Ik was een tamelijk  verlegen jongen uit een Brabants gehucht met een Brabantse moeder en een Groningse vader.

Een onopvallend type dat zich niet thuis voelt in mensenmassa’s…

Iemand die vanuit de achtergrond zijn omgeving en “medemens” bestudeerde…

Zodoende was ik in staat mijn vrienden zorgvuldig te selecteren.

‘k Had er weinig, maar ik kon wel van ze op aan!

Ik bemoeide me nooit met andermans zaken en hield er niet van als anderen hun neus in mijn zaken staken, desalniettemin stond ik wel altijd klaar voor diegenen die eerlijk advies dan wel hulp nodig hadden!

Vanwege de overwegend negatieve periodes in mijn leven, heb ik op een gegeven moment besloten mij steeds verder van de mensheid te distantiëren.

Het begon al op de basisschool, alwaar een sadist van een leraar ( afkomstig uit Friesland ) mij stelselmatig mishandelde door met een stokje op de binnenkant van mijn hand te slaan.

‘k Weet niet of het gewoon machtsmisbruik was of dat het kwam door een vete in het verleden tussen Friezen en Groningers, waar ik dus in het Brabantse zuiden het slachtoffer van was geworden.

http://www.11en30.nu/de-canon-vensters/de-friese-vrijheid

‘k Heb overigens nooit begrepen waarom Friesland er als enige provincie een eigen taal ( verplicht op de basisschool ) en eigen media in de Friese taal op na mag houden, wat zijn zij meer dan al die andere Nederlandse provincies met hun eigen dialecten?

http://www.karinandringa.nl/de-friezen-en-de-groningers/

Mijn ouders konden klagen wat ze wilden bij de directeur van de basisschool, doch deze scheen zich nergens van aan te trekken.

Tegenwoordig is dat wel even anders, want ouders zijn tegenwoordig mondiger / agressiever en hebben minder ontzag voor autoriteiten, terwijl de scholen inmiddels aan autoriteit hebben ingeboet.

Mogelijk omdat de klachten van de ouders inzake mishandeling door leraren en plagerijen door medeleerlingen niet serieus werden genomen.

https://www.scholenopdekaart.nl/vensters/public/40888-04ZO-000/poind16/Agressie%20en%20geweld.pdf

Eigen schuld, Dikke bult!

Enfin…

‘k Heb zelf weinig te zeggen gehad bij de keuze van mijn school.

Je had in mijn tijd van die ( r ) overheidsambtenaartjes die “adviezen” uitdeelden aan de ouders.

En destijds scheen men een tekort te hebben aan automonteurs.

Vandaar dat ik op de LTS in Waalwijk richting autotechniek heb gezeten, en die op het destijds hoogste ( C ) niveau heb afgerond.

In plaats van werk te vinden, had de ( r ) overheid arbeidsmigranten met een technische opleiding naar Nederland gehaald en die hadden de desbetreffende reeds opgevuld!

Daar zat ik dan met een technische opleiding en geen werk.

‘k Was overigens sowieso al niet zo gecharmeerd van de autotechniek.

Enfin…

Vandaag de dag schijnt er qua arbeidsmigratie vanuit het buitenland niets te zijn verandert, zoals u kunt lezen in het volgende artikel.

05-06-2018 https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2235145-nederland-kan-niet-zonder-de-indiase-arbeidskrachten-in-eindhoven.html

’t Wordt vaak ontkend maar er zijn onderzoeken gedaan naar verdringing op de arbeidsmarkt door arbeidsmigranten.

Ze werken voor minder geld en vaak onder slechtere arbeidsomstandigheden.

TIP: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-strijd-om-een-baan-polen-vs-nederlanders/

Nederlandse werkgevers zoeken bewust de randen van regel- en wetgeving op, aldus de onderzoekers, en is er sprake van oneerlijke concurrentie doordat de werkgevers via buitenlandse bedrijven arbeiders hierheen halen waarvoor ze vervolgens geen pensioenpremies en sociale premies hoeven te betalen.

21-11-2014 https://www.hpdetijd.nl/2014-11-21/onderzoek-oost-europeanen-verdringen-nederlanders-op-arbeidsmarkt/

21-11-2014 https://www.telegraaf.nl/nieuws/884736/goedkope-buitenlander-krijgt-werk-nederlander

Enfin…

Ik zag geen andere mogelijkheid dan doorstuderen.

De autotechniek zag ik niet zo zitten, dus schakelde ik om naar elektrotechniek.

Daar zouden meer kansen liggen werd mij verteld.

Vanwege mijn technische achtergrond werd het de MTS in Tilburg richting Elektrotechniek.

En laat daar nou ook zo’n sadist van een leraar zitten.

Een reus met kolenschoppen van handen, die er blijkbaar plezier aan beleefde “pedagosche tikken”, zoals hij dat stelde, uit te delen.

Nee hé!

Toen ik eenmaal van de MTS afkwam, hadden die vervloekte politici alweer arbeidsmigranten binnengehaald, de arbeidsmarkt was wederom verzadigd.

Na een tijdje lukte het me uiteindelijk toch om een sollicitatiegesprek te krijgen bij een landbouwbedrijf dat op zoek was naar een onderhoudsmonteur.

In mijn eigen omgeving notabene…

Een buitenkansje aangezien er slechts 2 sollicitanten overbleven, en ik de meeste kans maakte omdat ik dichterbij woonde!

En alweer ( nu al de 3e keer ) wist die vervloekte ( r ) overheid mijn carrière te dwarsbomen!

Ik werd opgeroepen voor de militaire dienst!

Een dienstplicht die op pure willekeur is gebaseerd, de één moet op straffe van een gevangenis straf bij weigering die dienst in, terwijl de ander dat niet hoeft.

Je wordt zowaar als een ORDINAIRE CRIMINEEL in de gevangenis gegooid alleen maar omdat je WEIGERT een opleiding te volgen waarbij je leert om MENSEN TE VERMOORDEN!

VERVLOEKTE FASCISTEN in DEN HAAG!

Na mijn dienstplicht te hebben voltooid, kon ik verder fluiten naar een goedbetaalde baan als techneut in de agrarische sector waarop ik eerder had gesolliciteerd.

Later kon je “kiezen” voor vervangende dienstplicht in een psychiatrische inrichting of zo…

Niettemin nog steeds dwangarbeid en machtsmisbruik door de staat!

https://www.trouw.nl/home/dienstplicht-nieuwe-stijl-is-al-snel-dwangarbeid~a9cdd75f/

Nou las ik nog niet zo lang geleden dat die FASCISTEN in DEN HAAG ook nog eens de dienstplicht ook voor meisjes in willen invoeren!

Laat die DUIVELSE POLITICI hun oorlogen ZELF maar uitvechten!

02-10-2018 https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4436691/17-jarige-meisjes-krijgen-brief-op-de-mat-dienstplicht-wordt-voor

Enfin…

Ik was dus gedoemd om tot in de oneindigheid sollicitatiebrieven te blijven schrijven op uitzichtloze parttime baantjes met 0-urencontracten zonder toekomstperspectief.

Bedankt Den Haag!

VERVLOEKTE POLITIEK!

2017NL190700-Het-begrip-vrijheid-dienstplicht-is-vrijheidsberoving-en-dwangarbeid-gebaseerd-op.jpg

Zij spreken over VRIJHEID maar ze doen aan VRIJHEIDSBEROVING!

De kans op een goedbetaalde baan bij een landbouwbedrijf verkeken

bovendien was ik inmiddels flink wat kennis kwijtgeraakt

Denk nou niet dat ik het ga hebben over de frustratie van die eindeloze sollicitaties naar slecht betaalde kolere deeltijd / parttime baantjes met 0-uren contracten, waarvan ik me goed kan voorstellen dat menigeen onder u hetzelfde heeft doorgemaakt of nog steeds ondergaat, en donders goed weet waarover ik het heb!

https://forum.viva.nl/werk-studie/dat-stomme-solliciteren-klaagtopic/list_messages/242199/1

anja en roelf leerden elkaar kennen in 1983 bij dansschool lizan te waalwijk 02

In 1983 leerde ik mijn Anja kennen via mijn zus op dansschool Lizan te Waalwijk, ‘k zat zelf op dansschool Grijsbach en daar ging het er behoorlijk stijfjes aan toe.

Haar vader was echter tegen onze relatie omdat zij katholiek waren en wij protestant

Eigenlijk had ik geen geloof omdat mijn ouders ruzie kregen met de pastoor die me wilde dopen, en dat is achteraf gezien maar goed ook want geloof me Religie brengt niets dan onheil ( van oorlogen tot pedofiele doofpotten ), gewoonweg om misselijk van te worden!

https://hetnlpcollege.nl/religie-en-geweld-waarom-veroorzaken-religies-oorlog/

https://historianet.nl/maatschappij/godsdienstgeschiedenis/de-reformatie/na-de-reformatie-heilige-oorlog-teisterde-europa

https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpunt/waarom-de-combinatie-religie-en-seksueel-misbruik-zo-vaak-opduikt-in-de-media/

Enfin…

Wat hieraan vooraf ging…

ofwel de zoektocht naar een geschikte partner!

En dat is best wel lastig als je op technische scholen hebt gezeten waar in mijn tijd geen enkele meid te bekennen viel..

Zeker als je ook geen uitgaanstype bent.

‘k Moet NIETS hebben van kroegen en disco’s met die verschrikkelijke herrie, de verstikkende rook van stinkende sigaretten en de verblindende stroboscopische verlichting, die epilepsie aanvallen kunnen uitlokken.

https://www.epilepsie.nl/over-epilepsie/pagina/229-3/lichtflitsgevoeligheid/

Vandaar dat ik het probeerde met advertenties in de destijds populaire popmuziekbladen als Bravo en Popfoto die over een correspondentie pagina beschikten waar lezers konden aangeven contact te zoeken met mensen over de wereld.

Je stuurde dan een brief naar de redactie met een pasfoto, hobby’s en interesses, en dan was het afwachten of ze je in de volgende oplage op die bewuste pagina hadden geplaatst en of er iemand op zou reageren.

https://www.google.com/search?q=popfoto+tijdschrift&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJ_bPkrKbcAhXN-6QKHci8BKwQsAQIPA&biw=1280&bih=882

‘k Mocht niet klagen…

Reacties genoeg van over de hele wereld, Nederland, België, Duitsland, Ierland, Indonesië, Suriname, de Nederlandse Antillen, Amerika en Israël.

Maarruhhh…

Naar verloop van tijd lopen ze toch een partner in eigen land tegen het lijf en droogt de correspondentie langzaam maar zeker op.

‘k Heb er in ieder geval paar gezellige goedkope vakanties aan over gehouden!

Enfin terug naar Anja…

Haar vader had haar verboden om met mij om te gaan.

Dus kwam zij niet meer naar dansschool Lizan.

In die tijd werd ik door mijn Ierse correspondente uitgenodigd om mijn vakantie bij haar familie door te brengen.

’t Was een fijne vakantie…

een gezellige muzikale familie

Eileen was een leuke meid.

