert. Het is kostbaar.

  1. worldthechanges Says:

   Fitna:
   Het woord dat Geert Wilders in 2008 als titel gebruikte voor zijn eigen film, waarmee hij de islam afschilderde als een gevaarlijke cultuur.

   Daar heb ik overigens een 4-tal artikelen over geschreven…
   ‘k Was met een 5e deel bezig, de tegenhanger van de Fitna…
   Om één of andere reden schijn ik er niet aan toe te zijn gekomen die af te maken en te publiceren!

   Afijn…
   De oorspronkelijke betekenis had verband met het in vuur verhitten van goud en zilver om de echtheid te ervan te kunnen bepalen.

   In de Koran wordt het echter gebruikt als waarschuwing voor de terugkeer van moslims naar het “heidendom“.

   Dit wordt als “het ultieme kwaad” beschouwd!
   Een moordenaar is daarbij vergelijken nog een “lieverdje”.

   Het feit dat Geert Wilders destijds dat woord gebruikte als titel in zijn film, zegt mijns inziens genoeg over het feit dat hij daarmee de razernij van de gehele moslimwereld over zich uit heeft geroepen!

   Het is dan ook geen wonder dat hij continue wordt begeleidt door bodyguards, doch het is wel bezopen dat de samenleving moet opdraaien voor de kosten van zijn persoonlijke veiligheid!

   Of de Islam werkelijk een “achterlijke cultuur” is zoals geert Wilders stelt, is niet zo één twee drie te bepalen…

   Elke cultuur kent haar tirannen en uitbuiters, ook de Nederlandse “democratie” met haar politieke partijenstructuur.

   Goed…
   We hebben hier nog “vrijheid van meningsuiting” in tegenstelling tot veel landen buiten Europa.

   De vraag is echter voor hoelang nog, gezien de multinationals de overheden in hun zak hebben en zo steeds meer eigen regel- en wetgeving opleggen aan de burgers terwijl zijzelf gewoon hun gang blijven gaan en zich niets aantrekken van die regel- en wetgeving, als het ware boven die regel- en wetgeving verheven zijn…

   Eenzelfde fenomeen zien we terug bij ambassadepersoneel die dankzij hun door de overheden gegarandeerde “immuniteit” gewoon hun gang gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s