Ik was ( en ben nog steeds ) een tamelijk verlegen jongen uit een Brabants gehucht met een Brabantse moeder en een Groningse vader.

Een onopvallend typetje dat zich meestal in de achtergrond ophoudt.

Maagden staan erom bekend dat zij veel aandacht hebben voor hun omgeving.

Zij hebben een analytisch vermogen en voelen zich niet thuis in mensenmassa’s.

http://www.allesterrenbeelden.nl/sterrenbeeld-maagd/

Maagden ( sterrenbeeld ) kunnen nogal kieskeurig zijn als het op de keuze van vrienden aan komt, ‘k had er weliswaar maar weinig, maar ik kon wel van ze op aan!

“Een Maagd heeft een constante drift om te verbeteren en te perfectioneren, dit kan leiden tot extreme kieskeurigheid.”

Qua partnerkeuze zijn maagden nog veer kieskeuriger, ze tonen hun emoties pas wanneer voor hen vaststaat dat de relatie een serieuze bodem heeft.

“Mensen kijken vaak naar Maagden voor vriendschappen omdat ze heldere denkers zijn en logisch problemen op kunnen lossen.

Ze zijn eerlijk, loyaal en vastberaden.

Sommige mensen vinden Maagden kil of emotioneel afstandelijk omdat zij vaak op logica afgaan en niet op emoties of gevoelens.”

Ik bemoeide me nooit met andermans zaken en hield er niet van als anderen hun neus in mijn zaken staken, desalniettemin stond ik wel altijd voor diegenen klaar die eerlijk advies dan wel hulp nodig hadden!

Vanwege een aantal overwegend negatieve periodes in mijn leven, heb ik mij op een gegeven moment echter steeds verder van de rest van de mensheid gedistantieerd.

“Als ze ( maagden ) een negatieve blik op het leven hebben, dan zullen dingen die zij presenteren op een negatieve manier afgespiegeld worden en zal de Maagd zich van anderen isoleren.”

Het begon al op de basisschool, alwaar een sadist van een leraar ( afkomstig uit Friesland ) mij stelselmatig mishandelde door hard met een stok op de binnenkant van mijn hand te slaan.

‘k Weet niet of het gewoon machtsmisbruik was of dat het kwam door een onzinnige vete in het verleden tussen Friezen en Groningers, waar ik in het Brabantse zuiden slachtoffer van was geworden.

http://www.11en30.nu/de-canon-vensters/de-friese-vrijheid

‘k Heb overigens ook nooit begrepen waarom Friesland er als enige provincie een eigen taal ( verplicht op de basisschool ) en eigen media in de Friese taal op na mag houden van de ( r ) overheid, wat zijn zij meer dan al die andere Nederlandse provincies met hun eigen mooie dialecten?

Friezen versus Groningers

Mijn ouders konden klagen wat ze wilden bij de directeur van de basisschool, doch deze scheen zich nergens van aan te trekken en liet die vervloekte Fries gewoon zijn gang gaan.

Tegenwoordig is dat wel even anders, want ouders zijn tegenwoordig mondiger / agressiever en hebben minder ontzag voor autoriteiten

Scholen hebben inmiddels flink aan autoriteit ingeboet.

Mogelijk omdat klachten van ouders inzake mishandeling door leraren en plagerijen door medeleerlingen niet serieus worden genomen.

https://www.scholenopdekaart.nl/vensters/public/40888-04ZO-000/poind16/Agressie%20en%20geweld.pdf

Enfin…

‘k Heb zelf weinig te zeggen gehad bij de keuze van mijn school.

Je had in mijn tijd van die ( r ) overheidsambtenaartjes die “adviezen” uitdeelden aan de ouders.

En destijds had men een tekort aan automonteurs.

Vandaar dat ik op de LTS in Waalwijk richting autotechniek terecht kwam, en die op het destijds hoogste ( C ) niveau heb afgerond.

In plaats van werk te vinden, had de ( r ) overheid intussen arbeidsmigranten met een technische opleiding naar Nederland gehaald en die hadden inmiddels de desbetreffende vacatures opgevuld!

Daar zat ik dan met een technische opleiding en geen werk.

‘k Was eigenlijk sowieso al niet zo gecharmeerd van de autotechniek.

Enfin…

Vandaag de dag schijnt er qua arbeidsmigratie vanuit het buitenland nog steeds niets te zijn verandert, zoals u kunt lezen in het volgende artikel.

05-06-2018 https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2235145-nederland-kan-niet-zonder-de-indiase-arbeidskrachten-in-eindhoven.html

’t Wordt vaak ontkend maar er zijn onderzoeken gedaan naar verdringing op de arbeidsmarkt door arbeidsmigranten.

Ze werken voor minder geld en vaak onder slechtere arbeidsomstandigheden.

TIP: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/de-strijd-om-een-baan-polen-vs-nederlanders/

Volgens de onderzoekers zoeken Nederlandse werkgevers bewust de randen van regel- en wetgeving op, en is er sprake van oneerlijke concurrentie doordat de werkgevers via buitenlandse uitzendbureaus arbeiders hierheen halen waar ze vervolgens geen pensioenpremies en sociale premies voor hoeven te betalen.

21-11-2014 https://www.hpdetijd.nl/2014-11-21/onderzoek-oost-europeanen-verdringen-nederlanders-op-arbeidsmarkt/

21-11-2014 https://www.telegraaf.nl/nieuws/884736/goedkope-buitenlander-krijgt-werk-nederlander

Enfin…

Ik zag geen andere mogelijkheid dan doorstuderen.

De autotechniek zag ik niet zo zitten, dus schakelde ik over op elektrotechniek.

Daar zouden meer kansen liggen werd mij voorgehouden.

Vanwege mijn technische achtergrond werd het de MTS in Tilburg richting Elektrotechniek.

En laat daar nou ook zo’n sadist van een leraar zitten.

Een reus met kolenschoppen van handen, die er blijkbaar plezier aan beleefde “pedagosche tikken”, zoals hij dat stelde, uit te delen als je in zijn ogen niet oplette.

Maar toen ik van de MTS- elektro afkwam, hadden die vervloekte politici alweer arbeidsmigranten binnengehaald, en was inmiddels ook die arbeidsmarkt verzadigd.

Na lang solliciteren tijdje lukte het me uiteindelijk toch om een sollicitatiegesprek te krijgen voor de functie van onderhoudsmonteur bij en landbouwbedrijf, notabene in het gehucht waar ik woonde.

Een buitenkansje aangezien er slechts 2 sollicitanten over waren gebleven, en ik de meeste kans maakte omdat ik in het dichtste bij woonde en dus sneller ter plaatse kon zijn om eventuele storingen op te lossen!

En wederom ( inmiddels de 3e keer ) vond die vervloekte ( r ) overheid een manier om mijn carrière grondig te verzieken.

Ik werd namelijk opgeroepen voor de militaire dienst!

Een dienstplicht gebaseerd op pure willekeur, waarbij de één dienstplicht moet vervullen of anders als een ordinaire crimineel in de gevangenis wordt gegooid, terwijl deze vorm van vrijheidsberoving voor anderen niet geldt.

’t Is eigenlijk te gek voor woorden…

Als je weigert om een opleiding te volgen waarbij je wordt aangeleerd om je medemens te vermoorden wordt je zowaar als een ORDINAIRE CRIMINEEL in de gevangenis gegooid!

VERVLOEKTE FASCISTEN in DEN HAAG!

Na mijn dienstplicht te hebben voltooid, kon ik verder fluiten naar die goedbetaalde baan als techneut in de agrarische sector waarop ik eerder had gesolliciteerd.

Later werd het zelfs mogelijk om te “kiezen” voor vervangende dienstplicht in een psychiatrische inrichting of zo, maar dat verandert niets aan het feit dat het nog steeds dwangarbeid en machtsmisbruik is door de ( r ) overheid!

De stelling dat IEDEREEN volgens de wet GELIJK is gaat hier dus ook NIET op!

https://www.trouw.nl/home/dienstplicht-nieuwe-stijl-is-al-snel-dwangarbeid~a9cdd75f/

Nou las ik nog niet zo lang geleden dat die FASCISTEN in DEN HAAG ook nog eens de dienstplicht voor meisjes in willen invoeren!

‘k Zou zeggen…

Laat die DUIVELSE POLITICI hun oorlogen ZELF UITVECHTEN!

02-10-2018 https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4436691/17-jarige-meisjes-krijgen-brief-op-de-mat-dienstplicht-wordt-voor

Enfin…

Ik was na mijn diensttijd eigenlijk gedoemd om tot in de oneindigheid sollicitatiebrieven te blijven schrijven op uitzichtloze parttime baantjes met 0-urencontracten zonder enig toekomstperspectief.

https://www.werf-en.nl/stop-de-motivatiebrief/

“West-Brabanders die in de bijstand zitten moeten niet langer worden verplicht om te solliciteren.

Zowel werkgevers als werkzoekenden hebben er niets aan dat sollicitatiebrieven worden rondgepompt zonder perspectief op een baan.

Bovendien is het demotiverend om elke keer maar te worden afgewezen.”

02-04-2018 https://www.bndestem.nl/brabant/fnv-west-brabant-stop-rondpompen-sollicitatiebrieven~a821251a/65223467/

“Bedankt” Den Haag!

Met jullie VERVLOEKTE politieke beleid!

2017NL190700-Het-begrip-vrijheid-dienstplicht-is-vrijheidsberoving-en-dwangarbeid-gebaseerd-op.jpg

De ( r ) overheid spreekt over VRIJHEID maar ze doet aan VRIJHEIDSBEROVING!

De kans op een goedbetaalde baan bij een landbouwbedrijf verkeken

bovendien was ik tijdens mijn diensttijd alweer flink wat kennis kwijtgeraakt!

Denk nou niet dat ik het ga hebben over de frustratie van die eindeloze sollicitaties naar slecht betaalde kolere deeltijd / parttime baantjes met 0-uren contracten, waarvan ik me goed kan voorstellen dat menigeen onder u hetzelfde heeft doorgemaakt of nog steeds ondergaat, en donders goed weet waarover ik het heb!

https://forum.viva.nl/werk-studie/dat-stomme-solliciteren-klaagtopic/list_messages/242199/1

anja en roelf leerden elkaar kennen in 1983 bij dansschool lizan te waalwijk 02

In 1983 leerde ik mijn Anja kennen via mijn zus die op dansschool Lizan in Waalwijk zat, ik zat toen zelf bij dansschool Grijsbach en daar ging het er nogal stijfjes aan toe.

Anja’s vader was echter tegen onze relatie omdat zij katholiek waren en wij protestant

Eigenlijk had ik niet eens een geloof omdat mijn ouders ruzie kregen met de pastoor die me wilde dopen, en dat is achteraf gezien maar goed ook.

Want geloof me religie brengt niets dan onheil ( van oorlogen tot pedofiele doofpotten, gewoonweg om misselijk van te worden )!

Religie & Geweld: Waarom veroorzaken religies oorlog? Hoe stoppen we dit?

https://historianet.nl/maatschappij/godsdienstgeschiedenis/de-reformatie/na-de-reformatie-heilige-oorlog-teisterde-europa

https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpunt/waarom-de-combinatie-religie-en-seksueel-misbruik-zo-vaak-opduikt-in-de-media/

Enfin…

Wat hieraan vooraf ging…

Oftewel de zoektocht naar een partner!

En dat is best wel lastig als je op technische scholen hebt gezeten waar in mijn tijd geen enkel meisje op te bekennen viel.

Zeker als je geen uitgaanstype bent, en niets moet hebben van die naar sigaretten stinkende lawaaierige kroegen en disco’s met die verblindende stroboscopische verlichting, die bij sommige mensen zelfs epilepsie aanvallen kunnen veroorzaken.

https://www.epilepsie.nl/over-epilepsie/pagina/229-3/lichtflitsgevoeligheid/

Vandaar dat ik het probeerde met advertenties in de destijds populaire popmuziekbladen als Bravo en Popfoto, die over een correspondentie pagina beschikten waar lezers konden aangeven contact te zoeken met mensen over de wereld.

Je stuurde dan een brief naar de redactie met een pasfoto, hobby’s en interesses, en dan was het afwachten of ze je in de volgende oplage op die bewuste pagina hadden geplaatst en dan was het geduldig afwachten of er iemand op zou reageren.

https://www.google.com/search?q=popfoto+tijdschrift&client=firefox-b-ab&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJ_bPkrKbcAhXN-6QKHci8BKwQsAQIPA&biw=1280&bih=882

‘k Mocht niet klagen…

Reacties genoeg van over de hele wereld, Nederland, België, Duitsland, Ierland, Indonesië, Suriname, de Nederlandse Antillen, Amerika en Israël.

Maarruhhh…

Na verloop van tijd lopen ze toch een partner in eigen land tegen het lijf en droogt de correspondentie langzaam maar zeker op.

‘k Heb er desalniettemin een paar gezellige en goedkope vakanties in Duitsland en Ierland aan over gehouden.

Enfin terug naar Anja…

Haar vader had haar verboden om met mij om te gaan.

En dat was eigenlijk de reden dat zij niet meer naar dansschool Lizan kwam.

In die periode werd ik verrast door een uitnodiging van mijn Ierse correspondente om mijn vakantie bij haar familie door te brengen.

En zo kwam het dat ik met het vliegtuig naar Ierland vertrok.

’t Was een fijne vakantie…

Bij een gezellige muzikale familie ( gitaristen )

En Eileen was bovendien een leuke meid om te zien.

‘k Dacht eerst even dat het zou klikken tussen ons.

‘k Was dan ook nogal teleurgesteld toen dat niet het geval bleekte zijn.

Mogelijk realiseerde zij zich dat één van ons wellicht naar een ander land zou moeten verhuizen?

Of was ze een beetje boos omdat ik haar niet zou hebben gewaarschuwd toen zij een wasje draaide met mijn rode T-shirt en haar smetteloze witte broek en blouse, die daarna rose werden?

Hoe moest ik dat overigens weten, ik had zelf immers nog nooit een was gedraaid, en Eileen blijkbaar ook niet, anders had ze het wel uit haar hoofd gelaten om haar witte kleding samen met mijn rode T-shirt in de wasmachine te stoppen.

Enfin…

Toen ik terug kwam van mijn vakantie in Ierland…

Vertelde mijn zus mij dat Anja’s vader intussen was overleden.

Anja zou het er moeilijk mee hebben.

’t Was was een leuke meid en net als ik wat verlegen en met weinig vrienden.

Ik vroeg dan ook aan mijn zus of zij Anja en mij weer met elkaar in contact wilde brengen.

‘k Had geluk!

Ik had in die paar dagen dat we elkaar bij dansschool Lizan hadden gezien…

Blijkbaar een diepe indruk op Anja achtergelaten…

Want Anja bleek ook nog steeds in mij geïnteresseerd te zijn.

Anja’s moeder leek het in 1e instantie niets uit te maken dat Anja en ik ondanks het verbod van haar vader toch weer bij elkaar kwamen.

Maar dat bleek een vergissing…

Want volgens mijn ouders zou Anja enkele keren bij hen zijn geweest om advies te vragen omdat haar moeder haar zou hebben geslagen omdat ze weer met mij omging.

De eerste maanden verliepen dus nogal gespannen.

Zou Anja’s moeder zich blijven verzetten tegen onze relatie…

Of zou ze zich realiseren dat wanneer zij de keus van haar dochter zou blijven dwarsbomen, deze zich uiteindelijk tegen haar zou kunnen keren en mogelijk besluiten om weg te lopen, zodat zij alleen achter zou blijven?

Anja zou in die periode vanwege de verwerking van de dood van haar vader, en de druk op school epileptische aanvallen hebben gekregen waarvoor haar depakine werd voorgeschreven.

‘k Moet eerlijk bekennen dat ik destijds zelf niets van die aanvallen heb gemerkt.

Gezien Anja’s vader was overleden en Anja’s moeder anders alleen achter zou blijven wanneer we naar mij thuis gingen, bracht ik meer tijd door bij Anja thuis en hielp ik haar middels overhoringen met haar huiswerk.

Na verloop van tijd werd de situatie een stuk relaxter en kreeg ik het gevoel dat ze me accepteerde zoals ik was, zonder de eerder genoemde katholieke vooroordelen.

Later kwam ik er overigens achter dat Anja’s vader had geprobeerd Anja aan een katholieke jongen te koppelen zodat ze mij kon vergeten.

Maarruhhh…

Anja zag dat zelf niet zo zitten!

anja en roelf verloofd 03-05-1985 02

Op 03 mei 1985 vierden Anja en ik onze verloving.

In 1988 gingen we op onszelf wonen.

19941207 38 anja en roelf in gemeentehuis anja doet ring aan bij roelf 2

En op 07 december 1994 gingen Anja en ik trouwen.