‘k Dacht eerst even dat het tussen ons zou klikken…

maaruhhh…

Het liep op de zoveelste teleurstelling uit.

Mogelijk realiseerde zij zich dat één van ons wellicht naar een ander land zou moeten verhuizen?

Of was ze een beetje boos omdat ik haar niet zou hebben gewaarschuwd toen zij een wasje draaide met mijn rode T-shirt en haar smetteloze witte broek en blouse, die daarna rose werden?

Hoe moest ik dat trouwens weten ik had nog nooit een was gedraaid!

Enfin…

Toen ik terug kwam van mijn vakantie in Ierland…

vertelde mijn zus mij dat Anja’s vader plots was overleden.

Anja zou het er moeilijk mee hebben.

Anja was een leuke meid en net als ik wat verlegen en met weinig vrienden.

Ik vroeg mijn zus dan ook of zij Anja en mij weer met elkaar in contact wilde brengen.

Een geluk bij een ongeluk!

Ik had in die paar dagen dat we elkaar bij dansschool Lizan zagen blijkbaar een diepe indruk op Anja achtergelaten, want Anja bleek ook in mij geïnteresseerd te zijn.

Anja’s moeder leek het in 1e instantie niets uit te maken dat Anja en ik ondanks het verbod van haar vader toch weer bij elkaar waren…

Maar dat bleek een vergissing…

Volgens mijn ouders zou Anja enkele keren bij hen zijn geweest om advies omdat haar moeder haar zou hebben geslagen.

De eerste maanden verliepen dus nogal gespannen.

Zou Anja’s moeder zich blijven verzetten tegen onze relatie…

Of zou ze zich realiseren dat wanneer zij de keus van haar dochter zou blijven dwarsbomen, deze zich uiteindelijk tegen haar zou kunnen keren en mogelijk zelfs weglopen, zodat zij alleen achter zou blijven.

Anja zou in die periode vanwege de verwerking van de dood van haar vader, en de druk op school en de ruzie met haar moeder epileptische aanvallen hebben gekregen waarvoor haar depakine werd voorgeschreven.

‘k Moet eerlijk zeggen dat ik niets van die aanvallen heb gemerkt.

Zo kwam het dat ik vaker bij Anja thuis was en haar hielp met haar huiswerk ( overhoringen  e.d. )) dan bij mijn eigen ouders…

En zo kwam Anja’s moeder dus ook niet zo alleen te zitten.

Na verloop van tijd werd de situatie dan ook een stuk relaxter en kreeg ik het gevoel dat ze me accepteerde zoals ik was zonder de eerder genoemde katholieke vooroordelen.

Later kwam ik er overigens achter dat Anja’s vader had geprobeerd Anja aan een katholieke jongen te koppelen zodat ze mij kon vergeten.

Maarruhhh…

Anja zag dat zelf niet zo zitten!

anja en roelf verloofd 03-05-1985 02

Op 03 mei 1985 vierden Anja en ik onze verloving.

In 1988 gingen we op onszelf wonen.

19941207 38 anja en roelf in gemeentehuis anja doet ring aan bij roelf 2

Op 07 december 1994 gingen Anja en ik trouwen.

In 2000 begon het gedonder met De Efteling, Anja’s werkgever!

https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag05-hoe-een-sprookjespark-in-een-nachtmerrie-veranderde/

In 2003 brak Anja haar heup ( bedrijfsongeval vanwege het opjagen )!

In 2007 werd Anja tenslotte na 20 jaar trouwe dienst buiten getrapt, en daarmee kwam het gemis aan sociale contacten met de bezoekers!

Met het oog op al sollicitatiebrieven naar kolere parttime baantjes met 0-uren contracten raakte ze in de ban van zo’n figuur bij het UWV die haar het hoofd op hol zette met thema’s als consuminderen.

Daar was ze erg in doorgeslagen…

Niettemin waren Anja en ik het er wel over eens dat de “feestdagen” ( Pasen, Kerstmis, Oud op Nieuw ) tegenwoordig teveel door commerciële belangen gedreven worden en dat wij af wilden van het zinloos heen en weer schuiven van onzinnige cadeau’s.

Vandaar dat we dit voorlegden aan mijn zus en mijn ouders, met het argument dat het er bij christelijke feestdagen niet zozeer gaat om cadeaus te krijgen maar om het samenzijn met familieleden.

Mijn zus en mijn moeder waren echter een andere mening toegedaan, en meenden geen cadeaus dan ook geen feestdagen!

Toen daarop in 2013 ook nog eens Anja’s moeder op 84-jarige leeftijd kwam te overlijden ging het langzaam maar zeker bergafwaarts, vooral met Anja.

Het kwam ook regelmatig tot woordenwisselingen tussen Anja en mijn moeder, en dat begon me op de zenuwen te werken, vandaar dat ik de laatste jaren niet meer naar de verjaardagen van mijn ouders ging.

Anja ging daarentegen nog wel naar de verjaardagen van mijn ouders…

mogelijk vanwege het gemis van haar eigen ouders.

’t Was een lieve meid!

In 2016 kreeg Anja via haar vriendin Henrite een baan met een 0-uur contract bij ActiefZorg aangeboden, hoewel het contract later werd veranderd in een 18-uurs contract heeft ze er geen gebruik meer van kunnen maken.

003 anja opgebaard bij rouwcentrum nieuwkoop

Anja kwam namelijk op 52-jarige leeftijd in de nacht van 30-10-2017 op 01-11-2017 te overlijden.

Sindsdien voel ik me weer net zo alleen als voorheen.

Ik mis Anja…

en dit gemis wordt sterker met elke dag die voorbij gaat.

Dag en nacht probeer ik de waxinelichtjes brandend te houden.

Er is verder niets wat mij nog interesseert in deze ijskoude zakelijk geworden wereld!

Vandaar dat ik me heb voorgenomen Anja te volgen…

Bijna alles is inmiddels geregeld!

Mijn testament, mijn DELA-polis, ‘k heb grafrechten gereserveerd, ‘k heb een grafsteenmaker gevonden Gerrit Brouwer <g.brouwer@eijgelaar.nl> Eijgelaar natuursteen, die claimt mijn eigengemaakte grafsteenontwerpen te kunnen realiseren.

visitekaartje gerrit brouwer - eijgelaar natuursteen 002

Zodra de laatste kleine dingetjes zijn geregeld houdt ik het hier voor gezien!

Mijn ouders zijn er op tegen…

zij zijn van mening dat het tijd wordt dat ik ( ’t is alweer bijna 11 maanden geleden ) de draad weer oppak en door moet gaan met mijn leven?!?

WTF…

Hebben ze niet begrepen dat ik geen leven meer heb?

Waarom zou ik nog langer onderdeel moeten uitmaken van de huidige steeds onmenselijker wordende zakelijke maatschappij waarin iedereen elkaar in grondstoffen verspillende concurrentieoorlogen de loef probeert af te steken in de hoop een toekomst op te kunnen bouwen voor hun eigen gezin?

Een systeem dat hebzucht, jaloezie en verraad aanwakkert en uiteindelijk tot de ondergang van de mensheid zal leiden?

‘k Zie zelf meer heil in een socialistische wereld waarin iedereen bijdraagt aan de gemeenschap en vanuit die gemeenschap krijgt wat hij / zij nodig heeft om een redelijk bestaan op te bouwen.

Tegenwoordig weten de meeste mensen niet eens meer hoe ze op een normale manier met elkaar moeten communiceren…

De godganse dag spelend met hun “smartphones” bezig met het updaten van hun profielen op FAKEBOOK, TWITTER etc.

Reagerend op elke like en reactie van wildvreemde mensen waar ook ter wereld met wat voor duistere motieven en bijbedoelingen!

Daarbij 10-tallen miljoenen aan advertentie inkomsten genererend voor typetjes als Mark Zuckerberg en Bill Gates, die hun gegevens bovendien misbruiken door ze door te spelen aan geheime diensten en bedrijven, even het hacken van accounts en daarmee de toenemende kans op identiteitsdiefstal niet meegerekend!

KRANKZINNIG GEWOON!

25-10-2007 https://www.rtlnieuws.nl/economie/microsoft-koopt-belang-facebook-voor-240-miljoen-dollar

15-12-2014 https://www.emerce.nl/nieuws/facebook-beindigt-samenwerking-microsoft-bing

Individualisme zo zal ooit blijken, is één van de oorzaken dat de mensheid op den duur uit zal sterven…

en dat is wellicht maar goed ook…

als ik alleen al kijk naar hoe het milieu er tegenwoordig voor staat…

of hoe inhumaan vee en pluimvee worden behandeld…

30 Jaar dierenleed, voedselfraude en slecht toezicht!

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/23/30-jaar-dierenleed-voedselfraude-en-slecht-toezicht-a1563898

alleen maar omdat ze tegenwoordig alleen nog maar bestaansrecht hebben als inkomstenbron vanwege hun vlees.

Regelmatig breekt brand uit in die MEGA-stallen af met 10.000-en stuks vee of pluimvee erin!

https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/dit-is-de-ongrijpbare-varkensbaron-achter-de-afgebrande-varkensflat

Wellicht dat de MENSHEID de dingen anders gaat zien als ze zelf door ALIENS als voedsel worden gefokt!

Enfin…

Voor mijn ouders heb ik het in ieder geval zo makkelijk mogelijk gemaakt, door een lijst met namen van bedrijven, telefoonnummers en internetpagina’s en paswoorden op te stellen zodat zij die gemakkelijk op kunnen zeggen!

Wat betreft mijn eigen uitvaart…

Anja en Roelf

( Foto eigen ontwerp grafsteen: Links voorzijde – Rechts achterzijde )

Laat ik voorop stellen dat ik NIETS maar dan ook NIETS meer met de mensheid te maken wil hebben, ik heb niets dan verachting voor al diegenen die het kapitalisme met haar hebzucht en schuldenmaatschappij die de liberalen over Nederland uitrollen steunen!

Jarenlang heb ik mij bezig gehouden met het schrijven van artikelen in de hoop dat u uw gezond verstand gaat gebruiken en inziet hoe krankzinnig en onmenselijk het huidige kapitalistische systeem in werkelijkheid is.

Eerst op Hyves, totdat Hyves met haar 8 1/2 miljoen leden vanwege de hebzucht van de ontwerpers in 2010 voor 40 miljoen werd verkocht aan TMG ( Telegraaf Media Groep ) die Hyves daarna volledig opdoekte, zodat velen hun toevlucht namen tot het Amerikaanse Facebook Fakebook.

https://www.nu.nl/internet/2368463/telegraaf-media-groep-neemt-hyves.html

Toen op weblog en op Punt.nl die inmiddels beiden zijn verdwenen.

Tenslotte op WordPress!

Ik zit NIET op “Fakebook”, ik wil daar absoluut NIETS mee te maken hebben, net zo min als al die andere zogenaamde “sociale” media!

Zeker niet als al mijn gangen worden nagegaan en iedereen aan mijn gegevens schijnt te verdienen behalve ikzelf!