In 2000 begon echter het gedonder met Anja’s werkgever “De Efteling”!

https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag05-hoe-een-sprookjespark-in-een-nachtmerrie-veranderde/

In 2003 brak Anja haar heup ( bedrijfsongeval vanwege het alsmaar opjagen )!

En in 2007 werd Anja tenslotte na 20 jaar trouwe dienst buiten getrapt, en daarmee kwam het gemis aan sociale contacten die zij met de bezoekers had opgebouwd.

Met het oog op alle daaropvolgende sollicitatiebrieven naar kolere parttime baantjes met 0-uren contracten raakte ze in de ban van zo’n figuur bij het UWV die haar het hoofd op hol zette met thema’s als consuminderen.

En wel zodanig dat het een obsessie werd.

Hoewel het in 1e instantie voor Anja meer een bezuinigingsmiddel was…

Werden wij het samen wel eens dat de “feestdagen” ( Pasen, Kerstmis, Oud op Nieuw ) tegenwoordig teveel door commerciële belangen gedreven worden.

We probeerden dan ook aan mijn ouders en zus uit te leggen dat wij af wilden van het zinloze heen en weer geschuif van nutteloze cadeaus.

Als argument gebruikten wij dat het bij “feestdagen” NIET gaat om het uitwisselen van cadeaus maar om het gezellig samenzijn met familieleden.

Mijn zus en mijn moeder waren echter een andere mening toegedaan, en meenden geen cadeaus dan ook geen feestdagen!

Toen daarna in 2013 ook nog eens Anja’s moeder op 84-jarige leeftijd kwam te overlijden ging het steeds harder bergafwaarts met Anja.

Het kwam regelmatig tot woordenwisselingen tussen Anja en mijn moeder, en dat begon op mijn zenuwen te werken, vandaar dat ik de laatste jaren zelfs NIET meer naar de verjaardagen van mijn ouders ging.

Anja ging daarentegen nog WEL naar de verjaardagen van mijn ouders…

Mogelijk omdat allebei haar ouders waren overleden.

’t Was een schat van een meid!

In 2016 kreeg Anja via haar vriendin Henrite een baan met een 0-uur contract bij ActiefZorg aangeboden, hoewel het contract in 2017 werd veranderd in een 18-uurs contract heeft ze er geen gebruik meer van kunnen maken.

003 anja opgebaard bij rouwcentrum nieuwkoop

Anja kwam namelijk op 52-jarige leeftijd in de nacht van 30-10-2017 op 01-11-2017 te overlijden.

Sindsdien voel ik me weer net zo alleen als voorheen.

Ik mis Anja…

En dit gemis wordt sterker met elke dag die voorbij gaat.

Dag en nacht probeer ik de waxinelichtjes brandend te houden.

Er is verder eigenlijk niets wat mij nog interesseert in deze ijskoude zakelijk geworden wereld!

Vandaar dat ik me heb voorgenomen Anja te volgen…

Het meeste heb ik inmiddels al geregeld!

Mijn testament

Mijn DELA-polis

‘k Heb de grafrechten gereserveerd

En ik heb een grafsteenmaker gevonden

Gerrit Brouwer <g.brouwer@eijgelaar.nl> Eijgelaar natuursteen…

Want hij claimde mijn eigengemaakte grafsteen ontwerp te kunnen realiseren.

visitekaartje gerrit brouwer - eijgelaar natuursteen 002

Zodra de laatste kleine dingetjes zijn geregeld houdt ik het hier voor gezien!

Mijn ouders zijn er op tegen…

Zij zijn van mening dat het tijd wordt dat ik ( ’t is inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden ) de draad weer oppak en door moet gaan met mijn leven?!?

WTF…

MOET ik doorgaan met mijn leven?

WIE bepaald dat ik door moet gaan?

Heb IK daar niets over te zeggen?

Is het niet MIJN LEVEN?

Hebben ze niet begrepen dat het voor mij allemaal niet meer hoeft…

Dat ik het beu ben dat de ( r ) overheid steeds opnieuw kans ziet om zowel mijn toekomst als die van mijn vrouw kapot te maken en bovendien continue manieren vindt om steeds meer van ons spaargeld te plunderen met hun woekerbelastingen?

Waarom zou ik nog langer onderdeel moeten uitmaken…

Van de huidige steeds onmenselijker wordende zakelijke schuldenmaatschappij die door die krankzinnige liberalen over Nederland wordt uitgerold.

Het beleid van de ( r ) overheid heeft van iedereen individualisten gemaakt, die elkaar voortdurend beconcurreren.

Haar geslepen ambtenarij heeft al vanaf de 80’er jaren menig werkloze het zzp gebeuren aangesmeerd, en die zzp’ers vallen buiten de boot als het aankomt op sociale voorzieningen waarop  NIET  zelfstandigen ( nog ) WEL aanspraak kunnen maken.

Het zzp gebeuren is de meest doortrapte bezuinigingsmaatregel die de ( r ) overheid ooit heeft doorgevoerd.

03-09-2015 https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2055696-de-opkomst-van-de-zzp-ers.html

’t Werd zelfs en graadje erger toen diezelfde ( r ) overheid in 2013 besloot om de  “verzorgingsstaat” om te vormen tot een “participatiemaatschappij“.

Zeker toen de ( r ) overheid het woord “zelfredzaamheid” introduceerde.

“Zelfredzaamheid is een teken van afnemende tolerantie jegens kwetsbaren, betoogt hoogleraar en psychiater Jan Derksen”

28-12-2011 https://www.socialevraagstukken.nl/‘meer-zelfredzaamheid-nee-minder-zelfredzaamheid’/

Zelfs die parasiet van een “Koning” sprak zich daar lovend over uit!

“Het is onmiskenbaar dat mensen in onze huidige netwerk- en informatiesamenleving mondiger en zelfstandiger zijn dan vroeger.

Gecombineerd met de noodzaak om het tekort van de overheid terug te dringen, leidt dit ertoe dat de klassieke verzorgingsstaat langzaam maar zeker verandert in een participatiesamenleving.

Van iedereen die dat kan, wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven en omgeving.”

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/toespraken/2013/09/17/troonrede-2013

OPMERKING: De “Koning” geeft dus toe dat de “participatiemaatschappij” een bezuinigingsmaatregel is, maar om nou te stellen dat “netwerken en informatie” burgers mondiger en zelfstandiger zou maken en om dat dan als reden op te gebruiken om de verzorgingsstaat af te kunnen breken is pure bullshit!

OPMERKING: Het meest frappante is dat die graaiers ( ( r ) overheid zowel als koningshuis ) het liefst zouden zien dat iedereen voor niets zou werken en mantelzorger of vrijwilliger wordt…

Maar van vrijwilligerswerk kun je nu eenmaal niet rondkomen…

Laat staan een toekomst opbouwen.

Bovendien stellen de organisaties steeds hogere eisen en dat reflecteert zich in het aantal burnouts in beide groepen gratis werkers.

18-03-2019 https://mantelzorgelijk.nl/steeds-meer-overbelaste-mantelzorgers/

Een vijfde van de vrijwilligers in zorg en welzijn doet wel eens werk dat eigenlijk door professionals zou moeten worden gedaan.”

16-11-2018 https://www.movisie.nl/artikel/vijfde-vrijwilligers-zorg-welzijn-verricht-taken-professionals

“De Nederlandse sport kent een unieke verenigingscultuur.

Ongeveer 4,7 miljoen Nederlanders sporten via een sportvereniging, terwijl ongeveer 1,5 miljoen vrijwilligers dit mogelijk maken.”

Bij grotere verenigingen, zeker als er een service delivery oriëntatie is, zijn vrijwilligersproblemen wellicht minder eenvoudig op te lossen.

Steeds vaker wordt er daarom geëxperimenteerd met verplicht
vrijwilligerswerk en soms met de mogelijkheid tot afkopen.”

https://research.hanze.nl/ws/portalfiles/portal/7860356/09.SFM_Op_zoek_naar_duurzame_oplossingen_vrijwilligersmanagement_1_.pdf

Ik haal uit die kerstrede bovendien dat de ( r ) overheid haar verantwoordelijkheid over het welzijn van haar burgers, steeds vaker op de burger zelf afschuift.

Zoiets in de zin van: “Zoek het allemaal zelf maar uit!”

“het ontslagrecht gemoderniseerd”

De “Koning” bedoelt waarschijnlijk dat het ontslagrecht nog verder wordt versoepeld, maar hij is eigenlijk te laf om het beestje bij haar juiste naam te noemen.

Één ding is zeker…

“Terwijl de verzorgingsstaat voor gewone mensen steeds verder wordt afgebroken, wordt er tegelijkertijd een verzorgingsstaat voor multinationals opgetuigd.”

https://www.sp.nl/achtergrond/afbraak-van-verzorgingsstaat

17-09-2013 https://joop.bnnvara.nl/opinies/de-vernietiging-van-de-verzorgingsstaat

16-09-1995 https://www.trouw.nl/nieuws/verzorgingsstaat-in-afbraak-1~b8d3454e/

05-03-2009 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/stop-afbraak-van-de-verzorgingsstaat~b9061558/

‘k Zie zelf meer heil in een socialistische wereld i.p.v. de huidige kapitalistische wereld.

Een wereld waar iedereen bijdraagt aan de gemeenschap en vanuit die gemeenschap krijgt wat hij / zij nodig heeft om een fatsoenlijk bestaan op te kunnen bouwen.

Een systeem waarbij iedereen niet alleen voor de wet…

Maar vooral in het reële leven gelijk is…

En gelijke kansen krijgt.

I.p.v. dat de rijken hun kroost naar dure privé scholen mogen sturen, zodat die een significant voordeel hebben op de kroost van de arbeidersklasse, die het moet doen met kapot bezuinigde openbare scholen met lerarentekorten parttime invallers en zzp’ers als leerkrachten.

We leven in een wereld waar ( r ) overheden subsidies en toeslagen uitdelen, het grootste deel van ons belastinggeld komt bij de rijken, de middenklasse wordt met een habbekrats afgescheept en de allerarmsten mogen daar lekker aan meebetalen.

Al die subsidies en toeslagen die de één wel en de ander niet of in mindere mate krijgt werken fraude in de hand!

We leven in een ronduit krankzinnige wereld!

De nieuwe generaties weten tegenwoordig NIET eens meer hoe ze op een normale manier met elkaar moeten communiceren, de godganse dag zie je ze spelen met hun “smartphones” om hun profielen op FACEBOOK, TWITTER etc. te updaten…

Reagerend op elke like en reactie van wildvreemden waar ook ter wereld met wat voor duistere motieven en bijbedoelingen dan ook!

Daarbij 10-tallen miljoenen aan advertentie inkomsten genererend voor typetjes als Mark Zuckerberg en Bill Gates, die hun gegevens bovendien misbruiken en doorspelen aan geheime diensten en commerciële bedrijven, even het hacken van accounts en daarmee de toenemende kans op identiteitsdiefstal niet meegerekend!

25-10-2007 https://www.rtlnieuws.nl/economie/microsoft-koopt-belang-facebook-voor-240-miljoen-dollar

15-12-2014 https://www.emerce.nl/nieuws/facebook-beindigt-samenwerking-microsoft-bing

Individualisme zo zal ooit blijken, is één van de oorzaken dat de mensheid op den duur uit zal sterven…

En dat is wellicht maar goed ook…

Als ik alleen al kijk naar hoe het milieu er tegenwoordig voor staat…

Of hoe inhumaan vee en pluimvee tegenwoordig worden behandeld.

30 Jaar dierenleed, voedselfraude en slecht toezicht!

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/06/23/30-jaar-dierenleed-voedselfraude-en-slecht-toezicht-a1563898

Alleen maar omdat ze tegenwoordig alleen nog bestaansrecht hebben vanwege hun vlees.

Regelmatig breekt brand uit in die MEGA-stallen af met 10.000-en stuks vee of pluimvee erin!

https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/dit-is-de-ongrijpbare-varkensbaron-achter-de-afgebrande-varkensflat

Wellicht dat de MENSHEID de dingen anders gaat zien als ze zelf door ALIENS als voedsel worden gefokt!

Enfin…

Voor mijn ouders heb ik het in ieder geval zo makkelijk mogelijk gemaakt, door een instructieboekje te maken met daarin een lijst met namen van bedrijven, e-mailadressen, telefoonnummers en websites zowel als de benodigde paswoorden, om die diensten gemakkelijker op kunnen zeggen.

Wat betreft mijn eigen uitvaart…

Anja en Roelf grafsteen ontwerp

( Foto eigen ontwerp grafsteen: Links voorzijde – Rechts achterzijde )

Laat ik voorop stellen dat ik NIETS maar dan ook NIETS meer met de mensheid te maken wil hebben, ik heb niets dan verachting voor al diegenen die het kapitalisme met haar hebzucht en schuldenmaatschappij, die de liberalen over Nederland uitrollen steunen!

Jarenlang heb ik mij bezig gehouden met het schrijven van artikelen in de hoop dat u uw gezond verstand zou gaan gebruiken, en begint te beseffen hoe krankzinnig en onmenselijk het huidige kapitalistische systeem in werkelijkheid is.

Eerst op Hyves, totdat Hyves met haar 8 1/2 miljoen leden vanwege de hebzucht van de ontwerpers in 2010 voor 40 miljoen werd verkocht aan TMG ( Telegraaf Media Groep ) die Hyves daarna volledig opdoekte, zodat velen hun toevlucht namen tot het Amerikaanse Facebook Fakebook.

https://www.nu.nl/internet/2368463/telegraaf-media-groep-neemt-hyves.html

Toen op weblog en op Punt.nl die inmiddels beiden zijn verdwenen.

Tenslotte op WordPress!

Ik zit NIET op “Fakebook”, ik wil daar absoluut NIETS mee te maken hebben, net zo min als al die andere zogenaamde “sociale” media!

Zeker niet als al mijn gangen worden nagegaan en iedereen aan mijn gegevens schijnt te verdienen behalve ikzelf!

FUCK het KAPITALISME!

leven na de dood - mind body soul spirit

Enfin…

Mocht er toch een uitvaart worden gehouden onder de weinige familieleden en vrienden die nog over zijn, dan wil ik het niet zo zeer met woorden zeggen maar met liedjes, die mijn huidige gevoelens goed blijken te kunnen verwoorden!

1 Westlife – I’ll see you again:

Ik geloof niet dat het leven op houdt wanneer het lichaam afsterft, maar dat de ziel het lichaam verlaat en al die zielen ergens samenkomen…

Lichaam en geest vormen de materiële vorm van elk levend wezen…

Terwijl de ziel de immateriële / spirituele vorm van elk levend wezen vertegenwoordigd.

Wanneer iemand komt te overlijden verlaat de ziel het lichaam!

( niet zozeer naar een hemel of hel… maar een andere dimensie )

2 Sinead O Conner – Nothing compares 2U:

Als je een partner hebt gehad zoals die van mij, een simpele meid die van de kleine dingen in het leven wist te genieten, dan kun je haar gewoon niet meer loslaten, de meeste vrouwen van tegenwoordig zijn niet gauw meer tevreden te stellen, ze hebben teveel kapsones en willen steeds meer en steeds groter.

’t Is dan ook niet voor niets dat zoveel huwelijken op de klippen stranden, de meeste mensen zijn NIET meer in staat een fatsoenlijke relatie op te bouwen, zeker niet met de komst van het internet en de opkomst van dating- en flirt websites zowel als voor sociaal door moeten gaande  websites als Facebook die miljarden verdienen aan de verkoop van privégegevens van haar gebruikers.

20-10-2010 https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/3168331/meer-huwelijken-lopen-op-de-klippen

02-12-2016 https://www.rtlnieuws.nl/gezin/artikel/276271/echtparen-blijven-steeds-minder-lang-bij-elkaar

Nederland telt meer dan 17 miljoen mensen, verdeeld over 7.824.158 woningen.

koopwoningen 4.386.769 – Huurwoningen van een woningcorporatie 2.268.383, huurwoningen in de particuliere sector 1.007.582 en overige huurwoningen 78.250.

Er wordt gesteld dat de meeste woningen door eenpersoonshuishoudens worden bewoond, zeer opmerkelijk allemaal, zeker als daarbij wordt vermeld dat dit aantal tot 2050 door zal blijven groeien!

https://huis-en-tuin.infonu.nl/kopen-en-huren/188170-woningen-in-nederland-aantal-waarde-en-soorten.html

 

3 Jessica Andrews – You will never be forgotten:

Herinneringen zijn alles wat iemand nog rest wanneer een dierbare het aardse leven laat, voor de nabestaande is het dan nog maar de vraag of hij / zij het leven nog de moeite waard vindt om door te gaan!

4 Avril Lavigne – I miss you slipped away:

Je moet het gemis vooral niet onderschatten!

Sommigen mogen opperen dat je geestelijke hulp nodig hebt om zo’n gemis in goede banen te leiden door er simpelweg over te praten, niettemin moet je goed beseffen dat we in een wereld leven waar mensen misbruik van elkaar maken als ze er zelf beter op worden, dit soort gevoelige informatie kan en zal te zijner tijd tegen je worden gebruikt.

5 Lonestar – Not a day goes by:

Er gaat geen dag voorbij of ik denk aan Anja…

Er gaat ook geen dag voorbij of ik laat wel een traantje gaan!

Ook nu nog, het is inmiddels alweer ruim 2 jaar later!

6 Ricky Martin – She’s all i ever had:

MIJN leven draaide volledig om Anja…

ZIJ was eigenlijk alles wat IK had!

7 Chris Tomlin – I will follow:

Lieve Anja…

Ik kom je zo spoedig mogelijk opzoeken!

De voorbereidingen zijn bijna voltooid ( testament, grafrechten, grafsteen en instructies voor het opzeggen van diensten, zowel als wensen tijdens de crematie en de begrafenis ), rest alleen nog de goedkeuring van de gemeente voor het concept van de grafsteen!

Daarna zal ik mijn lichamelijke vorm afstoten om Anja in mijn spirituele vorm op te zoeken oftewel in gewone taal door ZELFMOORD te begaan!

https://barbaramiller.nl/blog/wetenschappers-bewijzen-dat-de-ziel-niet-sterft/

Zo…

Dat is geregeld…

Tijd om mijn verhaal te doen!

Wat bezielt mij op vrijwillige basis mijn overleden vrouw te volgen?

In de 1e plaats is er natuurlijk de leegte die mijn overleden vrouw Anja achter liet.

Sinds ze mij is ontnomen voel ik me langzaam maar zeker steeds verder vereenzamen.

Mijn leven draaide volledig om haar.

Zij bracht de zon in mijn leven.

Nu zij er niet meer is…

Diegenen die iets dergelijks hebben meegemaakt zullen waarschijnlijk wel weten wat er dan allemaal door je hoofd begint te spoken.

Er is in korte tijd veel verandert!

Zo kwamen wij uit een tijd waarin de ( r ) overheid het sparen aanmoedigde met een rente over je ingelegde spaargeld oplopend tot maar liefst 10% op de “zilvervloot” rekening.

Heel anders dan de huidige tijd, waarin diezelfde ( r ) overheid de bevolking aanspoort om schulden te maken!

En hoewel ik het tot aan mijn pensioen uit zou kunnen zingen, even voor het gemak ervan uitgaande dat de ( r ) overheid haar woekerbelastingen niet verder verhoogt, en de kosten voor levensonderhoud, energie, gezondheidszorg, voeding en lokale zowel als provinciale lasten minder hard stijgen dan in voorgaande jaren…

Heb ik het vermogen ( voor zover je daar van kunt spreken ) reeds middels een testament herverdeeld aan familie en vrienden die me in deze moeilijke tijd hebben bijgestaan!

Enfin…

In de 2e plaats zie ik de samenleving langzaam maar zeker verder verloederen en verharden dankzij het oprukkend kapitalisme.

Het verschil tussen arm en rijk wordt alleen maar groter.

De armoede rukt eveneens gestaag verder op.

03-10-2018 https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/steeds-meer-mensen-leven-in-armoede-ondanks-dat-veel-een-baan-hebben/

De voedselbank is zowat de enige bank die steeds meer filialen opent, in 15 jaar tijd telt Nederland zo’n slordige 168 voedselbanken, 530 uitgiftepunten en 8 distributiecentra en draait inmiddels op 11.000 vrijwilligers, en dat voor een land als Nederland dat door moet gaan voor één van de rijkste landen ter wereld, een grof schandaal!

22-05-2018 https://www.rtlnieuws.nl/geld-en-werk/artikel/4200466/dit-zijn-de-rijkste-landen-ter-wereld-en-ja-nederlanders-zijn-rijk

https://voedselbankennederland.nl/wp-content/uploads/2018/03/Feiten-en-Cijfers.pdf

De tv zend behalve irritante continue repeterende geestdodende reclameboodschappen en filmherhalingen ook steeds meer verloederende ronduit vunzige programma’s uit waar steeds meer bloot en vuile taal in voorkomt, en stomme praatprogramma’s die de meest uiteenlopende onzinnige onderwerpen behandelen!

De oceanen zijn inmiddels zwaar vervuild met plastics en giftige chemicaliën uit de chemische-, petrochemische en farmaceutische industrie!

06-03-2018 Video https://www.ad.nl/video/production/duiker-filmt-plastic-soep-in-zee-bij-bali~vp29785

Hetzelfde kan gezegd worden over woonwijken die op gifbelten zijn gebouwd!

De kwaliteit van het hedendaags voedsel laat eveneens steeds vaker te wensen over als we naar de vleesschandalen van de afgelopen jaren kijken, of naar de eveneens jarenlang aanslepende fipronil eierschandalen die vandaag de dag nog steeds voortduren etc.

Om maar te zwijgen van de gevolgen van het dumpen van xtc-afval in gebieden waar voedsel wordt geproduceerd of drinkwater wordt gewonnen en de impact op het milieu en de gezondheid van mens en dier.

Doch wat mij echter nog het meeste zorgen baart…

Is dat de mensheid ( een enkele uitzondering daar gelaten )…

Hebzuchtig, intolerant / onverdraagzaam, naïef en onverschillig

Blijkt te zijn geworden.

Er zit bovendien geen greintje vechtlust meer in de arbeidersklasse

Men lijkt alles gelaten over zich heen te laten komen.

Ik gaf hierboven al een hint naar het xtc-probleem voortvloeiende uit het krankzinnige gedoogbeleid van de ( r ) overheid!

Nederland wordt overspoeld met ordinaire drugs!

Drugs bestrijding kost de ( r ) overheid een vermogen…

Maar daar menen die mafketels in Den Haag een oplossing voor te hebben gevonden, en wel door xtc steeds verder te legaliseren, alleen maar omdat de ( r ) overheid een graantje mee wil pikken van die miljardenindustrie door er simpelweg belasting op te heffen.

In steeds meer gemeentes worden proeven gehouden om drugs te legaliseren zodat zij er zelf aan kan verdienen ( evenals hun multinationale vriendjes waaronder Philips die flink verdient aan haar “groeilampen” ).

08-01-2018 Philips in wietindex Bloomberg: https://www.ad.nl/economie/philips-opgenomen-in-de-wietindex~a157eee1/

Philips mag dan officieel ontkennen groeilampen te verkopen aan illegale wietkwekers, maar kan niet voorkomen dat wietkwekers via schijnconstructies, loze bv’s en tussenhandelaren alsnog  aan groeilampen kunnen komen.

Ik kan me overigens niet voorstellen dat Philips daadwerkelijk maatregelen zal nemen om te voorkomen dat haar groeilampen in handen vallen van wietkwekers, want dan zou zij haar eigen omzet en winst schade berokkenen.

Ik zie Philips eerder lobbyen bij dat achterlijke zooitje graaiers in Den Haag voor de legalisering van wiet.

Het volgende artikel is werkelijk om te lachen, ware het niet te bizar voor woorden…

Ex-afnemer ( illegale wietkweker ) van groeilampen klaagt Philips aan!

03-05-2015 https://www.nu.nl/beurs/4042579/philips-rechter-wegens-wietlampen.html

De enige vraag die bij dit thema van belang is…

“Hoe denkt het Nederlandse volk over Nederland als drugsland!”

Waarbij ik specifiek verwijs naar de Nederlandse gezinnen met kinderen.

Willen die eigenlijk wel dat hun kroost met drugs in aanraking komt?

In 1976 werd het drugsgedoogbeleid ingevoerd voor softdrugs…

40 Jaar later wordt er steeds meer harddrugs verkocht in zogenaamde “coffeeshops”.

Nederland exporteert inmiddels 90% van de wietproductie!

Amsterdam wordt beschouwd als de wiethoofdstad van Europa, en talloze “toeristen” ( lees drugsverslaafden en andere criminelen ) komen speciaal naar Nederland om hier hun wiet te kopen!

Is dat niet “fantastisch”?!?

( sarcastisch bedoeld )

De ( r ) overheid zal te zijner tijd haar drugsgedoogbeleid steeds verder versoepelen, want dat zou zogenaamd de economie een zetje kunnen geven ( in een KAPITALISTISCH SYSTEEM is immers ALLES en BIJNA IEDEREEN te koop )!

Heineken heeft inmiddels via het geassimileerde Amerikaanse biermerk Lagunitas haar eerste cannabis biermerk Hi-Fi-Hops geïntroduceerd.

De verwachting is dat te zijner tijd ook andere voedingsproducten zoals chocola, cake, koek, limonade, ijs etc. cannabis zullen bevatten.

12-07-2018 https://www.biernet.nl/nieuws/amerikaanse-brouwerij-lagunitas-lanceert-cannabisdrankje

20-08-2018 https://www.cnnbs.nl/eerste-wietcongres-voor-nederlandse-investeerders/

TIP: https://eindhoven.raadsinformatie.nl/document/4720530/1/type%3Dpdf

In de 60’er jaren kwamen de studenten tenminste nog in opstand tegen het ( wan) beleid van de regering.

Nederlanders moesten meer zeggenschap krijgen over politieke besluitvorming, het schoolbeleid en bij verenigingen, zo werd destijds gesteld.

De 60’er jaren, de tijd van de Beatles en de flowerpower met haar hippies die van heinde en verre kwamen, en in liefde, geluk en vrede geloofden.

Daarbij softdrugs, marihuana en hasj gebruikten, en langzaam maar zeker steeds meer overlast veroorzaakten totdat de politie uiteindelijk ingreep.

Den Haag valt dus tegen beter weten in ook op het gebied van drugs weer in herhaling!

https://schooltv.nl/video/protest-in-de-jaren-zestig-jongeren-komen-in-opstand/

Enfin…

In de 3e plaats is er het besef dat ik eigenlijk totaal geen grip op mijn eigen leven heb gehad, alles werd voor mij bepaald!

Als ik had kunnen kiezen was ik bijvoorbeeld NOOIT naar een technische school gegaan.

Ten 1e omdat ik heb gemerkt dat techniek continue aan verandering onderhevig is, en je dus de rest van je leven kapitalen moet blijven investeren om je kennis op peil te houden, terwijl de beloning ( salaris ) de afgelopen decennia drastisch is afgenomen dankzij het wanbeleid vanuit Den haag.

Een eigen zaak voor reparaties aan elektronische goederen kun je ook wel vergeten, in de huidige wegwerp maatschappij is het goedkoper een nieuw product te kopen dan de oude te laten repareren.

Ten 2e heb ik gemerkt dat wanneer je bezig bent met een opleiding, de ( r ) overheid de arbeidsmarkt steeds opnieuw met arbeidsmigranten weet te verzieken om zogenaamd tegemoet te komen aan de tussentijdse vraag naar vakmensen door het bedrijfsleven.

Hadden ze in Den Haag nou niet even kunnen wachten op de nieuwe lichting schoolverlaters, want die zijn nu immers kansloos in de inmiddels verzadigde arbeidsmarkt.

Er zit in zo’n geval niets anders op dan oftewel door te blijven leren, hetgeen weer een klein kapitaal aan investeringen vergt, dan wel een uitkering aan te vragen met alle frustraties van dien ( verplicht solliciteren op onzinnige uitzichtloze parttime baantjes en het voortdurende gezeik van die achterlijke bureaucratische ambtenaartjes.

Ten 3e Op technische scholen zaten destijds geen meisjes, dus je kon ook geen relatie aanknopen, of je moet homo zijn.

Persoonlijk vind ik dat homo’s een geestelijke afwijking hebben, maar om ze daar nou voor aan te vallen is ronduit mensonwaardig!

Wat lesbiennes betreft ben ik wat voorzichtiger met mijn uitlatingen.

Ik ben in mijn jeugd een aantal meisjes tegengekomen die claimden geen interesse in een relatie te hebben omdat ze waren verkracht, ik kan me dan ook goed indenken dat ze niets meer met jongens te maken willen hebben.

Verkrachtingen zijn dus niet alleen van deze tijd…

Ik wijt het vooral aan de wijze waarop de media vrouwen als lustobjecten presenteren vooral bij producten als lingerie, douche producten, parfums, auto’s etc.

DIENSTPLICHT is VRIJHEIDSBEROVING!

2017NL190700-Het-begrip-vrijheid-dienstplicht-is-vrijheidsberoving-en-dwangarbeid-gebaseerd-op.jpg

Ten 3e en dat neem ik dat fascistengebroed in Den Haag nog het meest kwalijk, heb ik problemen met de op pure willekeur gebaseerde “dienstplicht” ( de één moet verplicht de militaire dienstplicht vervullen onder bedreiging van een gevangenisstraf, en de ander krijgt verdomme gewoon vrijstelling ( wegens broederdienst, omdat hij zich vrijkoopt van dienstplicht of vanwege een overvol lichtingsjaar en wat voor meer voor flauwekul uitvluchten ).

Ik was namelijk al geruime tijd in een sollicitatieprocedure verwikkeld en had de meeste kans aangenomen te worden omdat ik dichtbij woonde en dus snel ter plekke kon zijn bij storingen, toen bekend werd dat ik in dienst moest en ik geen uitstel of afstel kon krijgen, ging die goedbetaalde droombaan aan mijn neus voorbij!

Dankzij die VERVLOEKTE KLOOTZAKKEN in DEN HAAG!

‘k Heb later de frustratie van langdurig solliciteren naar kolere slecht betaalde deeltijdbaantjes met nog slechtere arbeidsvoorwaarden eveneens aan den lijve kunnen ondervinden!

Op een gegeven moment was de maat voor mij vol!

Ik heb me uit de samenleving maatschappij teruggetrokken en ben huisman geworden, waarbij ik mijn vrouw, die kostwinnaar was, zo goed ik kon ondersteunde.

Nu zij er niet meer is zie ik geen enkele reden om nog langer deel uit te maken van deze totaal verziekte samenleving maatschappij!

‘k Heb er ook geen behoefte aan nog langer de systematische vernietiging van de aarde aan te moeten zien, of me al die repeterende geestdodende reclames te moeten laten welgevallen voor producten waar ik NIET in ben geïnteresseerd, verder raak ik steeds meer geïrriteerd door het “tracking cookie” beleid op het internet!

Ik wens NIET gevolgd te worden wanneer ik surf, en ik ben al helemaal NIET GEÏNTERESSEERD om steeds weer gelijkwaardige websites en producten van eerdere zoekopdrachten als zoeksuggestie voorgekauwd te krijgen!

Ook zie ik het niet zitten om de rest van mijn leven die vervloekte WOEKER ( belastingen, huren en verzekeringspremies etc. ) te blijven betalen die bovendien jaarlijks verder stijgen.

Laat staan me nog langer te ergeren aan die criminele bende zakkenvullers in Den Haag die oorlogstuig kopen van mijn belastinggeld om daarmee oorlogje te spelen in het buitenland, alwaar de infrastructuur wordt platgebombardeerd waardoor vluchtelingenstromen ontstaan zodat ik alweer mijn portemonnee open kan trekken om de kosten voor de opvang ( kost en inwoning ) van die vluchtelingen te betalen zodat die hypocriete ( r ) overheid de barmhartige samaritaan kan spelen.

En dat terwijl er steeds meer Nederlanders zijn die amper rond kunnen komen!

Als dit alles is wat het leven op aarde mij te bieden heeft…

Geef mijn portie dan maar aan Fikkie!

+/-1% ELITE KLASSE+ +/-9% GEGOEDE BURGERIJ versus +/-90% ARBEIDERSKLASSE:

Op aarde maakt een zwaar gestoorde 1% Elite klasse de dienst uit!

Zij exploiteren de gratis grondstoffen van moedertje aarde, en buiten de zogeheten arbeidersklasse uit voor persoonlijk gewin!

Deze 1% Elite klasse eigent zich steeds meer toe middels copyrights en patenten zowel als middels genetische manipulatie van dieren, insecten, planten en voedingsgewassen en te zijner tijd ook de mens zelf, waarna zij het eigendomsrecht over de mensheid claimen ( slavernij ).

Copyrights, Octrooien en Patenten zijn een kapitalistische uitvinding en hebben een belemmerende werking op de vooruitgang!

TIP: https://www.vonk.org/Theorie/kapitalisme-versus-wetenschap.html

TIP: https://theses.ubn.ru.nl/bitstream/handle/123456789/559/Ridder,_R.C._de_1.pdf?sequence=1

De Multinationals van deze 1% Elite Klasse vergiftigen de aarde, wat dat voor gevolgen heeft op mens, plant, dier en insect daar komt u te zijner tijd vanzelf achter wanneer u hen gewoon hun gang laat gaan, u zou echter ook de film AVATAR kunnen bekijken!

Een SF die gaat over een door particuliere multinationals leeggeroofd aarde, waarna ze via ruimteschepen naar een andere planeet koersen om daar de grondstoffen te plunderen.

Gelukkig worden zij daarin tegengewerkt door mensen met een geweten die zich inzetten voor de bevolking van die planeet!