FUCK het KAPITALISME!

leven na de dood - mind body soul spirit

Enfin…

Mocht er toch een uitvaart worden gehouden onder de weinige familieleden en vrienden die nog over zijn, dan wil ik het niet zo zeer met woorden zeggen maar met liedjes, die mijn huidige gevoelens goed blijken te kunnen verwoorden!

1 Westlife – I’ll see you again:

Ik geloof niet dat het leven op houdt wanneer het lichaam afsterft, maar dat de ziel het lichaam verlaat en al die zielen ergens samenkomen…

Lichaam en geest vormen de materiële versie van elk levend wezen…

terwijl de ziel de immateriële / spirituele vorm van elk levend wezen vertegenwoordigd.

Wanneer iemand komt te overlijden verlaat de ziel het lichaam!

( niet zozeer naar een hemel of hel… maar naar een andere dimensie )

2 Sinead O Conner – Nothing compares 2U:

Als je een partner hebt gehad zoals die van mij, een simpele meid die van de kleine dingen in het leven wist te genieten, dan kun je haar gewoon niet meer loslaten, de meeste vrouwen van tegenwoordig zijn niet gauw meer tevreden te stellen, ze hebben teveel kapsones, willen steeds meer en steeds groter.

’t Is dan ook niet voor niets dat zoveel huwelijken op de klippen stranden, de meeste mensen zijn niet meer in staat een fatsoenlijke relatie op te bouwen, zeker niet met de komst van het internet en haar zogenaamd “( a) sociale websites” waaronder Facebook met haar commerciële privégegevens misbruikende constructies waaraan zij miljarden verdienen.

3 Jessica Andrews – You will never be forgotten:

Herinneringen zijn alles wat iemand nog rest wanneer een dierbare het aardse leven laat, voor de nabestaande is het dan nog maar de vraag of hij / zij het leven nog de moeite waard vindt om door te gaan!

4 Avril Lavigne – I miss you slipped away:

Je moet het gemis vooral niet onderschatten!

Sommigen mogen opperen dat je geestelijke hulp nodig hebt om zo’n gemis in goede banen te leiden door er simpelweg over te praten, niettemin moet je goed beseffen dat we in een wereld leven waar mensen misbruik van elkaar maken als ze er zelf beter op worden, gevoelige informatie kan en zal te zijner tijd misbruikt worden!

5 Lonestar – Not a day goes by:

Er gaat geen dag voorbij of ik denk aan Anja…

Er gaat ook geen dag voorbij of ik laat wel een traantje gaan!

6 Ricky Martin – She’s all i ever had:

MIJN leven draaide volledig om Anja…

ZIJ was eigenlijk alles wat IK had!

7 Chris Tomlin – I will follow:

Ik zal je volgen…

De voorbereidingen zijn bijna voltooid ( testament, grafrechten, grafsteen en instructies voor het opzeggen van diensten, zowel als wensen tijdens de crematie en de begrafenis ), rest alleen nog de goedkeuring van de gemeente voor het concept van de grafsteen!

Daarna zal ik mijn lichamelijke vorm afstoten om Anja in mijn spirituele vorm op te zoeken oftewel in gewone taal ZELFMOORD plegen!

https://barbaramiller.nl/blog/wetenschappers-bewijzen-dat-de-ziel-niet-sterft/

Zo…

Dat is geregeld…

Tijd om mijn verhaal te doen!

Wat bezielt mij op vrijwillige basis mijn overleden vrouw te volgen?

In de 1e plaats is er natuurlijk de leegte die mijn overleden vrouw Anja achter liet.

Sinds ze mij is ontnomen voel ik me langzaam maar zeker steeds verder vereenzamen.

Mijn leven draaide volledig om haar.

Zij bracht de zon in mijn leven.

Nu zij er niet meer is…

Diegenen die iets dergelijks hebben meegemaakt zullen waarschijnlijk wel weten wat er dan allemaal door je hoofd begint te spoken.

Er is in korte tijd veel verandert!

Zo kwamen wij uit een tijd waarin de ( r ) overheid het sparen aanmoedigde met een rente over je ingelegde spaargeld oplopend tot maar liefst 10% op de “zilvervloot” rekening.

Heel anders dan de huidige tijd, waarin diezelfde ( r ) overheid de bevolking aanspoort om schulden te maken!

En hoewel ik het tot aan mijn pensioen uit zou kunnen zingen, even voor het gemak ervan uitgaande dat de ( r ) overheid haar woekerbelastingen niet verder verhoogt, en de kosten voor levensonderhoud, energie, gezondheidszorg, voeding en lokale zowel als provinciale lasten minder hard stijgen dan in voorgaande jaren…

heb ik het vermogen ( voor zover je daar van kunt spreken ) reeds middels een testament herverdeeld aan familie en vrienden die me in deze moeilijke tijd hebben bijgestaan!

Enfin…

In de 2e plaats zie ik de samenleving langzaam maar zeker verder verloederen en verharden dankzij het oprukkend kapitalisme.

Het verschil tussen arm en rijk wordt met de dag groter.

De armoede rukt gestaag verder op!

03-10-2018 https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/steeds-meer-mensen-leven-in-armoede-ondanks-dat-veel-een-baan-hebben/

De voedselbank is zowat de enige bank die steeds meer filialen opent, in 15 jaar tijd telt Nederland zo’n slordige 168 voedselbanken, 530 uitgiftepunten en 8 distributiecentra en draait inmiddels op 11.000 vrijwilligers, en dat voor een land als Nederland dat door moet gaan voor één van de rijkste landen ter wereld, een grof schandaal!

22-05-2018 https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/artikel/4200466/dit-zijn-de-rijkste-landen-ter-wereld-en-ja-nederlanders-zijn-rijk

https://voedselbankennederland.nl/wp-content/uploads/2018/03/Feiten-en-Cijfers.pdf

De tv zend behalve die irritante continue repeterende geestdodende reclameboodschappen en herhalingen ook steeds meer verloederende ronduit vunzige programma’s uit!

De oceanen zijn inmiddels zwaar vervuild met plastics en giftige chemicaliën uit de chemische-, petrochemische en farmaceutische industrie!

06-03-2018 Video https://www.ad.nl/video/production/duiker-filmt-plastic-soep-in-zee-bij-bali~vp29785

Hetzelfde kan gezegd worden over woonwijken die op gifbelten zijn gebouwd!

De kwaliteit van het hedendaags voedsel laat eveneens steeds vaker te wensen over als we naar de vleesschandalen van de afgelopen jaren kijken, of naar het eveneens jarenlang aanslepende fipronil eierschandalen die vandaag de dag nog steeds voortduren etc.

Even de gevolgen van het dumpen van xtc-afval in gebieden waar voedsel wordt geproduceerd dan wel in de waterwingebieden.

Doch wat mij echter nog het meeste zorgen baart…

is dat de mensheid ( een enkele uitzondering daar gelaten )…

hebzuchtig, intolerant / onverdraagzaam, naïef en onverschillig

blijkt te zijn geworden.

Er zit bovendien geen greintje vechtlust meer in de arbeidersklasse

men lijkt alles gelaten over zich heen te laten komen.

Ik gaf hierboven al een hint naar het xtc-probleem voortvloeiende uit het krankzinnige gedoogbeleid van de ( r ) overheid!

Nederland wordt overspoeld met ordinaire drugs!

Drugs bestrijding kost de ( r ) overheid een vermogen…

maar daar menen de achterlijke gladiolen in Den Haag een oplossing voor te hebben gevonden door xtc steeds verder te legaliseren, zodat de ( r ) overheid belasting kan heffen op de productie en verkoop.

In steeds meer gemeentes worden proeven gehouden om drugs te legaliseren zodat zij er zelf aan kan verdienen ( evenals hun multinationale vriendjes waaronder Philips die flink verdient aan haar “groeilampen” ).

08-01-2018 Philips in wietindex Bloomberg: https://www.ad.nl/economie/philips-opgenomen-in-de-wietindex~a157eee1/

Philips mag dan officieel ontkennen groeilampen te verkopen aan illegale wietkwekers, maar kan niet voorkomen dat wietkwekers via schijnconstructies, loze bv’s en tussenhandelaren alsnog  aan groeilampen kunnen komen.

( ‘k Kan me niet voorstellen dat Philips daadwerkelijk maatregelen zal nemen om te voorkomen dat haar groeilampen in handen vallen van wietkwekers, want zou zij haar eigen omzet en winst schade toebrengen, ik zie Philips eerder lobbyen bij dat corrupte zooitje graaiers in Den Haag voor legalisatie van wiet. )

Het volgende artikel is werkelijk om te lachen, ware het niet te bizar voor woorden…

Ex-afnemer ( illegale wietkweker ) van groeilampen klaagt Philips aan!

03-05-2015 https://www.nu.nl/beurs/4042579/philips-rechter-wegens-wietlampen.html

De vraag is echter wil het Nederlandse volk, en dan verwijs ik specifiek naar de Nederlandse gezinnen met kinderen eigenlijk wel dat hun kroost met die drugs in aanraking komt?

In 1976 werd het drugsgedoogbeleid ingevoerd voor softdrugs…

40 Jaar later wordt er steeds meer harddrugs verkocht in de “coffeeshops”.

Nederland exporteert inmiddels 90% van de wietproductie!

Amsterdam wordt beschouwd als de wiethoofdstad van Europa, en talloze “toeristen” ( lees drugsverslaafden en andere criminelen ) komen speciaal naar Nederland om hier hun wiet te kopen!

Is dat niet “fantastisch”?!?

De ( r ) overheid zal te zijner tijd haar drugsgedoogbeleid steeds verder versoepelen, want dat zou zogenaamd de economie een zetje kunnen geven ( in een KAPITALISTISCH SYSTEEM is immers ALLES en BIJNA IEDEREEN te koop )!

Heineken heeft inmiddels via het geassimileerde Amerikaanse biermerk Lagunitas haar eerste cannabis biermerk Hi-Fi-Hops geïntroduceerd, de verwachting is dat te zijner tijd ook andere voedingsproducten zoals chocola cannabis zullen bevatten.

12-07-2018 https://www.biernet.nl/nieuws/amerikaanse-brouwerij-lagunitas-lanceert-cannabisdrankje

20-08-2018 https://www.cnnbs.nl/eerste-wietcongres-voor-nederlandse-investeerders/

TIP: https://eindhoven.raadsinformatie.nl/document/4720530/1/type%3Dpdf

In de 60’er jaren kwamen de studenten tenminste nog in opstand tegen het ( wan) beleid van de regering.

Nederlanders moesten meer te zeggen krijgen over politieke besluiten, het schoolbeleid en de verenigingen, zo werd destijds gesteld.

De 60’er jaren was de tijd van de Beatles, de flowerpower en hippies die van heinde en verre kwamen en in liefde, geluk en vrede geloofden, softdrugs, marihuana en hasj gebruikten en langzaam maar zeker steeds meer overlast veroorzaakten totdat de politie uiteindelijk in moest grijpen.

Den Haag valt dus tegen beter weten in ook op het gebied van drugs weer in herhaling!

https://schooltv.nl/video/protest-in-de-jaren-zestig-jongeren-komen-in-opstand/

Enfin…

In de 3e plaats is er het besef dat ik eigenlijk totaal geen grip op mijn eigen leven heb gehad, alles werd voor mij bepaald!

Als ik had kunnen kiezen was ik bijvoorbeeld NOOIT naar een technische school gegaan.

Ten 1e omdat ik heb gemerkt dat techniek continue aan verandering onderhevig is, en je dus de rest van je leven kapitalen moet blijven investeren om je kennis op peil te houden, terwijl de beloning ( salaris ) de afgelopen decennia drastisch is afgenomen dankzij wanbeleid vanuit den haag.

Een eigen zaak voor reparaties aan elektronische goederen kun je ook wel vergeten, in de huidige wegwerp maatschappij is het goedkoper een nieuw product te kopen dan de oude te laten repareren.

Ten 2e heb ik gemerkt dat wanneer je bezig bent met een opleiding, de ( r ) overheid de arbeidsmarkt steeds opnieuw met arbeidsmigranten weet te verzieken om zogenaamd tegemoet te komen aan de tussentijdse vraag naar vakmensen door het bedrijfsleven.

Hadden ze in Den Haag nou niet even kunnen wachten op de nieuwe lichting schoolverlaters, want die zijn nu immers kansloos in de reeds verzadigde arbeidsmarkt.

Er zit in zo’n geval niets anders op dan oftewel door te blijven leren, hetgeen weer een klein kapitaal aan investeringen vergt, dan wel een uitkering aan te vragen met alle frustraties van dien ( verplicht solliciteren op onzinnige uitzichtloze parttime baantjes en het voortdurende gezeik van die achterlijke bureaucratische ambtenaartjes ).

DIENSTPLICHT is VRIJHEIDSBEROVING!

2017NL190700-Het-begrip-vrijheid-dienstplicht-is-vrijheidsberoving-en-dwangarbeid-gebaseerd-op.jpg

Ten 3e en dat neem ik dat fascistengebroed in Den Haag nog het meest kwalijk, is haar op pure willekeur gebaseerde “dienstplicht” ( de één moet verplicht de militaire dienstplicht vervullen onder bedreiging van een gevangenisstraf, en de ander krijgt verdomme gewoon vrijstelling ( wegens broederdienst, omdat hij zich vrijkoopt van dienstplicht of vanwege een overvol lichtingsjaar etc. ).

Ik was namelijk al geruime tijd in een sollicitatieprocedure verwikkeld en had de meeste kans aangenomen te worden omdat ik dichtbij woonde en dus snel ter plekke kon zijn bij storingen, toen bekend werd dat ik in dienst moest en ik geen uitstel of afstel kon krijgen, ging die goedbetaalde droombaan aan mijn neus voorbij!

VERVLOEKTE KLOOTZAKKEN in DEN HAAG!

‘k Heb later de frustratie van langdurig solliciteren naar kolere slecht betaalde deeltijdbaantjes met nog slechtere arbeidsvoorwaarden eveneens aan den lijve kunnen ondervinden!

Op een gegeven moment was de maat vol!

Ik heb me uit de samenleving maatschappij teruggetrokken en ben huisman geworden, waarbij ik mijn vrouw die hoofd kostwinnaar was, zo goed als ik kon ondersteunde.

Nu zij er niet meer is zie ik geen reden om nog langer deel uit te maken van deze totaal verziekte samenleving maatschappij!

‘k Heb er geen behoefte aan nog langer de systematische vernietiging van de aarde aan te moeten zien, of me al die repeterende geestdodende reclames te moeten laten welgevallen voor producten waarin ik NIET ben geïnteresseerd, of die ellende met die internet cookies te moeten laten welgevallen!

Ook zie ik het niet zitten om de rest van mijn leven die vervloekte WOEKER ( belastingen, huren en verzekeringspremies etc. ) te blijven betalen die bovendien jaarlijks verder stijgen, of me nog langer te ergeren aan die criminele bende zakkenvullers in Den Haag die oorlogstuig kopen van mijn belastinggeld om daarmee oorlogje te spelen in het buitenland waar Nederlandse bommenwerpers de infrastructuur platgooien waardoor de bewoners hun land uitvluchten en ik mijn portemonnee opnieuw tevoorschijn moet halen om te betalen voor de opvang ( kost en inwoning ) van die vluchtelingen zodat die hypocriete ( r ) overheid de barmhartige samaritaan kan spelen, en dat terwijl veel Nederlanders amper rond kunnen komen!

Als dit alles is wat het leven op aarde te bieden heeft…

geef mijn portie dan maar aan Fikkie!

+/-1% ELITE KLASSE+ +/-9% GEGOEDE BURGERIJ versus +/-90% ARBEIDERSKLASSE:

Op aarde maakt een zwaar gestoorde 1% Elite klasse de dienst uit!

Zij exploiteren de gratis grondstoffen van moedertje aarde, en buiten de zogeheten arbeidersklasse daarbij uit voor persoonlijk gewin!

Deze 1% Elite klasse eigent zich steeds meer toe middels copyrights en patenten zowel als middels genetische manipulatie van dieren, insecten, planten en voedingsgewassen en te zijner tijd ook de mens zelf, waarna zij het eigendomsrecht daarover claimen ( slavernij ).

Copyrights, Octrooien en Patenten zijn een kapitalistische uitvinding en hebben een belemmerende werking op de vooruitgang!

TIP: https://www.vonk.org/Theorie/kapitalisme-versus-wetenschap.html

TIP: https://theses.ubn.ru.nl/bitstream/handle/123456789/559/Ridder,_R.C._de_1.pdf?sequence=1

De Multinationals van deze 1% Elite Klasse vergiftigen de aarde, wat dat voor gevolgen heeft op mens, plant, dier en insect daar komt u te zijner tijd vanzelf achter wanneer u hen gewoon hun gang laat gaan!

Hoeveel mensen kunnen vandaag de dag nog claimen dat ze gezond zijn?

20-07-2018 http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2018/07/20/huurmoordenaars-voor-multinationals

https://nos.nl/artikel/2240752-locatie-nieuwe-marinierskazerne-vlissingen-ernstig-vervuild.html

Wat denkt u wat er zal gebeuren wanneer het insectenleven volledig is uitgeroeid doordat de mens uit gemakzucht en naïviteit steeds meer bestrijdingsmiddelen gebruikt?

Geen insecten, geen bestuiving van gewassen, bovendien sterven ook de insecteneters uit, daarna die dieren die de insecteneters eten en zo verdwijnt langzaam maar zeker een volledige voedselketen.

14-05-2018 https://www.telegraaf.nl/nieuws/2032670/dramatische-afname-insecten-in-nederland

Ook de Globale media is zowat volledig in handen van deze 1% Elite Klasse, zij bepalen dus ook welk nieuws u WEL of juist NIET te zien krijgt.

De media bericht de laatste tijd steeds vaker over “NEP NIEUWS” hypocriet genoeg zijn zij zelf de verspreiders daarvan!

http://achterdesamenleving.nl/mainstream-media-verspreidt-al-meer-dan-50-jaar-nepnieuws/

De 1% Elite klasse bestaat uit de grootste graaiers onder de mensheid.

Zij “investeren” in hun eigen politici die regel- en wetgeving zodanig oprekken dat zij steeds meer vrijheden verkrijgt.

Middels regel- en wetgeving worden de rechten van de arbeidersklasse daarentegen steeds verder ingedamd of omgezet in plichten.

03-03-2017 https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/03/nederland-is-een-beetje-corrupt-en-glijdt-verder-af-a1548652

22-10-2012 https://www.nrc.nl/nieuws/2012/10/22/corruptie-in-nederland-is-erger-dan-men-denkt-1166812-a89780

HEBZUCHT:

Hebzucht is mijns inziens de ergste geestelijke ziekte die de mensheid kan overkomen en zal vroeg of laat ook de ondergang van de mensheid veroorzaken!

https://universonline.nl/2016/09/29/de-psychologie-van-hebzucht

Frappant genoeg komen we hebzucht NIET tegen in het handboek van de psychiatrie genaamd DSM IV, wel alledaagse volkomen normale emoties en gedragingen, welke als ziektebeelden worden aangeduid en waarbij vaak volkomen onterecht psychotische “medicijnen” worden voorgeschreven!

‘k Moet NIETS hebben van de PSYCHIATRIE, het is een PSEUDO / NEP wetenschap die miljarden mensen waaronder kinderen onnodig in de klauwen van de farmaceutische drugsmaffia drijft!

http://www.ncrm.nl/psychiatrie-is-een-pseudowetenschap/

De Elite Klasse is in een continue gevecht verwikkeld met de Arbeidersklasse, ze spelen de arbeiders telkens weer tegen elkaar uit, vandaar dat het wederom tijd wordt dat de Arbeidersklasse zich gaat reorganiseren en verzetten tegen deze graaiende onderdrukkers, tijd voor een REVOLUTIE die voor eens en altijd een einde maakt aan de invloed van de rijken over onze planeet en zelfs ons privé gezinsleven binnendringen!

1789 Frankrijk https://historianet.nl/oorlog/revolutie/franse-revolutie-zo-verliep-de-bloedigste-opstand-van-frankrijk

1917 Rusland https://historianet.nl/oorlog/revolutie/de-russische-revolutie-schokte-de-wereld

PRIVATISERING:

Sinds de privatisering / uitverkoop van bedrijven- en diensten, opgebouwd met geld van de bevolking, kampen zowat alle sectoren met hetzelfde probleem.

13-11-2012 https://www.socialevraagstukken.nl/weerstanden-tegen-privatisering/

18-11-2016 https://nos.nl/artikel/2143805-brandbrief-bonden-race-naar-beneden-maakt-samenleving-kapot.html

Of het nu gaat om banken, energiebedrijven, post- en pakketdiensten, telecombedrijven of de zorgsector etc..

We zien overal de premies de pan uitrijzen, de verzekerde pakketten worden steeds verder uitgekleed, en daar bovenop vaak nog een eigen risico geïntroduceerd!

Over dit thema heb ik jaaaren terug op Nederlandse sociale media als hyves en punt.nl ( die eveneens slachtoffer zijn geworden van de hebzucht van het kapitalisme ) reeds geschreven, de privatisering / uitverkoop van volkseigendommen aan de Elite klasse die schuil gaat achter zogenaamde investeringsfondsen, participatiemaatschappijen en ngo’s ( niet overheids organisaties ), de vervanging van de verzorgingsstaat door een participatiemaatschappij na een decennia lang gepropagandeerd individualiseringsbeleid, waarbij de hebzucht het best naar voren komt bij bankiers, de top van de multinationals, en hun vriendjes in de politiek niet te vergeten!

Evenals de wijze waarop de hypotheek-, krediet-, financiële crisis in 2008 zich als een dodelijk virus vanuit Amerika over de rest van de wereld verspreidde!

TIP: 14-01-2016 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/elite-lokt-opstand-van-kiezers-uit~be1107b9/

TIP: 07-10-2008 https://www.trouw.nl/opinie/de-opstand-van-de-elite~a23136f3/

KAPITALISME werkt NIET!