Een verdomd mooie SF, al zeg ik het zelf.

Hoeveel mensen kunnen vandaag de dag nog claimen dat ze gezond zijn?

20-07-2018 http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2018/07/20/huurmoordenaars-voor-multinationals

https://nos.nl/artikel/2240752-locatie-nieuwe-marinierskazerne-vlissingen-ernstig-vervuild.html

En wat denkt u dat er gebeurt wanneer het insectenleven volledig is uitgeroeid omdat  de mens uit gemakzucht en naïviteit steeds meer bestrijdingsmiddelen gebruikt?

Geen insecten…

Geen bestuiving van gewassen.

Bovendien sterven ook de insecteneters uit…

Daarna die dieren die de insecteneters eten…

En zo verdwijnt langzaam maar zeker een volledige voedselketen.

14-05-2018 https://www.telegraaf.nl/nieuws/2032670/dramatische-afname-insecten-in-nederland

Ook de Globale media is zowat volledig in handen van deze 1% Elite Klasse, zij bepalen dus welk nieuws u WEL of juist NIET te zien krijgt.

De globale media bericht de laatste tijd steeds vaker over “NEP NIEUWS” hypocriet genoeg zijn zijzelf de verspreiders daarvan!

De Nederlandse mainstream media verspreidt al meer dan 50 jaar nepnieuws

De 1% Elite klasse bestaat uit de grootste graaiers onder de mensheid.

De Elite klasse “investeert” in eigen politici die daarop de regel- en wetgeving zodanig oprekken zodat zij, en NIET diegenen uit de arbeidersklasse, steeds meer vrijheden verwerven.

Tegelijkertijd worden middels regel- en wetgeving de rechten van de arbeidersklasse steeds verder ingedamd of omgezet in plichten.

03-03-2017 https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/03/nederland-is-een-beetje-corrupt-en-glijdt-verder-af-a1548652

22-10-2012 https://www.nrc.nl/nieuws/2012/10/22/corruptie-in-nederland-is-erger-dan-men-denkt-1166812-a89780

HEBZUCHT:

Hebzucht is mijns inziens de ergste geestelijke ziekte die de mensheid kan overkomen en zal vroeg of laat ook de ondergang van de mensheid veroorzaken, en in ieder geval de schaarse grondstoffen die nodig zijn om al die peperdure producten te fabriceren op doen geraken.

https://universonline.nl/2016/09/29/de-psychologie-van-hebzucht

Frappant genoeg komen we hebzucht NIET tegen in het handboek van de psychiatrie genaamd DSM IV, wel alledaagse volkomen normale emoties en gedragingen, welke als ziektebeelden worden aangeduid en waarbij vaak volkomen onterecht psychotische “medicijnen” worden voorgeschreven!

‘k Moet NIETS hebben van de PSYCHIATRIE, het is een PSEUDO / NEP wetenschap die miljarden mensen waaronder kinderen onnodig in de klauwen van de farmaceutische drugs MAFFIA drijft!

Psychiatrie is een pseudowetenschap

De Elite Klasse is in een continue gevecht verwikkeld met de Arbeidersklasse, ze spelen de arbeiders telkens weer tegen elkaar uit, vandaar dat het wederom tijd wordt dat de Arbeidersklasse zich dient te reorganiseren en verzetten tegen haar graaiende onderdrukkers, tijd voor een REVOLUTIE die voor eens en altijd een einde maakt aan de invloed van de rijken over onze planeet en zelfs ons privé gezinsleven binnendringen!

1789 Frankrijk https://historianet.nl/oorlog/revolutie/franse-revolutie-zo-verliep-de-bloedigste-opstand-van-frankrijk

1917 Rusland https://historianet.nl/oorlog/revolutie/de-russische-revolutie-schokte-de-wereld

PRIVATISERING:

Sinds de privatisering / uitverkoop van bedrijven- en diensten, opgebouwd met geld van de bevolking, kampen zowat alle sectoren met hetzelfde probleem.

13-11-2012 https://www.socialevraagstukken.nl/weerstanden-tegen-privatisering/

18-11-2016 https://nos.nl/artikel/2143805-brandbrief-bonden-race-naar-beneden-maakt-samenleving-kapot.html

Of het nu gaat om banken, energiebedrijven, post- en pakketdiensten, telecombedrijven of de zorgsector etc..

We zien overal de premies de pan uitrijzen, de verzekerde pakketten worden steeds verder uitgekleed, en daar bovenop vaak nog een eigen risico gehanteerd!

Over dit thema heb ik jaaaren terug op Nederlandse sociale media als hyves en punt.nl ( die eveneens slachtoffer zijn geworden van de hebzucht van het kapitalisme ) reeds geschreven, de privatisering / uitverkoop van volkseigendommen aan de Elite klasse die schuil gaat achter zogenaamde investeringsfondsen, participatiemaatschappijen en ngo’s ( niet overheids organisaties ), de vervanging van de verzorgingsstaat door een participatiemaatschappij na een decennia lang gepropagandeerd individualiseringsbeleid, waarbij de hebzucht het best naar voren komt bij bankiers, de top van de multinationals, en hun vriendjes in de politiek niet te vergeten!

Evenals de wijze waarop de hypotheek-, krediet-, financiële crisis in 2008 zich als een dodelijk virus vanuit Amerika over de rest van de wereld verspreidde!

TIP: 14-01-2016 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/elite-lokt-opstand-van-kiezers-uit~be1107b9/

TIP: 07-10-2008 https://www.trouw.nl/opinie/de-opstand-van-de-elite~a23136f3/

KAPITALISME werkt NIET!

Toch gaan ze in Den Haag gewoon door op de eenmaal ingeslagen doodlopende weg, wiens belangen behartigen zij, in ieder geval NIET die van het gewone volk!

De huidige DEMOCRATIE is een farce!

2017NL090400-politieke-verkiezingen-2017-stemwijzer-stem-niet-deel-8-politiek-verscheurt-sam.jpg

DEMOCRATIE wil zeggen: “Het volk regeert!”

In de huidige vorm van “Democratie” mag het volk slechts haar eigen onderdrukkers kiezen, en die bepalen verder hoe geregeerd wordt.

Het volk wordt als het ware verder buitenspel gezet.

Hoewel sommige regeringsbesluiten een grote impact kunnen hebben op elk aspect binnen de persoonlijke levenssfeer van elke individuele staatsburger.

( Belasting, Privatisering & Werkgelegenheid massaontslagen reorganisaties arbeidsmigranten en ontslag versoepeling – ( Sociale ) Verzekeringen & Gezondheidszorg premies zorgpakketten en eigen risico, om er maar een paar te noemen )!

“Democratie” is in de huidige tijd slechts een woord zonder betekenis, zeker als men beseft dat de 1% Elite klasse miljoenen “investeert” in organisaties die het stemgedrag van de kiezer te beïnvloeden, daartoe gebruiken zij hun media propaganda kanalen en manipuleren zij de kieswijzers!

“DEMOCRATIE” is een leugen, door Sven Hulleman:

2016NL060100-jose-manuel-barroso-en-het-referendum-over-de-europese-grondwet_thumb.jpg

Een BINDEND REFERENDUM zou het volk de macht geven inspraak te verkrijgen in de beslissingen die deze onderdrukkers van plan zijn te nemen, en de mogelijkheid geven bepaalde regel- en wetgeving van tafel te krijgen!

WIST U OVERIGENS DAT: In de 1e helft van de 20e eeuw de SDAP ( Sociaal Democraten ), VDB ( Vrijzinnige Democraten ) en het CPN ( communisten ) voornemens waren een BINDEND REFERENDUM te introduceren, maar dat zij toen werden tegengewerkt door de christelijke partijen?

En dat dankzij D66 een raadgevend referendum tot stand kwam, maar diezelfde D66 later haar eigen raadgevend referendum liet sneuvelen i.p.v. zich in te zetten voor een bindend referendum?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Raadgevend_referendum

Beseft u eigenlijk wel dat wanneer de politiek steeds spreekt over “MEER VRIJHEID”, diezelfde politiek juist alles doet om die “VRIJHEID” steeds verder in te dammen?

https://worldthechanges.wordpress.com/2018/07/12/verkrachting-van-de-democratie/

We hoeven maar naar D66 te kijken en de regelgeving rondom het DONORSCHAP.

Waar iedereen eerst baas was over eigen lijf en specifiek moest aangeven of hij / zij WEL donor wilde worden.

Is iedereen tegenwoordig vanzelf donor tenzij hij / zij expliciet aangeeft dat juist NIET te willen!

De Omgekeerde Wereld!

Het idee kwam overigens NIET van D66, maar van het CDA die in 1995 een voorstel zou hebben ingediend om IEDEREEN automatisch donor te maken, destijds was D66 fel tegen, nu hebben we het frappant genoeg aan draaikont D’66 te danken dat het automatisch donorschap alsnog is ingevoerd?!?

Het CDA voorstel uit 1995 werd er tenslotte toch doorgedrukt door Ad Lansink ( CDA ), Agnes Kant ( SP ) en Pia Dijkstra ( D66 )!

https://www.trouw.nl/democratie/hoe-de-donorwet-er-kwam~a7b8c54d/

Ik vraag me regelmatig af: “Hoe kan de burger eigenlijk nog vertrouwen hebben in partijen die hun eigen principes net zo snel weer overboord gooien?”

’t Wordt tijd dat u wakker wordt!

’t Wordt ook tijd dat u begint te begrijpen dat datgene wat ( r ) overheden onder economie verstaan weinig te maken heeft met de economie zelf.

Dat diezelfde ( r ) overheden datgene wat zij onder economie verstaan heilig vereren en natuur, milieu en gezondheid voor de ( r ) overheid slechts van ondergeschikt belang zijn, simpelweg omdat economie geld oplevert en natuur, milieu en gezondheid geld kosten.

Hoe vaak laat u zich nog bedonderen en bestelen door de ( r ) overheid?

ACHTERLIJK VOLK!

INDIVIDUALISME mag dan door de liberalen jarenlang zijn gepromoot met mooie beloftes over vrijheid, het is desalniettemin de ideale voedingsbodem voor regimes met dictators want ze hoeven niet bang te zijn voor revoluties aangezien een bevolking bestaande uit individuen die elk hun eigen belang najagen problemen ondervinden wanneer ze willen samenwerken om iets gedaan te krijgen!

INDIVIDUALISME is derhalve een ZWAKTE!

De KRACHT ligt in SAMENWERKING!

Ik heb ook nooit begrepen waarom er in Nederland zo’n 1 miljoen zogenaamde ZZP’ers rondlopen, en dat niemand doorheeft dat zij tegen elkaar worden opgehitst om steeds goedkopere diensten te verlenen, daarbij soms zelfs onder de kostprijs moeten gaan om klanten van elkaar af te kunnen troeven.

En dan verlangt die ( r ) overheid van zzp’ers dat zij participeren in een maatschappij die het hen steeds moeilijker maakt om te overleven, gewoonweg lachwekkend!

Veel ZZP’ers kampen inmiddels met torenhoge schulden en moeten bij de voedselbank aankloppen, zeker als ze worden beconcurreerd door arbeidsmigranten die de prijzen verder onder druk zetten.

22-01-2019 https://fnvzzp.nl/nieuws/2019/02/veel-zzpers-met-schulden-staan-in-de-kou

2405-2019 https://www.nieuwsbladvoorhuizen.nl/nieuws/mensen/137274/voedselbank-ook-voor-zzp-ers-en-mkb-ers

31-03-2016 https://alles.bouwmaat.nl/alles/actueel/zelfstandigen-zuchten-onder-concurrentie-buitenlanders/

’t Kan immers ook anders…

De privatisering kun je weliswaar niet terug draaien, maar je kunt wel staatsbedrijven gemeenschapsbedrijven oprichten, die wanneer zij voldoende steun vanuit de bevolking krijgen de graaiende multinationals alsnog buiten spel kunnen zetten.

Iedereen die als Nederlander staat geregistreerd krijgt de keus:

Werken voor een particulier bedrijf met alle ellende die het huidige systeem met zich meebrengt qua belastingen, baanonzekerheid, concurrentie, stress, uitbuiting, steeds hogere rekeningen voor maatschappelijke diensten als telecom, internet, tv, energie, water etc..

Werken voor de gemeenschap, weliswaar tegen een lagere vergoeding maar met baanzekerheid bovendien belastingvrij en met onbeperkt gratis gebruik van de maatschappelijke diensten zoals hierboven vermeld!

‘k Verwacht dat de meeste Nederlanders wel zullen inzien dat zij beter af zijn met een systeem draaiende op gemeenschapszin zonder al dat bureaucratische geldverslindende en tijdrovende poespas voortvloeiende uit het huidige systeem.

DE EUROPESE UNIE:

Groot-Brittannië staat na jaren van aanmodderen eindelijk aan de vooravond van haar vrijheid ( BREXIT ), en de Franse en Nederlandse referendums bewezen in het verleden dat er weinig steun vanuit de bevolking is voor de Europese Unie.

Dat de Europese Unie uiteen valt kun je bovendien zien aan de opkomst van Eurosceptische partijen waarvan de aanhang gestaag toeneemt!

Het probleem met de toestroom van asielzoekers en ( economische ) vluchtelingen, mede als reactie op de participatie van de Europese lidstaten bij het bombarderen van burgerdoelen in het Midden-Oosten en Afrika, heeft daar flink toe bijgedragen.

In het Midden-Oosten liggen de steden inmiddels in puin en ook de infrastructuur is zowat aan flarden geschoten, en dat alleen maar omdat Amerika in 2001 zo nodig haar “war on terror” moest beginnen.

Een eeuwigdurende oorlog tegen een onzichtbare en derhalve ongrijpbare vijand op  basis van leugens en bedrog.

De Wapenindustrie is tegenwoordig steeds meer de voornaamste bron van inkomsten om onze “schijn economieën” op gang te brengen.

Dat daarbij talloze onschuldige burgers het leven laten, is slechts bijzaak ( collateral damage ) , en uw onverschilligheid werkt dat verder in de hand!

En dan heb je nog de kwestie van lidmaatschapscontributie van de Europese Unie, hoe komt het dat de grootste netto betalers ( waaronder Nederland ) navenant weinig zeggenschap hebben over waar dat geld aan moet worden gespendeerd?

Er zijn immers talloze projecten van de Europese Unie te noemen die miljarden verspillingen aan de dag leggen, bovendien is de Europese Unie verre van transparant, zeker als het om geldzaken gaat, maar vooral als het de inkomsten en vergoedingen van Europarlementariërs betreft!

Opmerking: Ik ben overigens VOOR één Europa, maarruhhh NIET voor de huidige onder bureaucratie bezwijkende ondemocratische Europese Unie, die zich regelmatig minachtend ( populistisch ) over de Europese bevolkingen uitlaat!

Ik ben dus NIET voor de huidige EUROPESE UNIE maar voor een EUROPA in SAMENWERKINGSVERBAND!

Het Europa waar ik het over heb had veel simpeler gerealiseerd kunnen worden als alle deelnemende landen niet op privatisering, maar op nationalisering hadden ingezet.

Staatsbedrijven / gemeenschapsbedrijven kun je namelijk gemakkelijker aaneen koppelen dan particuliere / geprivatiseerde bedrijven.

Voor grensoverschrijdende diensten kunnen gemakkelijk regelingen worden getroffen.

‘k Zou bovendien NOOIT ( zoals nu het geval is ) al die door corruptie en fraude omgeven Oost-Europese landen direct binnen de Europese Unie hebben geïntegreerd, maar eerst een Oost-Europa hebben laten vormen.

In de 1e plaats zou dat veel minder hebben gekost en in de 2e plaats had Oost-Europa dan eventueel als bufferzone kunnen dienen tussen het zogenaamd “agressieve” Rusland en het “beschaafde” West-Europa.

Amerika en de Europese Unie sloten in 1949 het “Verdrag van Washington” ook wel bekend onder de naam “Noord Atlantisch Verdrag” en dat verdrag omvatte de oprichting van de NAVO.

Een clausule in dit verdrag genaamd de “Casus Foederis” verplicht alle lidstaten in te grijpen wanneer één lidstaat wordt aangevallen.

Eenzelfde soort verdrag had West-Europa met Oost-Europa aan kunnen gaan!

Niemand kan ontkennen dat zo’n bufferzone tussen Rusland en West-Europa een stuk minder bedreigend op Rusland overkomt dan wanneer de NAVO troepen tot aan de grens met Rusland door marcheren!

OPMERKING: Amerika maakte overigens misbruik van de “Casus Foederus” clausule.

En wel door de Europese Unie te betrekken in haar eigen illegale op leugens gebaseerde “War on Terror” waarmee zij aanvallen op landen in het Midden-Oosten en Afrika meent te kunnen legitimeren!

AMERIKA is de AGRESSOR en de EUROPESE UNIE is medeplichtig!

PRIVATISERING:

Sinds de privatisering / uitverkoop van bedrijven- en diensten, opgebouwd met geld van de bevolking, kampen zowat alle sectoren met hetzelfde probleem.

Of het nu gaat om banken, energiebedrijven, post- en pakketdiensten, telecombedrijven of de zorgsector etc..

We zien overal de premies de pan uitrijzen, de verzekerde pakketten worden steeds verder uitgekleed, en daar bovenop vaak nog een eigen risico geïntroduceerd!

WONINGBEZIT:

Het stimuleringsbeleid van de ( r ) overheid qua “huizenbezit” heeft averechts gewerkt, het heeft zowel de bankensector ( sinds 2008 hypotheek-, financiële crisis ) alsmede zo’n 20% van de “huizenbezitters” in financiële problemen ( restschulden bij gedwongen verkoop van eigen woning ) gebracht!

Het woningbouw wanbeleid van de ( r ) overheid drijft bovendien de huurprijzen steeds verder op, en verder worden asielzoekers- en vluchtelingen voorgetrokken op Nederlanders die al jaren op de wachtlijsten staan voor een passende woning.

Bovendien kampt de woningmarkt met zogenaamde “speculanten” die de woningprijzen steeds verder opdrijven,

Een beleid dat woningtekorten creëert waardoor de vraagprijs van koopwoningen zowel als  de huurprijzen steeds verder wordt opgedreven!

“Huizenbezitters” moeten zich vooral goed realiseren dat zij NOOIT een eigen huis zullen bezitten zolang die niet volledig is afbetaald en zolang de ( r ) overheid onroerend / vastgoed belasting blijft heffen.

Bovendien zal menig “huizenbezitter” zich flink verkijken op de kosten van het onderhoud van een “eigen woning”!

‘k kan er met mijn volle verstand niet bij…

Dat steeds weer diezelfde onbekwame partijen en politici aan de macht blijven!

WIE is hier nou achterlijk…

de Politiek, de Kiezer of wellicht Allebei?

BANKEN:

Banken zijn criminele organisaties die door overheden een legale status hebben gekregen!

Banken lenen geld uit waarvan zij NIET de eigenaar zijn, en wagen het ook nog eens daarover woekerrentes te vragen, terwijl de eigenaren van het uitgeleende geld het nakijken hebben en bovendien steeds meer moeten betalen voor bankdiensten die voor de privatisering gratis waren!

Banken zijn verder verantwoordelijk voor de devaluatie van geld ( geldwaardevermindering ) en dat leidt tot prijsverhogingen voor diensten, goederen en voeding!

TIP: De ( r ) overheid is de vijand van het volk!

STOP MET BELASTING BETALEN!

Een video met daarin o.a. verwerkt hoe economisch belangen zwaarder wegen dan de gezondheid van de bevolking en het milieu, hoe mensenrechten ook in Nederland worden geschonden, en hoe de Nederlandse politiek aanstuurt op een oorlog met Rusland!

De ( r ) overheid PLUNDERT haar burgers!

Een goed voorbeeld daarvan is de boete cultuur in Nederland:

En wat dacht je van: Gerrit Zalm?

Die bestal het Nederlandse volk in zijn functie als minister van financiën met de wisselkoers van de Euro ( een diefstal van tenminste 10% van de spaartegoeden ), en was bovendien schuldig aan het gesjoemel bij DSB bank en haar ondeugdelijke kredietverstrekkingen!

TIP: https://meervrijheid.nl/?pagina=1220

02-05-2005 https://www.volkskrant.nl/economie/gulden-ging-te-goedkoop-in-euro-op~b2c2c45d/

De MH17 doofpot:

OSCE onderzoeker claimt gaten van zwaar kaliber machinegeweer, claimt verder GEEN brokstukken te hebben gezien afkomstig van een raket ( doorspoelen naar 06:10h )!

Wanneer Nederlandse politici zich schuldig maken aan het opzettelijk verdraaien van de waarheid, zoals Frans Timmermans dat deed tijdens zijn speech over MH17 tegenover de VN Veiligheidsraad over het zogenaamd “Russisch tuig” ( teddybeer en trouwring affaires )…

En hij daarvoor wordt beloond met een TOP functie binnen de EU.

Is Nederland dan niet beter af met een NEXIT?

Frans Timmermans is zelf een gevaar voor de wereldvrede!

Niet alleen vanwege zijn emotioneel opruiende leugens aangaande “Russisch tuig” dat trouwringen zou plunderen van de slachtoffers van MH17, maar ook vanwege zijn pleidooi over steun aan Groot-Brittannië inzake het Novitsjok zenuwgas drama in Salisbury, mijns inziens één van de talrijke zogeheten “VALSE VLAG OPERATIES”!

MH17 Bellingcat, Eliot Higgins, Londen Project Investigation, Financial Times, OCCRP, USAID, OSF, George Goros, Rothschild, MI5, MI6 en Brits Koningshuis!

2014 Operation Seabreeze oefening met gebruik van elektronische oorlogsvoering ( het verblinden / misleiden van radar, satelliet en communicatie ).

Deelnemers Amerika, Canada, Roemenië, Spanje, Turkije en Oekraïne en Georgië ( de laatste 2 zijn officieel GEEN lid van de NAVO ), zij namen o.a. deel met 2 in Israël aangepaste Su-25 KM voorzien van drukcabines die tot op 14k hoogte kunnen vliegen!

https://www.globalsecurity.org/military/world/russia/su-25km.htm

In aanloop naar WW3:

https://www.esquire.com/nl/stijl-carriere/a6439/theorie-derde-wereldoorlog-2020-interview/

Alles samengevat in één enkel woord “GEO POLITIEK”

MEGATIP: https://duurzamesamenlevingeconomie.wordpress.com/geopolitiek-geschiedenis-van-machtsverhoudingen/

Als je het mij vraagt is het MH17 drama gebruikt om een oorlog met Rusland uit te lokken, net zoals de “war on Terror” gebruikt werd om het Midden-Oosten te destabiliseren, Ruslands bondgenoten Syrië en Iran aan te vallen en Rusland zelf te isoleren!

Rusland heeft er niets aan om passagiersvliegtuigen uit de lucht te schieten, want dan zou zij zich de verontwaardiging van de wereld op de hals halen.

Bovendien betwijfel ik of Rusland er überhaupt iets mee te maken had, want hoe vaak worden er niet passagiersvliegtuigen uit de lucht geschoten, en wordt dat daarna met een officiële verontschuldiging al dan niet met schadevergoedingen en smartengeld afgehandeld?

Waarom wordt er zo weinig aandacht gegeven aan het feit dat Oekraïne sinds de coup door Amerika en de EU in een oorlogsgebied is verandert en dat Oekraïne verzuimde haar luchtruim af te sluiten.

Er waren immers al eerder verscheidene vliegtuigen boven Oekraïens grondgebied neergehaald.

En hoe zit het met die Oekraïense Mig-29 straaljagers die Pro-Russische steden in Oekraïne te bombarderen, waarbij passagiersvliegtuigen als schild worden gebruikt?

10-01-2015 https://www.ad.nl/buitenland/vliegtuigen-als-menselijk-schild-hoeveel-toestellen-vlogen-er-nog~a0838d8a/

Deleted BBC Report. “Ukrainian Fighter Jet Shot Down MHI7”, Donetsk Eyewitnesses

De OSCE, als zijnde de organisatie die het MH-17 onderzoek deed in Oekraïne werkt nauw samen met de NAVO, en die heeft sinds het einde van de koude oorlog eigenlijk geen bestaansrechten meer.

Dat veranderde echter toen Rusland weer als vijand afgeschilderd werd door de globale media, sindsdien worden de defensiebudgetten steeds verder verhoogd.

( Meer geld naar defensie betekend in dit geval minder geld naar onderwijs en gezondheidszorg ).

Een sterkere NAVO en het blijven demoniseren van Rusland

Zowel als de uitbreiding van de NAVO met voormalige Soviet landen

Waarbij zowel NAVO als Amerikaanse troepen tot aan de grens met Rusland worden gestationeerd, mag men gerust zien als een verdere provocatie die vroeg of laat in WW3 zal uitmonden!

https://www.osce.org/partnerships/111485

2018 https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/04/rusland-voorkomen-van-oorlog-belangrijk-605231/

2014 http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/adviseur-poetin-amerika-wil-een-oorlog-europa/

Hoe de Europese Unie werkelijk tot stand kwam ( bemoeizucht van Amerika ).

TIP: https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/29590/hoe-de-amerikanen-de-europese-unie-pushten.html

TIP SERIE: Europa veramerikaniseert!

Geopolitiek en Religie: Eindtijd Apocalyps.

Zbigniew Brzezinski’s “The Grand Chessboard”over GEOPOLITIEK!

OPMERKING: Elke oorlog begint met NEP nieuws, en tijdens elke oorlog sneuvelt de WAARHEID het eerst!

I rest my case…

Je moet onderhand wel volkomen gestoord zijn om in deze wereld een gezin met kinderen te willen stichten!

Enfin…

KENNIS IS MACHT!

IK WENS U VEEL GELUK…

U ZULT HET OP NIET AL TE LANGE TERMIJN NODIG HEBBEN!

16 Reacties to “Pag06 Terugblik op mijn verleden en toekomstvisie”

 1. worldthechanges Says:

  01 I’ll See You Again – Westlife

  Always you will be part of me
  And I will forever feel your strength
  When I need it most
  You’re gone now, gone but not forgotten
  I can’t say this to your face
  But I know you hear
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  When I’m lost, I’m missing you like crazy
  And I tell myself I’m so blessed
  To have had you in my life, my life
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  When I had the time to tell you
  I never thought I’d live to see the day
  When the words I should have said
  Would come to haunt me
  In my darkest hour I tell myself
  I’ll see you again
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  I’ll see you again
  You never really left
  I feel you walk beside me
  I know I’ll see you again
  I will see you again
  I’ll see you again
  I miss you like crazy
  You’re gone but not forgotten
  I’ll never forget you
  Someday I’ll see you again
  I feel you walk beside me
  Never leave you, yeah
  Gone but not forgotten
  I feel you by my side
  No this is not goodbye

 2. worldthechanges Says:

  02 Nothing Compares 2 You – Sinéad O Conner

  It’s been seven hours and fifteen days
  Since you took your love away
  I go out every night and sleep all day
  Since you took your love away
  Since you been gone I can do whatever I want
  I can see whomever I choose
  I can eat my dinner in a fancy restaurant
  But nothing
  I said nothing can take away these blues
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  It’s been so lonely without you here
  Like a bird without a song
  Nothing can stop these lonely tears from falling
  Tell me baby where did I go wrong
  I could put my arms around every boy I see
  But they’d only remind me of you
  I went to the doctor and guess what he told me?
  Guess what he told me?
  He said girl you better try to have fun
  No matter what you do, but he’s a fool
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  All the flowers that you planted mama
  In the back yard
  All died when you went away
  I know that living with you baby was sometimes hard
  But I’m willing to give it another try
  ‘Cause nothing compares
  Nothing compares to you
  Nothing compares
  Nothing compares to you
  Nothing compares
  Nothing compares to you

 3. worldthechanges Says:

  03 You Will Never Be Forgotten – Jessica Andrews

  I’ll always see your face
  The corner of your smile
  And all the little things that no one will ever know
  Like it was yesterday, won’t ever fade away
  Goodbye is just a word that I will never say
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten
  I can’t hold your hand
  Or look into your eyes
  And when I talk to you
  It just echoes in my mind
  But If hearts are made of dust
  And if we fell from the stars
  I look up tonight and know just where you are
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten
  And the world just keeps on going
  It has no way of knowing
  That you’re gone
  You will never be forgotten
  A million days could pass us by
  But what is time but just a dream
  Oh I still feel you here with me
  You’re more than a memory
  Oh you will never be forgotten

 4. worldthechanges Says:

  04 I Miss You Slipped Away – Avril Lavigne

  Nah nah, nah nah nah, nah nah
  I miss you, miss you so bad
  I don’t forget you, oh, it’s so sad
  I hope you can hear me
  I remember it clearly
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, oh
  Nah nah, la la la, nah nah
  I didn’t get around to kiss you
  Goodbye on the hand
  I wish that I could see you again
  I know that I can’t
  Oh, I hope you can hear me ‘cause I remember it clearly
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, oh
  I had my wake up
  Won’t you wake up
  I keep asking why
  And I can’t take it
  It wasn’t fake
  It happened you passed by
  Now you’re gone, now you’re gone
  There you go, there you go
  Somewhere I can’t bring you back
  Now you’re gone, now you’re gone
  There you go, there you go
  Somewhere you’re not coming back
  The day you slipped away
  Was the day I found it won’t be the same, no
  The day you slipped away
  Was the day that I found it won’t be the same, oh
  Nah nah, nah nah nah, nah nah
  I miss you

 5. worldthechanges Says:

  05 Not A Day Goes By – Lonestar

  Got a picture of you
  I carry in my heart
  Close my eyes and see it
  When the world gets dark
  Got a memory of you
  I carry in my soul
  I Wrap it close around me
  When the nights get cold.

  If you asked me how I’m doing
  I’d say just fine
  But the truth is baby
  If you could read my mind.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  I still wait for the phone
  In the middle of the night
  Thinking you might call me
  If your dreams don’t turn out right
  And it still amazes me
  That I lie here in the dark
  Wishing you were next to me
  With your head against my heart.

  If you asked me how I’m doing
  I’d say just fine
  But the truth is baby
  If you could read my mind.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  Minutes turn to hours
  And the hours turn to days
  Seems it’s been forever
  That I’ve felt this way.

  Not a day goes by
  That I don’t think of you
  After all this time
  You’re still with me it’s true, ohh
  Somehow you remain
  Locked so deep inside
  Baby, baby, oh baby
  Not a day goes by.

  That I don’t think of you…

 6. worldthechanges Says:

  06 She’s All I Ever Had – Ricky Martin

  Here I am
  Broken wings
  Quiet thoughts
  Unspoken dreams
  Here I am
  Alone again
  And I need her now
  To hold my hand

  She’s all, she’s all I ever had
  She’s the air I breathe
  She’s all, she’s all I ever had

  It’s the way she makes me feel
  It’s the only thing that’s real
  It’s the way she understands
  She’s my lover, she’s my friend
  And when I look into her eyes
  It’s the way I feel inside
  Like the man I want to be
  She’s all I’ll ever need

  So much time
  So much pain [but]
  There’s one thing
  That still remains [It’s the]
  The way she cared
  The love we shared
  And through it all
  She’s always been there

  She’s all, she’s all I ever had
  In a world so cold, so empty
  She’s all, she’s all I ever had

  It’s the way she makes me feel

 7. worldthechanges Says:

  07 I Will Follow – Chris Tomlin

  Where you go, I’ll go
  Where you stay, I’ll stay
  When you move, I’ll move

  I will follow

  All your ways are good
  All your ways are sure
  I will trust in you alone
  Higher than my side
  High above my life
  I will trust in you alone
  Where you go, I’ll go
  Where you stay, I’ll stay
  When you move, I’ll move

  I will follow you

  Who you love, I’ll love
  How you serve I’ll serve
  If this life I lose, I will follow you

  I will follow you

  Light unto the world
  Light unto my life
  I will live for you alone
  You’re the one I seek
  Knowing I will find
  All I need in you alone, in you alone
  In you there’s life everlasting
  In you there’s freedom for my soul
  In you there’s joy, unending joy

  And I will follow

 8. worldthechanges Says:

  De goedkeuring voor de plaatsing van onze grafsteen is inmiddels binnen.
  Dat betekend concreet dat ik binnenkort ( in een tijdsbestek van hooguit enkele maanden ) mijn onvrijwillige lidmaatschap van de mensheid kan opzeggen en eindelijk op zoek kan naar mijn vrouw die in de nacht van 31-10-2017 op 01-11-2017 kwam te overlijden.

  Ik wens u allen veel geluk in deze door en door verrotte maatschappij waar de hebzucht van de superrijken, mede dankzij de bekrompenheid en naïviteit van uw medemens, milieu, fauna en flora zowel als uiteindelijk de mensheid zelf ten gronde richten!

 9. worldthechanges Says:

  Soms gaan bepaalde dingen niet bepaald zoals je het gepland had.

  De 1e keer heb ik het tijdstip van mijn overlijden moeten verzetten omdat de gemeente geen goedkeuring gaf voor mijn grafsteenconcept met een dekplaat, inmiddels is mijn grafsteenconcept zonder dekplaat met tweezijdige gravering van de staande plaat wel goedgekeurd.

  De 2e keer kwam het tot een flinke woordenwisseling met mijn ouders, die gaven aan de instructies niet alleen uit te kunnen voeren mocht het zover zijn, ook dat is inmiddels geregeld, hulp is toegezegd van de kant van de familie van mijn reeds overleden vrouw Anja.