Toch gaan ze in Den Haag gewoon door op de eenmaal ingeslagen doodlopende weg, wiens belangen behartigen zij, in ieder geval NIET die van het gewone volk!

De huidige DEMOCRATIE is een farce!

2017NL090400-politieke-verkiezingen-2017-stemwijzer-stem-niet-deel-8-politiek-verscheurt-sam.jpg

DEMOCRATIE wil zeggen: “Het volk regeert!”

In de huidige vorm van “Democratie” mag het volk slechts haar eigen onderdrukkers kiezen, en die bepalen verder hoe geregeerd wordt, het volk wordt als het ware verder buitenspel gezet, hoewel elk regeringsbesluit een grote impact kan hebben op elk aspect binnen de persoonlijke levenssfeer van elke individuele staatsburger ( Belasting, Privatisering & Werkgelegenheid massaontslagen reorganisaties arbeidsmigranten en ontslag versoepeling – ( Sociale ) Verzekeringen & Gezondheidszorg premies zorgpakketten eigen risico, om er maar een paar te noemen )!

“Democratie” is in de huidige tijd slechts een woord zonder betekenis, zeker als men beseft dat de 1% Elite klasse miljoenen “investeert” om het stemgedrag van de kiezer te beïnvloeden, daarbij gebruiken zij hun media propaganda kanalen en manipuleren zij de kieswijzers!

“DEMOCRATIE” is een leugen, door Sven Hulleman:

2016NL060100-jose-manuel-barroso-en-het-referendum-over-de-europese-grondwet_thumb.jpg

Een BINDEND REFERENDUM zou het volk de macht geven inspraak te verkrijgen in de beslissingen die deze onderdrukkers van plan zijn te nemen, en de mogelijkheid geven bepaalde regel- en wetgeving van tafel te krijgen!

WIST U OVERIGENS DAT: In de 1e helft van de 20e eeuw de SDAP ( Sociaal Democraten ), VDB ( Vrijzinnige Democraten ) en het CPN ( communisten ) voornemens waren een BINDEND REFERENDUM te introduceren, maar dat zij toen werden tegengewerkt door de christelijke partijen?

Of dat hoewel dankzij D66 een raadgevend referendum tot stand kwam, diezelfde D66 later haar eigen raadgevend referendum liet sneuvelen i.p.v. zich in te zetten voor een bindend referendum?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Raadgevend_referendum

Beseft u eigenlijk wel dat wanneer de politiek steeds spreekt over “MEER VRIJHEID”, diezelfde politiek juist alles doet om die “VRIJHEID” steeds verder in te dammen?

https://worldthechanges.wordpress.com/2018/07/12/verkrachting-van-de-democratie/

We hoeven maar naar D66 te kijken en de regelgeving rondom het DONORSCHAP.

Waar iedereen eerst baas was over eigen lijf en specifiek moest aangeven of hij / zij WEL donor wilde worden.

Is iedereen tegenwoordig vanzelf donor tenzij hij / zij expliciet aangeeft dat juist NIET te willen!

De omgekeerde wereld!

Het idee kwam overigens NIET van D66, maar van het CDA die in 1995 een voorstel zou hebben ingediend om IEDEREEN automatisch donor te maken, destijds was D66 fel tegen, nu hebben we aan D66 te danken dat het automatisch donorschap alsnog is ingevoerd?!?

Het CDA voorstel uit 1995 werd er alsnog doorgedrukt en wel door het Ad Lansink ( CDA ), Agnes Kant ( SP ) en Pia Dijkstra ( D66 )!

https://www.trouw.nl/democratie/hoe-de-donorwet-er-kwam~a7b8c54d/

Ik vraag me regelmatig af: “Hoe kan de burger eigenlijk nog vertrouwen hebben in partijen die hun eigen principes net zo snel weer overboord gooien?”

’t Wordt tijd dat u wakker wordt!

’t Wordt ook tijd dat u begint te begrijpen dat datgene wat ( r ) overheden onder economie verstaan weinig heeft te maken met de economie zelf.

Dat diezelfde ( r ) overheden datgene wat zij onder economie verstaan heilig vereren en natuur, milieu en gezondheid slechts van ondergeschikt belang zijn, simpelweg omdat economie geld oplevert en natuur, milieu en gezondheid geld kosten.

Hoe vaak laat u zich nog bedonderen en bestelen door de ( r ) overheid?

INDIVIDUALISME mag dan door de liberalen jarenlang zijn gepromoot met mooie beloftes over vrijheid, het is desalniettemin een ideale voedingsbodem voor regimes met dictators want ze hoeven niet bang te zijn voor revoluties aangezien een bevolking bestaande uit individuen die elk hun eigen belangen najagen moeilijker in staat zijn om samen te werken!

INDIVIDUALISME is derhalve een ZWAKTE!

De KRACHT ligt in SAMENWERKING!

Ik heb ook nooit begrepen waarom er in Nederland zo’n 1 miljoen zogenaamde ZZP’ers rondlopen, en dat niemand doorheeft dat zij tegen elkaar worden opgehitst om steeds goedkopere diensten te verlenen, daarbij soms zelfs onder de kostprijs moet gaan om klanten van elkaar af te troeven.

Veel ZZP’ers kampen inmiddels met torenhoge schulden of moeten zelfs bij de voedselbank aankloppen, zeker als ze worden beconcurreerd door arbeidsmigranten die de prijzen verder onder druk zetten.

’t Kan immers ook anders…

De privatisering kun je weliswaar niet terug draaien, maar je kunt wel staatsbedrijven gemeenschapsbedrijven oprichten, die wanneer zij voldoende steun vanuit de bevolking krijgen de graaiende multinationals alsnog buiten spel zetten.

Iedereen die als Nederlander staat geregistreerd krijgt de keus:

Werken voor een particulier bedrijf met alle ellende die het huidige systeem met zich meebrengt qua belastingen, baanonzekerheid, concurrentie, stress, uitbuiting, steeds hogere rekeningen voor maatschappelijke diensten als telecom, internet, tv, energie, water etc..

Werken voor de gemeenschap, weliswaar tegen een lagere vergoeding maar met baanzekerheid bovendien belastingvrij en met onbeperkt gratis gebruik van de maatschappelijke diensten zoals hierboven vermeld!

‘k Verwacht dat de meeste Nederlanders wel zullen inzien dat zij beter af zijn met een systeem draaiende op gemeenschapszin zonder al dat bureaucratische geldverslindende en tijdrovende gedoe voortvloeiende uit het huidige systeem.

DE EUROPESE UNIE:

Groot-Brittannië staat na jaren van aanmodderen eindelijk aan de vooravond van haar vrijheid ( BREXIT ), en de Franse en Nederlandse referendums bewezen in het verleden dat er weinig steun vanuit de bevolking is voor de Europese Unie.

Dat de Europese Unie uiteen valt kun je bovendien zien aan de opkomst van Eurosceptische partijen waarvan de aanhang gestaag toeneemt!

Het probleem met de toestroom van asielzoekers en ( economische ) vluchtelingen, mede als reactie op de participatie van de Europese lidstaten bij het bombarderen van burgerdoelen in het Midden-Oosten en Afrika, heeft daar flink aan bijgedragen.

Steden liggen in puin en de infrastructuur is zowat aan flarden geschoten, en dat alleen maar omdat Amerika in 2001 zo nodig haar “war on terror” moest beginnen.

En dat alles omdat Amerika zo nodig een eeuwigdurende niettemin illegale oorlog tegen een ongrijpbare verzonnen vijand op moest starten die bovendien gebaseerd was op leugens en bedrog!

De Wapenindustrie is tegenwoordig steeds meer de voornaamste bron van inkomsten om onze “schijn economieën” op gang te brengen.

Dat daarbij talloze onschuldige burgers het leven laten, is voor hen maar bijzaak ( collateral damage ) , en uw onverschilligheid werkt dat verder in de hand!

En dan heb je nog de kwestie van lidmaatschapscontributie van de Europese Unie, hoe komt het dat de grootste netto betalers ( waaronder Nederland ) navenant weinig zeggenschap hebben over waar dat geld aan moet worden gespendeerd?

Er zijn immers talloze projecten van de Europese Unie te noemen die miljarden verspillingen aan de dag leggen, en de Europese Unie is verre van transparant als het om geldzaken gaat, vooral als het de inkomsten en vergoedingen van Europarlementariërs betreft!

Opmerking: Ik ben overigens VOOR één Europa, maarruhhh NIET voor de huidige onder bureaucratie bezwijkende ondemocratische Unie, die zich regelmatig minachtend ( populistisch ) over de Europese bevolking uitlaat!

Dus GEEN EUROPESE UNIE maar ÉÉN EUROPA in SAMENWERKINGSVERBAND:

Het Europa waar ik het over heb had veel simpeler gerealiseerd kunnen worden als alle deelnemende landen niet op privatisering, maar op nationalisering hadden ingezet.

Staatsbedrijven / gemeenschapsbedrijven kan je namelijk gemakkelijker aaneen koppelen dan particuliere / geprivatiseerde bedrijven.

Voor grensoverschrijdende diensten kunnen gemakkelijk regelingen worden getroffen.

‘k Zou bovendien NOOIT ( zoals nu het geval is ) al die door corruptie en fraude omgeven Oost-Europese landen direct binnen de Europese Unie hebben geïntegreerd, maar eerst een Oost-Europa hebben gevormd.

In de 1e plaats zou dat veel minder hebben gekost en in de 2e plaats had Oost-Europa dan eventueel als bufferzone kunnen dienen tussen het zogenaamd “agressieve Rusland” en het zogenaamde “beschaafde West-Europa”.

Amerika en de Europese Unie sloten in 1949 het “Verdrag van Washington” ook wel bekend onder de naam “Noord Atlantisch Verdrag” en dat verdrag omvatte de oprichting van de NAVO.

Een clausule in dit verdrag genaamd de “Casus Foederis” verplicht alle lidstaten in te grijpen wanneer één lidstaat wordt aangevallen.

Eenzelfde soort verdrag had West-Europa met Oost-Europa aan kunnen gaan!

Niemand kan ontkennen dat zo’n bufferzone tussen Rusland en West-Europa een stuk minder dreigend op Rusland overkomt dan wanneer de NAVO troepen tot aan de grens van Rusland door marcheren!

OPMERKING: Amerika maakte overigens misbruik van die clausule.

En wel door de Europese Unie en haar NAVO te betrekken in haar eigen illegale op leugens gebaseerde “War on Terror” waarmee zij haar aanvallen op landen in het Midden-Oosten en Afrika meent te legitimeren!

AMERIKA is hier de echte AGRESSOR en de EUROPESE UNIE is medeplichtig!

PRIVATISERING:

Sinds de privatisering / uitverkoop van bedrijven- en diensten, opgebouwd met geld van de bevolking, kampen zowat alle sectoren met hetzelfde probleem.

Of het nu gaat om banken, energiebedrijven, post- en pakketdiensten, telecombedrijven of de zorgsector etc..