  Het gaf me bovendien de kans om mijn instructies van nog wat details te voorzien, bovendien had ik een levensverzekering over het hoofd gezien ( zo’n 700 euro ), weliswaar geen vetpot, desalniettemin mooi meegenomen als bijdrage in de kosten voor de crematie.

  Ik ga uit van het principe “3e keer is scheepsrecht”.
  Alles is volgens mij nu wel goed geregeld, derhalve zal ik blij zijn wanneer ik dit leven eindelijk vaarwel kan zeggen!

  Wie mijn eerdere artikels heeft gelezen zal begrijpen waarom ik alleen nog maar verachting kan opbrengen voor het menselijk ras.
  ( ‘k Wil ze niet allemaal over één kam scheren, dus uitzonderingen daargelaten! )

  Het individualiseringsbeleid van de ( r ) overheid eist haar tol onder de arbeidersklasse die verwikkeld is in een eeuwigdurende concurrentiestrijd om te overleven, desalniettemin blijft de arbeidersklasse steeds weer op dezelfde maniakken stemmen die de infrastructuur en sociale voorzieningen afbreken en het zuurverdiende geld van de arbeidersklasse middels subsidies en andere belastingvoordeeltjes herverdelen onder de zogenaamde Elite klasse.

  Maniakken die er een zodanig beleid op na houden dat steeds meer burgers de armoede in worden gezogen en zodoende recht in de armen van de criminaliteit worden gedreven, en die bovendien toekomstige generaties opzadelen met gigantische milieuproblemen ( gifbelten netjes weggemoffeld onder natuurreservaten en woningbouw locaties ) niettemin tijdbommen mochten de vaten met zwaar chemisch en / of radioactief afval beginnen te lekken!

 10. worldthechanges Says:

  De DOOD is nou niet een onderwerp waar iemand zich graag mee bezig houdt, niettemin kan het een hoop ergernis besparen wanneer vroegtijdig wordt afgesproken wat er dient te gebeuren met het stoffelijk overschot mocht iemand komen te overlijden

  In Nederland heb je alleen de keus tussen BEGRAVEN of CREMEREN.
  CRYOMEREN ( invriezen ) en RESOMEREN ( oplossen in een vloeistof ) zijn in Nederland NIET toegestaan.

  Steeds meer mensen kiezen voor cremeren.
  VRAAG 1: WANNEER mag een overledene begraven of gecremeerd worden
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/overlijden/vraag-en-antwoord/welke-regels-gelden-er-bij-begraven-en-cremeren
  NA het verstrijken van de termijn van 36 uur doch niet later dan 6 dagen na overlijden, uitzonderingen daarop zijn alleen mogelijk met toestemming van de Officier van Justitie en / of de Burgemeester.
  VRAAG 2: HOEVEEL crematie as is afkomstig van de kist?

  VRAAG 3: Komt de as van de overledenen door elkaar tijdens het cremeren?

  VRAAG 4: WAAROM een maand wachten op de as van de overledene?

  In Nederland worden de asresten van de overledene pas vrijgegeven 1 maand en 1 dag na de crematie.

  Dit om de nabestaanden de mogelijkheid te geven eerst rustig na te denken over wat er met het stoffelijk overschot dient te gebeuren.

  Het kan echter ook voorkomen dat alles van te voren is besproken en vastgelegd.

  In dat geval kun je een ontheffingsverzoek bij de Officier van Justitie indienen dan wel laten indienen teneinde het stoffelijk overschot sneller mee te krijgen.

  Ik heb daarbij tevoren een brief opgesteld, gericht aan mijn contactpersoon bij de DELA waarin ik haar verzoek om een ontheffingsverzoek aan de Officier van Justitie te sturen, met mijn brief aan de officier van Justitie als bijlage om het ontheffingsverzoek kracht bij te zetten ( beweegredenen / motivatie om een ontheffingsverzoek aan te vragen ).

  De brieven zitten in een instructieboekje gericht aan mijn ouders met darbij het verzoek die na mijn overlijden naar mijn contactpersoon bij de DELA te versturen, en die zou er dan voor moeten zorgen dat het verzoek om ontheffing bij de Officier van Justitie terecht komt.

 11. worldthechanges Says:

  ‘k heb toch maar een toespraak gemaakt…
  Een woord van dank aan al diegenen die me hebben bijgestaan toen Anja in de nacht van 31-10-2017 op 01-11-2017 kwam te overlijden.

  ( Toespraak uitvaart Roelf Landegge: )

  Roelf heeft mij ( Henrite ) gevraagd om de toespraak op zijn uitvaart te houden, als jullie er geen bezwaar tegen hebben wil ik daarna nog een stukje van mezelf voordragen.

  TOESPRAAK ROELF:

  Aangezien ik niet weet hoeveel mensen mijn ouders nog meer hebben uitgenodigd dan diegenen die mij na Anja’s overlijden hebben bijgestaan…
  Zal ik mijn uitvaart beginnen met de volgende woorden:

  “BESTE AANWEZIGEN.”
  Familie, vrienden en kennissen.

  Eigenlijk wisten de meesten onder u al wel…
  Dat deze dag…
  Die ik overigens enkele malen heb moeten verzetten, en waarmee ik wellicht ongewild menigeen een beetje gek heb gemaakt ( Waarvoor overigens mijn oprechte excuses… ).
  Er desalniettemin aan stond te komen.

  Nu het eindelijk zover is…
  Wil ik eerst al diegenen bedanken die vandaag op mijn uitvaart aanwezig zijn, en in het bijzonder al diegenen die mij hebben bijgestaan toen mijn vrouw Anja op 01-11-2017 op 52-jarige leeftijd plots kwam te overlijden.

  Ton en Carool:
  Voor Anja kwam te overlijden waren jullie mij eigenlijk volkomen vreemd.
  Ik kan me helaas niet meer herinneren doe het zo is gekomen dat ik na Anja’s overlijden regelmatig bij jullie op koffie kwam.

  Wat ik me wel herinner…
  Is dat jullie mij als vreemde vogel in jullie vriendenkring hebben opgenomen en daarmee het gevoel hebben gegeven ergens bij te horen te horen.

  ‘k Heb ook erg veel gehad aan onze gesprekken die ik niet met mijn eigen ouders kon voeren, en daar ben ik jullie erg dankbaar voor!

  Maak jezelf geen verwijten dat het jullie niet is gelukt mij van mijn voornemen af te brengen.

  Ik kampte al enkele jaren met steeds verder opgekropte depressies vanwege de vele tegenslagen die Anja en ik in ons leven te verwerken hebben gekregen.

  Nogmaals bedankt voor de voordracht op Anja’s uitvaart!

  Henrite:
  Je was Anja’s boezemvriendin en dat al vanaf de lagere school.

  Ook jij bedankt dat je na Anja’s overlijden regelmatig bleef komen om me wat gezelschap te houden ondanks dat onze relatie geruime tijd op gespannen voet heeft gestaan!

  Ook voor jouw een extra bedankje vanwege de voordracht die jij hebt gehouden tijdens Anja’s uitvaart.

  Diny en Frank:
  Onze relatie heeft eveneens van begin af aan op gespannen voet gestaan, al moet ik bekennen dat ik eigenlijk niet meer weet waardoor dat zo is gekomen.

  Toen Diny onverwachts na Anja’s overlijden een aantal keer aanbelde voor een praatje onder het genot van enkele koppen koffie, en mij bij het weggaan steeds weer uitnodigde om ook bij hen aan te komen…
  Was ik eigenlijk verrast en begon ik pas, al was het dan na enige aarzeling, serieus over onze relatie na te denken.

  Maagden staan erom bekend dat ze erg koppig kunnen zijn en dat gaat zeker op voor mij, want het heeft mij er al die tijd van weerhouden om zelf te proberen tot een verzoening te komen.

  Maagden staan er ook om bekend dat zij confrontaties het liefst vermijden, en zodoende kwam het dat wanneer Diny en Frank via de lift omhoog gingen om naar mijn schoonmoeder te gaan, Anja en ik via de trap omlaag gingen om ze te mijden.

  Maagden staan er verder om bekend dat zij voortdurend hun omgeving, problemen en medemensen analyseren, en zodoende begon het langzaam tot mij door te dringen dat Diny’s aanbod eveneens als een verzoeningspoging kon worden opgevat, vandaar dat ik uiteindelijk besloot om er toch maar gebruik van te maken.

  ‘k Kan niet anders zeggen dan dat ik vriendelijk werd ontvangen…
  We hebben samen wat gezellige dagen met elkaar doorgebracht.

  Dus ook jullie bedankt!

  ‘k Vind het achteraf wel spijtig dat het allemaal zo is gelopen.
  Ik kan me nu eigenlijk pas voorstellen dat mijn koppige houding voor Anja zowel als haar moeder ook niet altijd gemakkelijk moet zijn geweest.

  Mijn enige excuus daarvoor zou kunnen zijn dat maagden bepaalde problemen over-analyseren waardoor ze geestelijk blokkeren en niet in staat zijn om bepaalde beslissingen te nemen zoals bij de eerder genoemde poging om tot een verzoening te komen.

  Enfin…
  Frank… Nogmaals beterschap met je heup.

  Irma en Gerard:
  Ook jullie hebben ons een warm hart toegedragen.
  Ook bij jullie was ik na Anja’s overlijden nog steeds welkom.
  Eveneens bedankt!

  Mirranda:
  Tsja wat ka ik zeggen over mijn jongere zussie…
  Behalve dan dat ik altijd welkom was, al kwam ik niet zo vaak als ik misschien zou hebben gewild.

  Maar dat had niets met jou te maken maar met je werkgever “De Efteling”, als symbool voor jarenlange geestelijke en lichamelijk mishandeling van mijn overleden vrouw Anja.

  Je knipte mijn haar…
  En stond voor mij klaar.
  Ook jij bedankt!

  Pa en Ma:
  Ook jullie hebben mij goed opgevangen toen Anja kwam te overlijden.
  Zo deden ma en ik in het begin samen boodschappen…
  En kwam ik bijna elke zaterdag gezellig bij jullie eten.

  Het is alleen jammer dat ik niet met jullie kon praten over mijn gevoelens, en mijn voornemens. al begrijp ik best dat jullie het daar moeilijk mee hadden.

  Net zo moeilijk…
  Zo niet moeilijker als met het feit dat jullie vandaag bij mijn kist staan om definitief afscheid van mij te nemen!

  Het is niet anders.
  Jullie weten dat ik mij in deze wereld nooit echt thuis heb gevoeld.
  Anja gaf mijn leven een doel…
  Ik had iemand om voor te zorgen.

  Als zij er niet was geweest…
  Zou ik gezien de ( r ) overheid mijn kansen op de arbeidsmarkt volkomen had verziekt met het binnenhalen van arbeidsmigranten, en mij na jaren van zinloze sollicitatiebrieven schrijven…

  Ook nog eens mijn enige serieuze kans op een goedbetaalde baan als servicemonteur in de landbouw ontnam door mij te verplichten een op pure willekeur gebaseerde dienstplicht te vervullen…
  Was ik waarschijnlijk al rond mijn 20e uit dit kolere leven gestapt.

  Jullie moeten goed begrijpen, dat nu Anja er niet meer is, het leven voor mij verder ook geen zin meer heeft!
  Ik ga er in goed vertrouwen van uit dat de instructies die ik jullie heb gegeven omtrent mijn uitvaart, zowel als onze begrafenis in het door mij gereserveerde graf T-209 op de begraafplaats Bloemendaal te Waalwijk, ook daadwerkelijk zo worden uitgevoerd als ik het heb beschreven.
  Ton en Carool zullen jullie daarbij indien nodig bijstaan.

  Ma…
  Jou kennende…
  Want je hebt het regelmatig over wat je allemaal hebt meegemaakt…
  Nog even dit…
  Verdeel de inboedel zoals ik het heb omschreven.
  En ga niet liggen zeiken over wat rotcenten.
  Er is immers genoeg voor iedereen!
  Verder vind ik dat Diny als zus van Anja het meeste recht heeft / de eerste keus moet krijgen bij Anja’s privé spullen, uiteraard met uitzondering van die oorbellen die jij aan Anja hebt gegeven.

  ( Mocht Gerrit Bouwer van Eijgelaar Natuiursteen b.v.
  De firma waar ik onze grafsteen heb laten maken…
  Aanwezig zijn… )

  Beste Gerrit…
  Allereerst bedankt dat u vandaag op mijn uitvaart aanwezig kon zijn, want nu kan ik u laten weten dat ik mij in zekere zin bevoorrecht voel in die zin dat ik niet alleen onze eigen grafsteen heb kunnen ontwerpen, maar vooral de kans heb gekregen om het resultaat in de praktijk te mogen aanschouwen vooraleer deze op onze laatste rustplaats wordt geplaatst.

  De trouwfoto met de herten aan de voorzijde zowel als de zonnebloemen met de bijen aan de achterzijde incl. de vogel die onze vrijheid moet voorstellen zijn erg mooi geworden.

  Daarvoor mijn dank!
  De verdere afwerking kunnen mijn ouders dan ook met een gerust hart aan u overlaten.

  ( Mochten tante Trijntje en Oom Jan uit Groningen aanwezig zijn )…

  Beste tante Trijntje en Oom Jan…
  Ook u beiden wil ik bedanken omdat u helemaal vanuit Groningen naar Brabant bent gekomen om mijn uitvaart bij te wonen.

  Ook bedankt voor de correspondentie na Anja’s overlijden en de pogingen daarin om mij op andere gedachten te brengen.

  Trek het jullie ook niet aan dat het niet is gelukt om mij op andere gedachten te brengen.

  Ik geloof namelijk dat het leven op aarde slechts één van de fases is die de ziel moet doorlopen om zich verder te kunnen ontplooien, vergelijk het maar met een rups die haar lichaam transformeert in dat van een vlinder.

  Enfin…
  Als het goed is ben ik inmiddels op zoek naar de ziel van mijn overleden vrouw Anja Landegge van Beijnen.
  Dus niet getreurd.
  Wens mij liever veel geluk met mijn speurtocht!

  Ik wens iedereen in ieder geval veel geluk in deze wereld.
  Diegenen die ik heb aangewezen als mijn testamentairs wens ik bovendien veel plezier met de erfenis.
  Doe er iets leuks mee!

  Groetjes…
  Roelf Landegge.

  P.S.:
  Voor diegenen die daar belang bij hebben…
  Anja’s uitvaart https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/
  Onze huwelijkspagina https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag04-huwelijkspagina-1994/
  Onze nachtmerrie https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag05-hoe-een-sprookjespark-in-een-nachtmerrie-veranderde/
  Mijn verhaal https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/pag06-terugblik-op-mijn-verleden-en-toekomstvisie/

  ‘k Kan echter niet zeggen hoe lang mijn blogsite met de pagina’s “ter herinnering aan” oftewel de serie over “mijn verhaal” nog zal voortbestaan nu ik definitief zal zijn gestopt met mijn activiteiten!

 12. worldthechanges Says:

  Sterrenbeelden:
  “Ze beslaan de 12 maanden in het jaar.
  Elk sterrenbeeld heeft daarbij haar eigen eigenschappen.

  Een sterrenbeeld is het teken waarin de zon zich bevond toen je werd geboren.

  Er zijn twaalf sterrenbeelden, afhankelijk van de datum waarop je bent geboren, en elk hiervan heeft bepaalde eigenschappen en invloed op het karakter, elk met eigen sterke en mindere punten.

  Je kunt het zien als een algemene blauwdruk van je persoonlijkheid, maar de exacte invulling ervan wordt ook nog beïnvloed door bijvoorbeeld je maan teken en je ascendant, en natuurlijk je vrije wil!”

  Sterrenbeeld datum
  ♈ Sterrenbeeld Ram: 21 maart t/m 19 april

  ♉ Sterrenbeeld Stier: 20 april t/m 20 mei

  ♊ Sterrenbeeld Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni

  ♋ Sterrenbeeld Kreeft: 21 juni t/m 22 juli

  ♌ Sterrenbeeld Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus

  ♍ Sterrenbeeld Maagd: 23 augustus t/m 22 september

  ♎ Sterrenbeeld Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober

  ♏ Sterrenbeeld Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november

  ♐ Sterrenbeeld Boogschutter: 22 november t/m 21 december

  ♑ Sterrenbeeld Steenbok: 22 december t/m 19 januari

  ♒ Sterrenbeeld Waterman: 20 januari t/m 18 februari

  ♓ Sterrenbeeld Vissen: 19 februari t/m 20 maart

  Ik ben geboren op 31-08-1965 en val dus onder het sterrenbeeld maagd.

  Maagden zouden Analytisch zijn!
  Een eigenschap waar ik mij wel in kan vinden.

  Ik ben over het algemeen een figuur die zich voornamelijk op de achtergrond ophoudt van waaruit ik mijn omgeving beter in de gaten kan houden zonder zelf op te vallen, bovendien ben ik iemand die vrij nauwkeurig kan inschatten wie ik wel en wie ik niet kan vertrouwen, vandaar mijn kleine vriendenkring.

  Maagden zouden Behulpzaam zijn!
  Een eigenschap waar ik mij ook in kan vinden.
  Hoewel ik zelf niet gemakkelijk hulp zal vragen, sta ik over het algemeen wel klaar om anderen te helpen of eerlijk advies te geven.

  Maagden zouden Betrouwbaar zijn!
  Een eigenschap waar ik mij eveneens in kan vinden.
  Wat in vertrouwen tegen mij wordt verteld blijft ook bij mij.

  Maagden zouden Eerlijk zijn!
  Een eigenschap waar ik mij eveneens in kan vinden.
  Ik zeg liever recht voor zijn raap waar het op staat, al kan dat soms nogal kil overkomen, eerlijkheid duurt het langst.

  Maagden zouden NIET Flexibel zijn.
  Een eigenschap waar ik het NIET mee eens ben.
  ‘k Heb er alleen wat meer tijd voor nodig om over te kunnen schakelen.

  Maagden zouden kieskeurig zijn!
  Een eigenschap waar ik het weer wel mee eens kan zijn.
  Al was de keus van mijn partner op een gegeven moment eigenlijk meer te wijten aan de paniek om alleen achter te blijven.
  Niet dat Anja er slecht uitzag…
  Integendeel…
  Anja was zelfs qua uiterlijk eigenlijk best wel mooi te noemen.
  Haar karakter bleek achteraf zelfs nog beter dan waar ik op had gehoopt.

  Ik heb dus qua partnerkeuze eigenlijk veel geluk gehad, het was een lieve meid die voor iedereen klaar stond, en zichzelf zelfs volledig wegcijferde om aan de inmiddels tot het absurde toe opgevoerde eisen van haar werkgever De Efteling te kunnen blijven voldoen totdat ze uiteindelijk door al dat opjagen haar heup brak en korte tijd later ook nog eens werd ontslagen.

  Haar sprookje eindigde in een nachtmerrie en de mijne tegelijk met die van haar, vervloekte Efteling.

  Maagden zouden logische denkers zijn.
  Met die eigenschap kan ik mij ook vinden.

  Onze meubels werden zodanig gekozen dat zij lang mee zouden gaan zodat je niet om de zoveel jaar nieuwe meubels hoefde te kopen, het is inmiddels 2019 en ik heb alleen de bank hoeven te vervangen, de overige meubels staan er nog steeds.
  Dat de leren bank moest worden vervangen kwam overigens omdat één van onze konijnen uit de kooi wist te ontsnappen.
  De verkoper zei dat het 2 vrouwtjes waren dus we deden ze in 1 kooi., doch later bleken 1 vrouwtje en 1 mannetje te zijn.
  Het vrouwtje wist zich op één of andere manier uit de kooi te bevrijden, em begon uit frustratie aan het leren bankstel te knauwen.
  Later kregen we een nestje met 5 jong, toen ze 8 weken oud waren hebben we ze via een advertentie en nieuw tehuis gegeven.
  Enfin… we kozen voor eiken meubels en eiken met leer zitmeubels,
  Zo kan ik met enige trots zeggen dat de meubels die we in 1988 ( toen we op onszelf gingen wonen ) kochten, anno 2019 ( dus tot op dit moment, 31 jaar later ) nog steeds in gebruik zijn, een aankoop waar we dus nooit spijt van hebben gekregen.

  Maagden zouden loyaal zijn.
  Een eigenschap waar ik mij ook mee kan vinden.
  ‘k Zou mijn vrouw nooit in de steek laten, en ik zou haar al helemaal nooit met een andere vrouw bedriegen, zoals dat tegenwoordig steeds vaker schijnt te gebeuren, zeker met de komst van het internet en de zogenaamde flirt dating websites.
  Belachelijk want dat soort websites maakt menig huwelijk kapot.

  Mocht zij mij echter hebben willen verlaten, zou ik haar wellicht hebben gevraagd naar het waarom in een poging om meer aan haar wensen tegemoet te komen, mocht er geen compromis uit voortvloeien zou ik haar beslissing echter verder respecteren en haar laten gaan.

  Om eerlijk te zijn zou ik niet weten of ik haar terug zou nemen mocht zij later op haar eerdere besluit terug komen, alhoewel ik vermoedt van wel, want we hebben immers al ( 2017-1983 ) = 34 jaar vooral leed maar ook liefde gedeeld, en dat is niet niks.

  Mijn partner was van sterrenbeeld een leeuwin, en die zouden eveneens loyaal zijn, dus ik kan me niet voorstellen dat zij mij wel in de steek zou laten.

  Ik geloof bovendien echt in de vrijheid van het individu in tegenstelling tot de liberalen die claimen voor individuele vrijheid te staan terwijl hun regel- en wetgeving de vrijheid van het individu juist steeds verder inperkt.

  Maagden zouden nauwkeurig zijn.
  Eveneens een eigenschap waar ik mij eveneens in kan vinden.
  De kwaliteit van de printplaten bij mijn werkzaamheden bij een printplaten assemblagebedrijf lag steeds op 100%, dus ruim binnen de gestelde marges met bovendien een uitvalpercentage van slechts 0% waardoor ik er steeds meer projecten bij kreeg.

  ‘k Heb me echter voor het bedrijf waar ik werkte af moeten laten keuren toen deze besloot gehandicapten aan te nemen vanwege de ( r ) overheidssubsidies zowel als meiden die geen enkele kennis hadden van de elektronica.

  De gehandicapte draaide mijn componenten steeds om zeep terwijl de meiden totaal geen verstand hadden van elektronica en zodoende componenten steeds omgedraaid op de printplaten zetten ( zeker voor diodes die de stroom in de ene richting geleiden en de andere richting blokkeren is dat funest voor de werking van printplaten ), waardoor het mij steeds meer inspanning kostte om de printplaten binnen de gewenste tijdspanne en het gewenste uitvalpercentages te blijven handhaven.

  Vanwege de stress die toen ontstond heb ik mij ziek gemeld en bovendien voor dat printplaten assemblagebedrijf laten afkeuren, Ik had immers qua kwaliteit een goede reputatie opgebouwd en ik vertik het om lijdzaam toe te zien hoe mijn moeizaam opgebouwde reputatie door toedoen van anderen in een paar seconden om zeep wordt gebracht.

  Maagden zouden een onvoorspelbaar karakter hebben.
  Eveneens een eigenschap waar ik me in kan vinden.
  Maagden vergrendelen immers hun emoties zodat ze niet onnodig gekwetst worden, en zijn bovendien erg verdraagzaam, kunnen daarbij flink wat incasseren vooraleer zij in woede uitbarsten.

  Maagden zouden oplettend zijn.
  Een eigenschap waar ik mij ook in kan vinden.
  Deze eigenschap komt eigenlijk voort uit de analytische eigenschappen van de maagd alwaar observatie om de hoek komt kijken.

  Maagden zouden sceptisch zijn!
  Eveneens en eigenschap waar ik het mee eens kan zijn.
  Zeker wanneer het politici betreft die iets claimen terwijl hun beleid juist het tegenovergestelde bewerkstelligd, of de media die steeds beter wordt in het verdraaien van de waarheid en het schrijven van halve waarheden..

  Maagden zouden vastberaden zijn.
  Een eigenschap die ik op dit moment nog aan het uittesten ben.
  Ik wil namelijk al geruime tijd mijn “lidmaatschap” op de mensheid opzeggen.
  Ik vind het ( uitzonderingen daargelaten ) maar een achterlijk ras.

  Tot nu toe zijn daarbij 2 pogingen mislukt.
  Ik vertrouw er echter op dat de 3e keer scheepsrecht is!
  Deze 3e keer is overigens gepland voor 29-12-2019.

  Maagden met een negatieve kijk op de wereld, zoals ik…
  Zonderen zich steeds meer af van de rest van de “samenleving”.
  ‘k Ben noodgedwongen huisman geworden omdat de ( r ) overheid mijn toekomst tot 3 keer toe heeft weten te torpederen, ‘hoewel ik veel vrije tijd heb vind ik het maar een saai leven.

  Ik houdt mij voornamelijk vooral bezig met politieke zaken die een negatieve impact hebben op mens, dier en milieu, en erger mij dan ook steeds meer aan al die naïevelingen die op dezelfde partijen en politici blijven stemmen die de wereld naar de kloten helpen!

  Vandaar dat ik mij al vanaf 2000 steeds meer heb teruggetrokken uit de “samenleving” en mij vanaf die tijd alleen nog maar op het welzijn van mijn partner heb bekommerd.

  Mijn carrière was sowieso al door de politiek om zeep geholpen, en inmiddels was mijn afkeer van de ( r ) overheid overgeslagen op al die malloten die die ( r ) overheid in stand houden door steeds weer op ze te blijven stemmen.

  ’t Is dan ook niet zo verwonderlijk dat ik geen hoge dunk heb van het menselijke ras, en al enkele pogingen heb ondernomen om aan mijn opgedrongen lidmaatschap daarvan te ontsnappen!

  De eerste pogingen mogen dan zijn mislukt, maar zolang de mensheid blijft weigeren om haar gezonde verstand te gebruiken in plaats van zich aan de verlokkingen van het duivelse geld over te geven ( hebzucht ) zal ik niet rusten vooraleer ik het voor elkaar heb gekregen te ontsnappen aan de door krankzinnige liberalen uitgerolde kapitalistische wereld.

  http://www.allesterrenbeelden.nl/sterrenbeeld-maagd/
  https://www.mediumchat.nl/sterrenbeelden/maagd
  https://rubriek.nl/mind/20-eigenschappen-van-het-sterrenbeeld-maagd/2/

  De Chinezen kennen echter een andere vorm van sterrenbeelden en die is gebaseerd op het jaar van de geboorte.

  Rat:
  2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924

  Os:
  2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937, 1925

  Tijger:
  2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926 –> 1962

  Konijn:
  2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927

  Draak:
  2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940, 1928

  Slang:
  2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, 1941, 1929 –> 1965

  Paard:
  2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930

  Geit:
  2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943, 1931

  Aap:
  2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, 1944, 1932

  Haan:
  2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945, 1933

  Hond:
  2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946, 1934

  Varken:
  2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959, 1947, 1935

  Volgens de Chinese horoscoop ben ik dus een water tijger.

  Water Tijger: 1902 geboortedatum 1962
  Het element Water geeft deze Tijgers een wat zachter en rustiger karakter. Door hun vermogen om rekening te houden met de gevoelens en ideeën van andere mensen, zijn ze erg begripvol en verstandig.

  Ze hebben ook van nature een sterke intuïtie, waardoor ze situaties en mensen uitstekend kunnen doorzien.

  De Water Tijger kan wat moeilijk beslissingen nemen, een gevolg van zijn neiging om de kat uit de boom te kijken.

  Soms kan deze Tijger iets teveel dagdromen, waardoor ze de doelen die ze willen bereiken minder snel zullen bereiken.

  Deze omschrijving komt grotendeels overeen met de Westerse horoscoop.

  En mijn op 01-1-2017 overleden partner een hout slang.

  Hout Slang: 1905 & 1965
  Het element Hout geeft ook de Slang meer soliditeit en vastigheid.

  Hout Slangen zijn niet zo gefocust op hun eigen belang als de andere, en ook is ijdelheid niet echt zijn stijl.

  Deze Slangen hebben een stabiele groep vrienden en familie en hebben veel liefde voor deze mensen.

  Maar de Slang zal deze groep van geliefden niet zo snel raadplegen voor advies of een luisterend oor, en kiezen liever voor het alleen te doen.

  Vriendelijkheid en vindingrijkheid zijn de belangrijkste eigenschappen van deze Slang..

  Deze omschrijving komt eveneens grotendeels overeen met de Westerse horoscoop.

  https://www.horoscooptarot.nl/tijger.html
  https://www.horoscooptarot.nl/slang.html

  Slang & Tijger *
  Door jullie verschillen drijven jullie uiteindelijk uit elkaar.

  Tijger & Slang *
  Jullie willen totaal andere dingen uit het leven.

  Gezien we al 2017-1983 = 34 jaar bij elkaar waren is deze constatering echter flauwekul!

  Maagd Tijger
  Deze Tijgers kunnen behoorlijk kieskeurig zijn wat partnerkeuze betreft. Ze hebben oog voor detail, waardoor ze soms een tikkeltje neurotisch kunnen zijn.

  Ook deze omschrijving is flauwekul!

  Leeuw Slang
  De Leeuw Slang is zelfverzekerd en trots, en vindt het dan ook vreselijk om op de tweede plaats te komen.
  Ze gedijen bij bewondering van anderen, maar soms kan teveel bewondering juist weer naar hun hoofd stijgen.

  Ik herken Anja hier helemaal niet in, dus eveneens flauwekul!

  De Chinese horoscoop mag je dus gerust met een korreltje zout nemen.
  De Westerse horoscoop daarentegen komt beter overeen met de werkelijkheid, tenminste in mijn geval.

 13. worldthechanges Says:

  ‘k Voel mij in zekere zin bevoorrecht dat ik niet alleen in staat ben geweest om onze eigen grafsteen te kunnen ontwerpen, maar dat ik die ook voor het belangrijkste deel heb mogen aanschouwen voordat deze op onze laatste rustplaats wordt geplaatst, het is een waar kunstwerkje geworden.

  Anja en ik hielden / houden namelijk van dieren en de natuur!
  Ik heb derhalve onze beste trouwfoto genomen en die met Photoshop in een bosrijke omgeving met herten en een kabbelend beekje geplaatst.
  ’t Is goed gelukt al zeg ik het zelf, en het laseren in de grafsteen ( al is het dan slechts in zwart wit ) kwam eveneens goed over.

  Ik voel me ook bevoorrecht in die zin dat ik mij de tijd heb kunnen nemen mijn eigen toespraak te schrijven en iemand bereid heb gevonden om die te willen voordragen tijdens mijn uitvaart!

  Die standaard praatjes en gedichten die normalerwijze worden gehouden vind ik, hoewel goed bedoeld, desalniettemin tamelijk onpersoonlijk.

  Sinds het overlijden van mijn vrouw op 52-jarige leeftijd ( 01-11-2017 ) …
  inmiddels al weer 2 jaar geleden…
  Ben ik eigenlijk in hoofdzaak alleen nog maar bezig geweest om onze uitvaarten en laatste rustplaats te regelen… Ja… Ook die van mij!

  ‘k Voel namelijk alleen maar meer afkeer voor die Amerikaanse kapitalistische schuldenmaatschappij die door die vervloekte fascistische liberale bende In Den haag over Nederland wordt uitgerold.
  https://www.globalinfo.nl/Achtergrond/financialisering-en-huisvesting-uitgelegd

  We leven vanuit mijn standpunt gezien maar in een kille onmenselijk geworden zakelijke wereld waarin steeds meer mensen tegen elkaar worden opgehitst.

  Denk daarbij o.a. aan elkaar beconcurrerende zzp’ers…
  Oneerlijke concurrentie met goedkoper werkende buitenlandse zzp’ers ( arbeidsmigranten ) en multinationals buiten beschouwing gelaten.
  https://nos.nl/artikel/2299048-flexbemiddelaars-concurreren-elkaar-kapot-zzp-ers-de-dupe.html
  https://www.parool.nl/columns-opinie/zzp-ers-concurreren-elkaar-weg~bbe7234f/
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zzp-ers-in-de-knel-door-economische-crisis~bdf16a45/

  Of de wijze waarop Amerika en de Europese Unie…
  Rusland en China steeds weer als een gevaar voor de westerse “Democratieën” afschilderen, alleen maar omdat die landen geen heil zien in een vanuit Amerika bestuurde monopolaire wereld.

  Een wereld waar steeds meer mensen worden aangezet om steeds hogere schulden te maken om datgene wat voor economie door moet gaan steeds verder aan te wakkeren ten koste van mens, dier en milieu!

  Denk daarbij o.a. aan de voedselproductie.
  Het is ronduit bezopen dat we in Nederland voedingsproducten importeren uit andere landen terwijl die nagenoeg identiek zijn aan de producten die wij in Nederland zelf produceren en exporteren naar die landen.

  “We exporteren hoogwaardig vlees , maar importeren goedkoop vlees uit Argentinië en Brazilië, dat we dan hier in de supermarkt verkopen.”
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/10/05/nederlandse-boeren-produceren-grotendeels-voor-het-buitenland-a3975757

  Het transport van al die voedingsproducten belast niet alleen onnodig het milieu, maar kost de Nederlandse huishoudens bovendien een vermogen aan zogenaamde verborgen voedselkosten in de vorm van belastinggeld aan subsidies.

  Al eens kritisch gekeken naar bijvoorbeeld al die soorten salades en zuivelproducten die in meervoud bij de supermarkten liggen?
  A-merk varianten van de bekende fabrikanten, B-merk varianten van de supermarkt zelf en bovendien ambachtelijke varianten van hetzelfde product.