We zien overal de premies de pan uitrijzen, de verzekerde pakketten worden steeds verder uitgekleed, en daar bovenop vaak nog een eigen risico geïntroduceerd!

WONINGBEZIT:

Het stimuleringsbeleid van de ( r ) overheid qua “huizenbezit” heeft averechts gewerkt, het heeft zowel de bankensector ( sinds 2008 hypotheek-, financiële crisis ) alsmede zo’n 20% van de “huizenbezitters” in financiële problemen ( restschulden op gedwongen verkoop van eigen woning ) gebracht!

Het woningbouw wanbeleid van de ( r ) overheid drijft bovendien de huurprijzen steeds verder op, en verder worden asielzoekers- en vluchtelingen voorgetrokken op Nederlanders die al jaren op de wachtlijsten staan voor een passende woning.

Bovendien kampt de woningmarkt met zogenaamde “speculanten” die eveneens een prijsopdrijvend effect bewerkstelligen!

Een beleid dat woningtekorten creëert en waardoor de vraagprijs van koopwoningen zowel als huurprijzen steeds verder wordt opgedreven!

“Huizenbezitters” moeten zich vooral goed realiseren dat zij NOOIT een eigen huis zullen bezitten zolang die niet volledig is afbetaald en zolang de ( r ) overheid onroerend / vastgoed belasting blijft heffen.

Bovendien zal menig “huizenbezitter” zich flink verkijken op de kosten van het onderhoud van een “eigen woning”!

‘k kan er met mijn volle verstand niet bij…

dat steeds weer diezelfde onbekwame partijen en politici aan de macht blijven!

WIE is hier nou achterlijk…

de Politiek, de Kiezer of wellicht Allebei?

BANKEN:

Banken zijn criminele organisaties die door overheden een legale status hebben gekregen!

Banken lenen geld uit waarvan zij NIET de eigenaar zijn, en wagen het ook nog eens daarover woekerrentes te vragen, terwijl de eigenaren van het uitgeleende geld het nakijken hebben en zelfs steeds meer moeten betalen voor bankdiensten die voor de privatisering gratis waren!

Banken zijn verder verantwoordelijk voor de devaluatie van geld ( geldwaardevermindering ) en dat leidt regelmatig tot prijsverhogingen voor diensten, goederen en voeding!

TIP: De ( r ) overheid is de vijand van het volk!

STOP MET BELASTING BETALEN!

Een video met daarin verwerkt o.a. hoe economisch belangen zwaarder wegen dan de gezondheid van de bevolking en het milieu, hoe mensenrechten ook in Nederland worden geschonden, de hoe de Nederlandse politiek aanstuurt op een oorlog met Rusland!

De ( r ) overheid PLUNDERT haar burgers!

Een goed voorbeeld is de boete cultuur in Nederland:

De MH17 doofpot:

OSCE onderzoeker claimt gaten van zwaar kaliber machinegeweer, claimt verder GEEN brokstukken te hebben gezien afkomstig van een raket ( doorspoelen naar 06:10 )!

Wanneer Nederlandse politici zich schuldig maken aan het opzettelijk verdraaien van de waarheid, zoals Gerrit Zalm dat deed tijdens zijn speech over MH17 tegenover de VN Veiligheidsraad over het zogenaamd “Russisch tuig” ( teddybeer en trouwring affaires ), en hij ook nog eens wordt beloond met een TOP functie binnen de EU.

Zegt dat dan niet genoeg over de EU, is Nederland niet beter af met een NEXIT?

OPMERKING: Gerrit Zalm belazerde / bestal het Nederlandse volk eerder al in zijn functie als minister van financiën met de wisselkoers van de Euro ( een diefstal van tenminste 10% van de spaartegoeden ), was bovendien schuldig aan het gesjoemel bij DSB bank en haar ondeugdelijke kredietverstrekkingen!

Frans Timmermans is zelf een gevaar voor de wereldvrede!

Niet alleen vanwege zijn emotioneel opruiende leugens aangaande “Russisch tuig” dat trouwringen zou plunderen van de slachtoffers van MH17, maar ook vanwege zijn pleidooi over steun aan Groot-Brittannië inzake het Novitsjok zenuwgas drama in Salisbury, mijns inziens één van de talrijke zogeheten “VALSE VLAG OPERATIES”!

Maar ook vanwege de wijze waarop Zalm zinspeelt op een gezamenlijke actie tegen Rusland in collectief Europees verband om “de daders” aan te pakken onder de regels van het OPCW, waarbij het OPCW de bevoegdheid heeft gekregen om zelf een dader / daders aan te mogen wijzen!

27-06-2018 https://www.raamoprusland.nl/actueel/1007-pijnlijk-voor-rusland-opcw-mag-daders-chemische-aanvallen-aanwijzen

04-07-2018 https://raamoprusland.nl/actueel/1013-russische-regering-erkent-besluit-organisatie-chemische-wapens-niet

MH17 Bellingcat, Eliot Higgins, Londen Project Investigation, Financial Times, OCCRP, USAID, OSF, George Goros, Rothschild, MI5, MI6 en Brits Koningshuis!

2014 Operation Seabreeze oefening met gebruik van elektronische oorlogsvoering ( het verblinden / misleiden van radar, satelliet en communicatie ).

Deelnemers Amerika, Canada, Roemenië, Spanje, Turkije en Oekraïne en Georgië ( de laatste 2 zijn officieel GEEN lid van de NAVO ), zij namen o.a. deel met 2 in Israël aangepaste Su-25 KM voorzien van drukcabines die tot op 14k hoogte kunnen vliegen!

https://www.globalsecurity.org/military/world/russia/su-25km.htm

In aanloop naar WW3:

https://www.esquire.com/nl/stijl-carriere/a6439/theorie-derde-wereldoorlog-2020-interview/

Alles samengevat in één enkel woord “GEO POLITIEK”

MEGATIP: https://duurzamesamenlevingeconomie.wordpress.com/geopolitiek-geschiedenis-van-machtsverhoudingen/

Als je het mij vraagt is het MH17 drama gebruikt om een oorlog met Rusland uit te lokken, net zoals de “war on Terror” gebruikt werd om het Midden-Oosten te destabiliseren, Ruslands bondgenoten Syrië en Iran aan te vallen en Rusland zelf te isoleren!

Rusland heeft er niets aan om een passagiersvliegtuig uit de lucht te schieten, want dan zou zij zich de verontwaardiging van de wereld op de hals halen.

Bovendien betwijfel ik of Rusland er überhaupt iets mee te maken had, want hoe vaak worden er niet passagiersvliegtuigen uit de lucht geschoten, en wordt dat daarna met een officiële verontschuldiging al dan niet met vergoeding afgehandeld?

In de 1e plaats is Oekraïne sinds de coup door Amerika en de EU in een oorlogsgebied verandert waar merkwaardig genoeg weinig aandacht aan wordt gegeven door de globale media, en als men er al over bericht is dat nogal eenzijdig en niet neutraal zoals het hoort.

In de 2e plaats schijnen Oekraïense Mig-29 straaljagers Pro-Russische steden in Oekraïne te bombarderen, waarbij zij passagiersvliegtuigen als schild gebruiken, zegt dat niet iets over de laffe mentaliteit van de Oekraïense regering?

10-01-2015 https://www.ad.nl/buitenland/vliegtuigen-als-menselijk-schild-hoeveel-toestellen-vlogen-er-nog~a0838d8a/

http://www.globalresearch.ca/deleted-bbc-report-ukrainian-fighter-jet-shot-down-mhi7-donetsk-eyewitnesses/5393631

De OSCE, als zijnde de organisatie die het MH-17 onderzoek deed in Oekraïne werkt nauw samen met de NAVO, en deze heeft sinds het einde van de koude oorlog eigenlijk geen bestaansrechten meer, doch nu Rusland weer als vijand wordt afgeschilderd door de globale media heeft de NAVO weer bestaansrecht gekregen en worden de defensiebudgetten steeds verder verhoogd ( mer geld naar defensie betekend in dit geval minder geld naar onderwijs en gezondheidszorg ).

Een sterkere NAVO en het blijven demoniseren van Rusland

zowel als de uitbreiding van de NAVO met voormalige Soviet landen

waarbij zowel NAVO als Amerikaanse troepen tot aan de grens met Rusland worden gestationeerd, mag men gerust zien als een verdere provocatie die vroeg of laat in WW3 zal uitmonden!

https://www.osce.org/partnerships/111485

2018 https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/rusland-voorkomen-van-oorlog-belangrijk-605231/

2014 http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/adviseur-poetin-amerika-wil-een-oorlog-europa/

Hoe de Europese Unie werkelijk tot stand kwam ( bemoeizucht van Amerika ).

TIP: https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/29590/hoe-de-amerikanen-de-europese-unie-pushten.html

TIP SERIE: Europa veramerikaniseert!

Geopolitiek en Religie: Eindtijd Apocalyps.

Zbigniew Brzezinski’s “The Grand Chessboard”over GEOPOLITIEK!

OPMERKING: Elke oorlog begint met NEP nieuws, en tijdens elke oorlog sneuvelt de WAARHEID het eerst!

I rest my case…

Je moet onderhand wel volkomen gestoord zijn om in zo’n  wereld een gezin met kinderen te willen stichten!

Enfin…

KENNIS IS MACHT!

Advertenties

11 Reacties to “Pag06 Terugblik op mijn verleden en toekomstvisie”

 1. worldthechanges Says:

  01 I’ll See You Again – Westlife

  Always you will be part of me
  And I will forever feel your strength
  When I need it most
  You’re gone now, gone but not forgotten
  I can’t say this to your face
  But I know you hear
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  When I’m lost, I’m missing you like crazy
  And I tell myself I’m so blessed
  To have had you in my life, my life
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  When I had the time to tell you
  I never thought I’d live to see the day
  When the words I should have said
  Would come to haunt me
  In my darkest hour I tell myself
  I’ll see you again
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  I will see you again
  I’ll see you again
  I miss you like crazy
  You’re gone but not forgotten
  I’ll never forget you
  Someday I’ll see you again
  I feel you walk beside me
  Never leave you, yeah
  Gone but not forgotten
  I feel you by my side
  No this is not goodbye

 2. worldthechanges Says:

  02 Nothing Compares 2 You – Sinéad O Conner

  It’s been seven hours and fifteen days
  Since you took your love away
  I go out every night and sleep all day
  Since you took your love away
  Since you been gone I can do whatever I want
  I can see whomever I choose
  I can eat my dinner in a fancy restaurant
  But nothing
  I said nothing can take away these blues
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  It’s been so lonely without you here
  Like a bird without a song
  Nothing can stop these lonely tears from falling
  Tell me baby where did I go wrong
  I could put my arms around every boy I see
  But they’d only remind me of you
  I went to the doctor and guess what he told me?
  Guess what he told me?
  He said girl you better try to have fun
  No matter what you do, but he’s a fool
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  All the flowers that you planted mama
  In the back yard
  All died when you went away
  I know that living with you baby was sometimes hard
  But I’m willing to give it another try
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  Nothing compares
  Nothing compares to you
  Nothing compares
  Nothing compares to you

 3. worldthechanges Says:

  03 You Will Never Be Forgotten – Jessica Andrews

  I’ll always see your face
  The corner of your smile
  And all the little things that no one will ever know
  Like it was yesterday, won’t ever fade away
  Goodbye is just a word that I will never say
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten
  I can’t hold your hand
  Or look into your eyes
  And when I talk to you
  It just echoes in my mind
  But If hearts are made of dust
  And if we fell from the stars
  I look up tonight and know just where you are
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten
  And the world just keeps on going
  It has no way of knowing
  That you’re gone
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten

 4. worldthechanges Says:

  04 I Miss You Slipped Away – Avril Lavigne

  Nah nah, nah nah nah, nah nah
  I miss you, miss you so bad
  I don’t forget you, oh, it’s so sad
  I hope you can hear me
  I remember it clearly
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, oh
  Nah nah, la la la, nah nah
  I didn’t get around to kiss you
  Goodbye on the hand
  I wish that I could see you again
  I know that I can’t
  Oh, I hope you can hear me ‘cause I remember it clearly
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, oh
  I had my wake up
  Won’t you wake up
  I keep asking why
  And I can’t take it
  It wasn’t fake
  It happened you passed by
  Now you’re gone, now you’re gone
  There you go, there you go
  Somewhere I can’t bring you back
  Now you’re gone, now you’re gone
  There you go, there you go
  Somewhere you’re not coming back
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, no
  The day you slipped away
  Was the day that I found it won’t be the same, oh
  Nah nah, nah nah nah, nah nah
  I miss you

 5. worldthechanges Says:

  05 Not A Day Goes By – Lonestar

  Got a picture of you
  I carry in my heart
  Close my eyes and see it
  When the world gets dark
  Got a memory of you
  I carry in my soul
  I Wrap it close around me
  When the nights get cold.

  If you asked me how I’m doing
  I’d say just fine
  But the truth is baby
  If you could read my mind.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  I still wait for the phone
  In the middle of the night
  Thinking you might call me
  If your dreams don’t turn out right
  And it still amazes me
  That I lie here in the dark
  Wishing you were next to me
  With your head against my heart.

  If you asked me how I’m doing
  I’d say just fine
  But the truth is baby
  If you could read my mind.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  Minutes turn to hours
  And the hours turn to days
  Seems it’s been forever
  That I’ve felt this way.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true, ohh
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  That I don’t think of you…

 6. worldthechanges Says:

  06 She’s All I Ever Had – Ricky Martin

  Here I am
  Broken wings
  Quiet thoughts
  Unspoken dreams
  Here I am
  Alone again
  And I need her now
  To hold my hand

  She’s all, she’s all I ever had
  She’s the air I breathe
  She’s all, she’s all I ever had

  It’s the way she makes me feel
  It’s the only thing that’s real
  It’s the way she understands
  She’s my lover, she’s my friend
  And when I look into her eyes
  It’s the way I feel inside
  Like the man I want to be
  She’s all I’ll ever need

  So much time
  So much pain [but]
  There’s one thing
  That still remains [It’s the]
  The way she cared
  The love we shared
  And through it all
  She’s always been there

  She’s all, she’s all I ever had
  In a world so cold, so empty
  She’s all, she’s all I ever had

  It’s the way she makes me feel

 7. worldthechanges Says:

  07 I Will Follow – Chris Tomlin

  Where you go, I’ll go
  Where you stay, I’ll stay
  When you move, I’ll move

  I will follow

  All your ways are good
  All your ways are sure
  I will trust in you alone
  Higher than my side
  High above my life
  I will trust in you alone
  Where you go, I’ll go
  Where you stay, I’ll stay
  When you move, I’ll move

  I will follow you

  Who you love, I’ll love
  How you serve I’ll serve
  If this life I lose, I will follow you

  I will follow you

  Light unto the world
  Light unto my life
  I will live for you alone
  You’re the one I seek
  Knowing I will find
  All I need in you alone, in you alone
  In you there’s life everlasting
  In you there’s freedom for my soul
  In you there’s joy, unending joy

  And I will follow

 8. worldthechanges Says:

  De goedkeuring voor de plaatsing van onze grafsteen is inmiddels binnen.
  Dat betekend concreet dat ik binnenkort ( in een tijdsbestek van hooguit enkele maanden ) mijn onvrijwillige lidmaatschap van de mensheid kan opzeggen en eindelijk op zoek kan naar mijn vrouw die in de nacht van 31-10-2017 op 01-11-2017 kwam te overlijden.

  Ik wens u allen veel geluk in deze door en door verrotte maatschappij waar de hebzucht van de superrijken, mede dankzij de bekrompenheid en naïviteit van uw medemens, milieu, fauna en flora zowel als uiteindelijk de mensheid zelf ten gronde richten!

 9. worldthechanges Says:

  Soms gaan bepaalde dingen niet bepaald zoals je het gepland had.

  De 1e keer heb ik het tijdstip van mijn overlijden moeten verzetten omdat de gemeente geen goedkeuring gaf voor mijn grafsteenconcept met een dekplaat, inmiddels is mijn grafsteenconcept zonder dekplaat met tweezijdige gravering van de staande plaat wel goedgekeurd.

  De 2e keer kwam het tot een flinke woordenwisseling met mijn ouders, die gaven aan de instructies niet alleen uit te kunnen voeren mocht het zover zijn, ook dat is inmiddels geregeld, hulp is toegezegd van de kant van de familie van mijn reeds overleden vrouw Anja.

  Het gaf me bovendien de kans om mijn instructies van nog wat details te voorzien, bovendien had ik een levensverzekering over het hoofd gezien ( zo’n 700 euro ), weliswaar geen vetpot, desalniettemin mooi meegenomen als bijdrage in de kosten voor de crematie.

  Ik ga uit van het principe “3e keer is scheepsrecht”.
  Alles is volgens mij nu wel goed geregeld, derhalve zal ik blij zijn wanneer ik dit leven eindelijk vaarwel kan zeggen!

  Wie mijn eerdere artikels heeft gelezen zal begrijpen waarom ik alleen nog maar verachting kan opbrengen voor het menselijk ras.
  ( ‘k Wil ze niet allemaal over één kam scheren, dus uitzonderingen daargelaten! )

  Het individualiseringsbeleid van de ( r ) overheid eist haar tol onder de arbeidersklasse die verwikkeld is in een eeuwigdurende concurrentiestrijd om te overleven, desalniettemin blijft de arbeidersklasse steeds weer op dezelfde maniakken stemmen die de infrastructuur en sociale voorzieningen afbreken en het zuurverdiende geld van de arbeidersklasse middels subsidies en andere belastingvoordeeltjes herverdelen onder de zogenaamde Elite klasse.

  Maniakken die er een zodanig beleid op na houden dat steeds meer burgers de armoede in worden gezogen en zodoende recht in de armen van de criminaliteit worden gedreven, en die bovendien toekomstige generaties opzadelen met gigantische milieuproblemen ( gifbelten netjes weggemoffeld onder natuurreservaten en woningbouw locaties ) niettemin tijdbommen mochten de vaten met zwaar chemisch en / of radioactief afval beginnen te lekken!

 10. worldthechanges Says:

  De DOOD is nou niet een onderwerp waar iemand zich graag mee bezig houdt, niettemin kan het een hoop ergernis besparen wanneer vroegtijdig wordt afgesproken wat er dient te gebeuren met het stoffelijk overschot mocht iemand komen te overlijden

  In Nederland heb je alleen de keus tussen BEGRAVEN of CREMEREN.
  CRYOMEREN ( invriezen ) en RESOMEREN ( oplossen in een vloeistof ) zijn in Nederland NIET toegestaan.

  Steeds meer mensen kiezen voor cremeren.
  VRAAG 1: WANNEER mag een overledene begraven of gecremeerd worden
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/overlijden/vraag-en-antwoord/welke-regels-gelden-er-bij-begraven-en-cremeren
  NA het verstrijken van de termijn van 36 uur doch niet later dan 6 dagen na overlijden, uitzonderingen daarop zijn alleen mogelijk met toestemming van de Officier van Justitie en / of de Burgemeester.
  VRAAG 2: HOEVEEL crematie as is afkomstig van de kist?

  VRAAG 3: Komt de as van de overledenen door elkaar tijdens het cremeren?

  VRAAG 4: WAAROM een maand wachten op de as van de overledene?

  In Nederland worden de asresten van de overledene pas vrijgegeven 1 maand en 1 dag na de crematie.

  Dit om de nabestaanden de mogelijkheid te geven eerst rustig na te denken over wat er met het stoffelijk overschot dient te gebeuren.

  Het kan echter ook voorkomen dat alles van te voren is besproken en vastgelegd.

  In dat geval kun je een ontheffingsverzoek bij de Officier van Justitie indienen dan wel laten indienen teneinde het stoffelijk overschot sneller mee te krijgen.

  Ik heb daarbij tevoren een brief opgesteld, gericht aan mijn contactpersoon bij de DELA waarin ik haar verzoek om een ontheffingsverzoek aan de Officier van Justitie te sturen, met mijn brief aan de officier van Justitie als bijlage om het ontheffingsverzoek kracht bij te zetten ( beweegredenen / motivatie om een ontheffingsverzoek aan te vragen ).

  De brieven zitten in een instructieboekje gericht aan mijn ouders met darbij het verzoek die na mijn overlijden naar mijn contactpersoon bij de DELA te versturen, en die zou er dan voor moeten zorgen dat het verzoek om ontheffing bij de Officier van Justitie terecht komt.

 11. worldthechanges Says:

  ‘k heb toch maar een toespraak gemaakt…
  Een woord van dank aan al diegenen die me hebben bijgestaan toen Anja in de nacht van 31-10-2017 op 01-11-2017 kwam te overlijden.

  ( Toespraak uitvaart Roelf Landegge: )

  Te houden door Henrite.

  Beste aanwezigen…
  Zowel familieleden als kennissen en vrienden.

  Eigenlijk wisten we allemaal…
  Dat deze dag…
  Die ik overigens enkele malen heb moeten verzetten…
  En waarmee ik wellicht ongewild menigeen een beetje gek heb gemaakt…
  Waarvoor mijn oprechte excuses…
  Er desalniettemin aan stond te komen.

  Nu het eindelijk zover is…
  Wil ik bij deze al diegenen bedanken die mij hebben bijgestaan toen Anja plots op 52-jarige leeftijd op 01-11-2017 kwam te overlijden.

  Ton en Carool:
  Bedankt dat jullie mij als vreemde vogel in jullie vriendenkring hebben opgenomen en daarmee het gevoel gaven ergens bij te horen.
  ‘k Heb veel gehad aan onze gesprekken.

  Maak jullie geen verwijten dat het jullie niet is gelukt mij van mijn voornemen af te brengen, ik kampte al jaren met depressies vanwege de vele tegenslagen die we in ons leven te verwerken hebben gekregen, en het overlijden van Anja was gewoon de druppel die de emmer liet overlopen!
  Nogmaals bedankt voor de voordracht op Anja’s uitvaart!

  Henrite:
  Je was Anja’s boezemvriendin en dat al vanaf de lagere school.
  Ook jij bedankt dat je na het overlijden van Anja regelmatig bleef komen en me gezelschap hield ondanks dat onze relatie een tijd lang op gespannen voet stond, in nood leer je je ware vrienden kennen, zeggen ze wel eens!

  Eveneens bedankt voor de voordracht die je op Anja’s uitvaart hield, zowel als de voordracht die je van plan bent te houden op mijn uitvaart!
  Anja had zich geen beter vriendin kunnen wensen…
  En datzelfde geldt ook voor mij.

  Diny en Frank:
  “k heb lange tijd geaarzeld om op jullie herhaaldelijke uitnodigingen in te gaan, desalniettemin uiteindelijk toch van het aanbod gebruik gemaakt.

  ‘k Werd vriendelijk ontvangen…
  En we hebben samen wat gezellige dagen met elkaar doorgebracht.
  Ook jullie bedankt!

  Irma en Gerard:
  Ook jullie hebben Anja en mij een warm hart toegedragen en ook bij jullie bleef ik welkom nadat Anja kwam te overlijden.
  Eveneens bedankt!

  Mirranda:
  Ook bij jou was ik altijd welkom…
  Al kwam ik niet zo vaak als ik misschien zou hebben gewild.

  Dat heeft echter weinig met jou te maken maar eerder met je werkgever, als symbool voor jarenlange geestelijke en lichamelijk mishandeling van mijn overleden vrouw Anja.
  Ook jij stond altijd klaar als ik erom vroeg.
  Eveneens dank daarvoor!

  Ouders:
  Ook jullie hebben mij goed opgevangen toen Anja kwam te overlijden.
  Zo deden we in het begin samen boodschappen en kom ik al geruime tijd elke zaterdag gezellig bij jullie eten.

  Het is alleen jammer dat ik niet met jullie kon praten over mijn gevoelens, en mijn voornemens…
  Al begrijp ik best dat jullie het daar moeilijk mee hebben.
  Net zo moeilijk…
  Zo niet moeilijker als met het feit dat jullie vandaag bij mijn kist staan om definitief afscheid van mij te nemen.

  ‘k Had het liever anders gezien.
  Maar mijn leven was nu eenmaal volledig rondom Anja opgebouwd.
  Zij was de enige die me accepteerde zoals ik was…
  En me de moeite waard vond om een relatie mee op te bouwen!

  En nu Anja er niet meer is…
  Heeft mijn leven verder voor mij geen zin meer.

  Het feit ik de wereld anders zie dan de meeste mensen…
  Armoede, Hebzucht, Hypocrisie, Naïviteit, Oorlogs- en Terrorismedreiging en Verloedering van de “samenleving”…

  Heeft het mij alleen maar gemakkelijker gemaakt…
  Om mijn voornemen ook daadwerkelijk uit te voeren!

  Ik kan me niet voorstellen dat jullie er plezier aan beleven…
  Om mij langzaam maar zeker…
  Ongelukkig als ik mij voel…
  Weg te zien kwijnen.

  Als ouder zou het geluk van het kind immers zwaarder moeten wegen dan het verlies van het kind!

  Enfin…
  Ik heb er overigens geen behoefte aan om u allen met nutteloze informatie over mijn persoon op te zadelen.
  Ik vindt dat eenieder die mij heeft leren kennen…
  In staat is zich een mening te vormen over wat voor mens ik was!

  Waar ik het echter wel met u over wil hebben…
  Is wat mij bezig hield nadat mijn vrouw kwam te overlijden.
  1. Anja mag dan zijn overleden…
  Zij zal voor eeuwig deel uit blijven maken van mijn leven.
  Ze leeft voort in mijn herinneringen…
  En wanneer mijn tijd komt…
  Ben ik er van overtuigd dat ik haar weer terug zal zien.

  Ik geloof namelijk dat de mens behalve uit een fysieke component die door lichaam en geest worden vertegenwoordigd…
  Ook uit een astrale component bestaat die door de ziel wordt vertegenwoordigd.

  En dat wanneer het lichaam om wat voor reden dan ook het laat afweten, de ziel het lichaam verlaat om ergens samen te komen en informatie uit te wisselen.

  Ik geloof niet zozeer in een hemel of hel…
  Zoals vaak wordt geclaimd in religieuze geschriften…

  Eerder in het bestaan van dimensies.
  Waarbij naarmate het bewustzijnsniveau van de ziel stijgt door de ervaringen die zij in haar vorige levens heeft opgedaan…
  In staat is tot steeds hogere dimensies door te dringen!

  2. ’t Is nu ruim 1 ½ jaar geleden dat Anja kwam te overlijden.
  In het begin werd ik nog afgeleid doordat ik veel moest regelen.
  Nu dat inmiddels is gebeurd, dringt het besef van de eenzaamheid steeds sterker tot mij door.

  Ik weet dat ik bij jullie terecht kan als ik daarom zou vragen.
  Maar dat is voor mij simpelweg niet genoeg.

  Er is enkele malen geopperd om een nieuwe partner te zoeken, om zodoende de leegte die in mijn leven is ontstaan op te vullen.
  Ik denk niet dat zoiets in mijn geval zin zou hebben…
  Mijn gedachten zouden toch steeds weer afdwalen naar Anja.
  Ik krijg haar er niet mee terug!

  Ook is er enkele malen geopperd om niet in het verleden te blijven hangen, wil ik verder kunnen met mijn leven.
  Financieel gezien kan ik doen en laten wat ik wil…

  Ik kan eten in een chique restaurant…
  Op vakantie naar het buitenland…
  En zelfs een cruise om de wereld maken.

  Ik kan er alleen…
  Zonder Anja…
  Niet van genieten!

  Toen Anja kwam te overlijden…
  Is er ook iets in mij gestorven.

  ‘k Heb nergens meer zin in…
  ‘k Kom nog maar zelden buiten…
  En dat kun je wel merken aan de natuur die in al die tijd onze tuinen heeft verovert…

  Een dikke laag mos bedekt de tegels en het onkruid wurgt de planten en de voedingsgewassen in onze provisorisch aangelegde moestuintjes.
  ‘k Heb er inmiddels al wel iets van opgeruimd…
  Maar eigenlijk vindt ik het wel goed zo.

  Geld maakt mij niet gelukkig!
  Maar het kan wel jullie financiële positie ietwat verlichten.
  Vandaar dat ik na Anja’s overlijden meteen een eigen testament op heb laten stellen waarin ons vermogen wordt verdeeld…
  En wel aan personen binnen onze beide families en vriendenkringen die mij hebben bijgestaan!

  3. Als je een partner hebt gehad zoals Anja…
  Een meisje dat wist te genieten van de simpele dingen in het leven…
  En voor iedereen klaar stond.

  Het type meisje waarvan er slechts enkelen rondlopen tussen al die miljarden vrouwen die de aarde bevolken.
  Dan kun je haar gewoonweg niet meer loslaten!

  4. Wanneer zo’n dierbare komt te overlijden…
  Resten de nabestaande ( n ) eigenlijk alleen nog maar de herinneringen aan de overledene.

  Ik kan me nog goed de schok, ontzetting en paniek voor de geest halen, toen ik Anja’s levenloze lichaam in bed aantrof.
  En hoe zich sindsdien een leegte begon te vormen waar ik gestaag verder in werd gezogen.

  Voor mij als alleen achtergebleven partner…
  Kwam daarbij de volgende cruciale vraag om de hoek kijken…
  Is het leven nog de moeite waard om door te gaan!

  Het zal voor iedereen die hier vandaag aanwezig is…
  Denk ik wel duidelijk zijn…
  Wat ik mijzelf daarop heb geantwoord!

  Je moet het gemis…
  En het daaruit voortvloeiende verdriet vooral niet onderschatten!

  En hoewel er “hulp” schijnt te bestaan…
  voor mensen die moeite hebben om zo’n verlies te verwerken.

  Heb ik er expliciet voor gekozen…
  Om daar geen gebruik van te maken!

  5. Er gaat geen dag of nacht voorbij…
  Of ik moet aan Anja denken.

  Elke keer weer…
  Wanneer ik nieuwe waxinelichtjes voor haar aansteek…
  Vooraleer de eerder aangestoken lichtjes zijn gedoofd.

  Er zijn ook maar weinig dagen…
  Dat er geen tranen over mijn wangen stromen.

  Emoties van boosheid, machteloosheid, schuld en verdriet wisselen elkaar, dag in dag uit, in steeds sneller tempo af…
  Mijn geest begint zo onderhand uitgeput te raken.

  6. Bepaalde omstandigheden noopten mij om me uit de maatschappij terug te trekken, om mij vervolgens als huisman de rest van mijn leven op mijn partner te kunnen richten.

  Zodoende bleef mijn sociale kring beperkt tot mijn partner!
  Zij was het enige wat ik nog over had in deze gestaag killer wordende wereld.

  7. Wanneer je net als ik je leven alleen rondom je eigen partner opbouwt…
  En die partner komt te overlijden…
  Krijg je vanzelf te maken met de vraag…
  Of het verder nog wel zin heeft…
  Om door te gaan.

  Ik heb..
  omdat ik nu eenmaal geloof dat er meer is tussen hemel en aarde…
  Er voor gekozen mijn vrouw op te zoeken.
  Die mij inmiddels alweer 1/1 2 jaar geleden is voorgegaan.

  Hetgeen mij tevens de kans biedt aan deze krankzinnige kapitalistische wereld met haar schuldenmaatschappij, woekerbelastingen en geestdodende repeterende reclameboodschappen te ontsnappen.

  Gezien uw aanwezigheid hier…
  Is het mij dan toch gelukt…
  Om de drempel te overwinnen…
  Die mij belette Anja te volgen!

  Dit alles wordt mijns inziens perfect verwoord in de volgende 7 video clips!
  Ik hoop dat u net zo van de muziek zult genieten als ik!

  1 Westlife – I’ll see you again:

  2 Sinead O Conner – Nothing compares 2U:

  3 Jessica Andrews – You will never be forgotten:

  4 Avril Lavigne – I miss you slipped away:

  5 Lonestar – Not a day goes by:

  6 Ricky Martin – She’s all i ever had:

  7 Chris Tomlin – I will follow:

  Ik wens u allen veel geluk…
  Met uw deel van de erfenis…
  Zowel als met uw verdere leven!

  Met Vriendelijke Groet…
  Roelf Landegge.

  P.S.:
  Voor diegenen die daar belang bij hebben…
  Anja’s uitvaart https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/
  Onze huwelijkspagina https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag04-huwelijkspagina-1994/
  Onze nachtmerrie https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag05-hoe-een-sprookjespark-in-een-nachtmerrie-veranderde/
  Mijn verhaal https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag06-terugblik-op-mijn-verleden-en-toekomstvisie/

  ‘k Kan echter niet zeggen hoe lang mijn blogsite met de pagina’s “ter herinnering aan” oftewel de serie over “mijn verhaal” nog zal voortbestaan nu ik definitief zal zijn gestopt met mijn activiteiten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s