  Heeft u al eens stilgestaan bij de verspilling die voortvloeit uit zo’n absurd overdadig aanbod van nagenoeg dezelfde producten gelet op de houdbaarheidsdatum?

  Hoeveel van u hebben overigens meerdere banen nodig om in hun eigen levensonderhoud te kunnen voorzien met al die woekerbelastingen, woeker zorgpremies, woeker huur en steeds hogere btw’s op levensmiddelen, brandstof etc.om van de volkomen uit de hand gelopen boetecultuur van de ( r ) overheid maar te zwijgen.

  En hoeveel tijd houdt u eigenlijk nog over om gezellig met uw gezin door te brengen, ziet u uw kinderen eigenlijk nog wel opgroeien?

  Ik kan er met mijn verstand niet bij dat er nog zoveel mensen zijn die op dat soort huichelachtige zakkenvullers blijven stemmen en hopen dat het ooit beter zal gaan!

  Het zijn notabene volksvertegenwoordigers en die hebben derhalve een voorbeeldfunctie binnen de samenleving!

  Volgens die gladjakkers in Den Haag met hun statistiekenbureaus gaat het altijd goed met Nederland, de Nederlanders zijn tevreden,steeds meer mensen hebben een baan, al is het dan maar voor 1 uur per week, althans volgens de nieuwe Europese rekenmethoden.

  Mooi vormgegeven met fraaie grafieken en tabellen.
  Die echter ontstaan zijn uit onrealistische rekenmethoden waar de factoren die er echt toe doen met opzet niet mee worden genomen in de berekeningen.

  Ik heb het al meerdere keren gezegd…
  De toekomst ligt terug in het Nationaliseren van bedrijven en diensten…
  Alleen zo heeft IEDEREEN weer baanzekerheid.

  En alleen zo kan IEDEREEN weer gebruik maken van betaalbare openbare diensten als bibliotheken, openbaar vervoer, ziekenhuizen, zorginstellingen en zwembaden zowel als communiceren ( telefoon en internet ) etc..

  Al met al vind ik de mensheid derhalve maar een door hebzucht gedreven achterlijk en naïef ras!

  Maar wie ben ik…
  Een doodgewoon jochie uit het hardwerkende milieu van de arbeidersklasse met maagd als sterrenbeeld, al staan maagden over het algemeen aangeschreven als betere analisten en wereldverbeteraars en hebben zij bovendien een eerlijk karakter, cruciale eigenschappen waarover de meeste politici niet schijnen te beschikken.

  Het denkwerk schuiven zij af op denktanks met daarin personen uit het bedrijfsleven die vanuit puur eigenbelang adviseren.

  De uitvoering schuiven zij af op NGO’s terwijl er weinig tot geen controle op wordt gehouden of die ook op verantwoorde wijze wordt uitgevoerd.

  De nadruk ligt over het algemeen op zo goedkoop mogelijk…
  Tenzij het om familiebedrijfjes handelt, want dan mag het wat kosten.
  De burger betaald de rekening wel.

  Ik kan me inmiddels wel indenken waarom men ouders van kinderen uit het lage segment van de middenklasse adviseert om in het lager voortgezet onderwijs plaats te nemen, en wel vanwege de angst dat de wat intelligentere kinderen onder de burgerbevolking hun geniepige plannetjes anders zouden kunnen doorzien en torpederen voordat ze die ten uitvoer kunnen brengen.

  Denk daarbij bijvoorbeeld aan het privatiseringsbeleid waarvan iedereen met ook maar een klein beetje verstand had kunnen zien aankomen dat het averechts zou werken en de armoede en daaruit voortvloeiende criminaliteit in de kaart zou spelen, zoals ik in eerdere artikelen al aangaf.

  SCHOOLADVIES VOLGENS DE OVERHEID:
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schooladvies-en-eindtoets-basisschool/toelating-voortgezet-onderwijs-gebaseerd-op-definitief-schooladvies

  SCHOOLADVIES IN WERKELIJKHEID:
  https://www.vn.nl/de-hogere-klasse-heeft-haar-standenonderwijs-weer-terug/
  https://www.ad.nl/home/slim-kind-van-laagopgeleide-ouders-vaker-op-lager-niveau~afd685a7/

  Maarruhhh…
  Ga vooral lekker door met het steunen van partijen en politici die grootschalige roofbouw plegen op de steeds schraler wordende grondstoffen van deze planeet, natuur en milieu om zeep helpen, het verschil tussen arm en rijk steeds groter maken, en uw portemonnee blijft plunderen met steeds hogere belastingen ( die 3% extra op het lage btw tarief is inmiddels al behoorlijk voelbaar in mijn portemonnee. )

  Over niet al te lange tijd hoop ik in ieder geval uit deze hypocriete hoerenzooi te zijn vertrokken zodat ik eindelijk aan mijn zoektocht naar de ziel van mijn in 2017 overleden partner kan beginnen.

  ‘k Maak me daarbij niet zo druk meer over de aarde.
  Die zal zich lang nadat de mensheid zichzelf heeft vernietigd…
  Langzaam maar zeker weer weten te herstellen…
  Al zal ze daar wel enkele millennia voor nodig hebben.

 14. worldthechanges Says:

  Numerologie…

  Oftewel het nummer van je levenspad dat je kunt afleiden van je geboortedatum.

  Als eerste tel je de dag, maand en het jaartal van je geboortedatum bij elkaar op.

  Breng de uitkomst hiervan terug naar 1 getal door alle cijfers bij elkaar op te tellen.

  https://www.nieuwetijdskind.com/levenspad-nummer/

  Anja’s geboortedatum is 19-08-1965.
  En dan kom je volgens de berekeningen op de website uit op…
  19-08-1965 bestaat uit 19+8+1965 = 1992
  1992 bestaat uit 1+9+9+2 = 21
  21 bestaat uit 21 = 2+1 = 3.

  Je kunt het ook iets simpeler doen door gewoon de afzonderlijke getallen bij elkaar op te tellen, de uitkomst is namelijk precies hetzelfde.

  Do: 19-08-1965 = ( 1+9+0+8+1+9+6+5 = 39 ) en ( 3+9 = 12 ) en ( 1+2 = 3 ).

  Mijn geboortedatum is 31-08-1962.
  Vr: 31-08-1962 = ( 3+1+0+8+1+9+6+2 = 30 ) en ( 3+0=3 ).

  Van het universum zou je kunnen zeggen dat die ondanks dat zij voortdurend aan verandering onderhevig is, desalniettemin in balans wordt gehouden!

  Anja kwam op 01-11-2017 op 52-jarige leeftijd te overlijden
  Wo: 01-11-2017 = ( 0+1+1+1+2+0+1+7 = 13 ) en 1+3 = 4 ).

  Het is mijn overtuiging dat de mens uit 2 hoofdcomponenten bestaat.
  De MATERIËLE component wordt gevormd door lichaam en geest.

  De ASTRALE component bestaat uit de ziel.
  Wanneer het lichaam sterft verlaat de ziel het lichaam!

  Dit zie je goed terug bij mensen met een bepaalde vorm van epilepsie.
  Een aanval die vermoedelijk is ontstaan door overbelasting van de hersenen waarna deze zich ontladen.

  Daarbij kunnen de oogbollen opzwellen en kan zich schuim om de mond vormen, de blaas kan daarbij leeglopen en het lichaam beginnen te schokken.

  Als het lichaam begint te schokken mag je dat NIET tegenhouden.
  Zorg er echter WEL voor dat de persoon in kwestie zich niet kan bezeren.

  Het handelt zich hierbij om een reset van de hersenen.
  Het geheugen schijnt daarbij te worden gewist.
  De persoon in kwestie herinnert zich dus niets meer en kan dus in 1e instantie angstig overkomen.

  Spreek hem / haar dan ook op zachte geruststellende toon toe.
  Hoewel het geheugen langzaam maar zeker weer terugkeert zal de persoon in kwestie zich echter NIET meer herinneren een aanval te hebben gehad.

  Je kunt het dan ook vergelijken met een herstelpunt die een computer is aangemaakt voordat deze bijvoorbeeld een update doorvoert.

  Mocht de computer NA de update niet goed meer functioneren, zal deze de instellingen uit het voorheen opgeslagen herstelpunt inladen zodat de computer weer werkt.

  Het terug inladen van het geheugen gebeurd daarbij volgens mij vanuit de ziel en niet vanuit het geheugen van de hersenen, aangezien die door de ontladingen binnen de hersenen mogelijk beschadigd kunnen raken.
  En dat duidt erop dat de mens veel gecompliceerder in elkaar steekt dan de medische wereld zich realiseert dan wel wil realiseren.

  Enfin…

  Als je de getallen van de geboortedatums van Anja en mij optelt.

  Anja die we voor het gemak A zullen noemen.
  A ( 1+9+0+8+1+9+6+5 ) = 39.

  Roelf die we voor het gemak R zullen noemen.
  ( 3+1+0+8+1+9+6+2 ) = 30.

  Dan kun je stellen R gelijk staat aan A-9 –> R=A-9
  Of dat A gelijk staat aan R+9 –> A=R+9

  Met het oog op mijn voorgaande opmerking dat het universum ondanks dat deze continue aan verandering onderhevig is desalniettemin in balans blijft, zal ik dus ( wil ik de kans verhogen dat onze zielen elkaar sneller terug vinden ), ervoor moeten zorgen dat ik op een datum kom te overlijden waardoor het verschil van 9 punten weer in evenwicht wordt gebracht!

  Oftewel een overlijdensdatum moeten zien te vinden die voldoet aan de tegenovergestelde vergelijking R=A-9 dan wel A=R+9.

  Aangezien Anja op 01-11-2017 kwam te overlijden…
  01-11-2017 = ( 0+1+1+1+2+0+1+7 = 13 ).

  Moet ik wil ik dit jaar nog voldoen aan die vergelijking dus op 25-12-2019 komen te overlijden.
  Wo: 25-12-2019 = ( 2+5+1+2+2+0+1+9 = 22 ).

  R ( 22 ) = A ( 13 ) + 9 dan wel A ( 13 ) = R ( 22 ) – 9.

  Beide overlijdensdata vallen daarbij op woensdag…
  Maar dat zal wel gewoon toeval zijn.

  Vandaar dat wanneer ik dit jaar nog uit deze door knettergekke liberale politici over de wereld uitgerolde onmenselijk zakelijke wereld met haar al even knettergekke schuldenmaatschappij weg wil, 25-12-2019 mijn overlijdensdatum zal moeten worden!

  ‘k Had de datum eerder al verwerkt in onze grafsteen.
  https://worldthechanges.wordpress.com/mijn-verhaal/

  ‘k Heb sinds Anja kwam te overlijden sowieso niets meer aan dit leven, dat vanaf het begin af aan al werd verziekt door het op pure willekeur gebaseerd wanbeleid van de ( r ) overheid.

  Ik denk daarbij aan de VERKEERDE ADVIEZEN aan mijn nagenoeg ongeschoolde desalniettemin hardwerkende ouders op het gebied van VERVOLGONDERWIJS en de OP PURE WILLEKEUR GEBASEERDE DIENSTPLICHT, waarbij notabene met celstraf werd gedreigd bij weigering.
  Hetgeen ik niet anders kan opvatten dan puur MACHTSMISBRUIK en VRIJHEIDSBEROVING!

  06-06-2016 https://www.trouw.nl/nieuws/zonder-slimme-ouders-kom-je-er-niet-meer~baad4cd1/

  13-05-2013 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/het-is-mooi-geweest-met-de-dienstplicht~bb6c5bb1/

  Daar komt vanaf 2020 ook nog eens de op ronduit FASCISTISCHE WIJZE doorgedrukte DONORWET bij.

  30-01-2018 https://www.ad.nl/politiek/verdeeldheid-troef-in-eerste-kamer-over-donorwet-d66~ae524e5b/

  Waarmee werd DE EIGEN KEUZE om AL DAN NIET donor te willen worden op ronduit FASCISTISCHE WIJZE door met name D66 omgezet werd in een AUTOMATISCH DONORSCHAP met de VERPLICHTING OM TE REAGEREN wanneer men dat NIET wil.

  CDA: “Het grondrecht om over eigen lichaam te beschikken, betekent ook dat mensen het recht hebben om GEEN KEUZE te hoeven maken!”

  Het CDA laat weliswaar weten VOOR ORGAANDONATIE te zijn, alleen niet tegen de manier waarop dit in de wet wordt vastgelegd, oftewel tegen de wijze waarop GEEN KEUZE automatisch wordt vertaald in “GEEN BEZWAAR.”

  CU: “Wij vinden dwingende wetgeving een dubieuze route om te komen tot meer organen.”

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/orgaandonatie-en-weefseldonatie/vraag-en-antwoord/wat-houdt-de-nieuwe-donorwet-adr-in

  Ik lach me kapot als de ( r ) overheid het in haar hoofd haalt om bedrijven toe te staan iedereen ongevraagd pakketjes met bijbehorende rekeningen te laten sturen om zodoende de economie een impuls te geven, en daarbij van iedereen die niet reageert, verwacht het ongevraagd bezorgde pakketje aan te nemen en de bijbehorende rekeningen te voldoen.

  Is het iemand eigenlijk überhaupt al opgevallen dat langzaam maar zeker steeds meer RECHTEN in PLICHTEN worden omgezet, en dat de ( r ) overheid haar burgers steeds meer als persoonlijk eigendom beschouwd?

  Ik zie mijn dood dan ook vooral als een bevrijding van het mij opgedrongen lidmaatschap van dit vanuit mijn perspectief gezien achterlijke ( uitzonderingen daargelaten ), door hebzucht gedreven, hypocriete en naïeve ras der mensheid.

  Alhoewel ik het de bevolking niet kwalijk kan nemen, als je bedenkt dat de kwaliteit van het onderwijs de afgelopen decennia dankzij de bezuinigingen door de ( r ) overheid hard achteruit is gegaan.

  Denk daarbij o.a. aan het tekort van goed geschoolde leraren, de veel te grote klassen ( minder aandacht ) en de inzet van zogenaamde flex-leerkrachten.

  https://www.libelle.nl/mensen/onderwijs/
  11-04-2018 https://nos.nl/artikel/2226821-het-nederlandse-onderwijs-glijdt-af-al-20-jaar-daalt-niveau-zegt-inspectie.html

  Ook hier zien we een opmars van zzp’ers…
  Ze zijn niet alleen duur maar ook de kwaliteit van het onderwijs lijdt eronder.
  04-09-2019 https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zzpers-springen-in-op-het-lerarentekort-maar-ze-zijn-duur-en-slecht-voor-de-kwaliteit-van-het-ond/

  Bovendien ben ik dan ook eindelijk verlost van die irritante repeterende geestdodende reclameboodschappen, en hoef ik mij ook niet meer te ergeren aan al die herhalingen en verloederende TV programma’s waarin steeds meer bloot in voor komt en gajes dat gore taal uitslaat.

  Of het al even irritante en tot waanzin drijvende cookie beleid van internet zoekmachine Google, zijn er binnen de Europese Unie geen mensen te vinden die een eigen Europese zoekmachine kunnen opzetten om zodoende de macht van die Amerikaanse multinational te breken?

  https://www.consumentenbond.nl/over-ons/voorwaarden-en-privacy/cookies
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/overheidssites-scheppen-verwarring-met-cookies-van-google-analytics~bfb26054/

  Ik vindt de mensheid als zodanig maar een achterlijk ( uitzonderingen daargelaten ) ras.
  Er gaat geen dag voorbij, of je wordt steeds weer met je neus op de feiten gedrukt, de “samenleving” verhardt elk jaar meer, criminele organisaties zitten inmiddels verankerd in de “samenleving” en de bevolking bestaat steeds meer uit dieven, moordenaars, pedofielen en verkrachters.

  Een achterlijk ras ( uitzonderingen daargelaten ) ook in die zin dat zij steeds weer op diezelfde arrogante prutsers en zakkenvullers blijven stemmen die de wereld langzaam maar zeker steeds verder naar de kloten helpen en naïef blijven hopen dat het ooit beter zal gaan.

  De mensheid leeft op tijdbommen die elk moment af kunnen gaan, en daar bedoel ik de vuilnisbelten mee die onder wat arde zitten weggemoffeld en waaronder vaten met zware metalen en giftige chemicaliën o.a. afkomstig uit de chemische-, farmaceutische- en petrochemische sectoren gestaag verder roesten om op een gegeven moment hun giftige inhoud in de aarde en het grondwater te lekken.

  Het gros van de arbeidersklasse zit inmiddels aan de pijnstillers, “antipsychotica” en andere farmaceutische rotzooi die inmiddels ook een bedreiging vormen voor de drinkwatervoorziening en de voedselketen.

  ‘k Maak me overigens niet meer zo druk over de aarde…
  Die zal zich wel weer herstellen lang nadat de mensheid zichzelf in zinloze oorlogen heeft uitgeroeid.

 15. worldthechanges Says:

  IEDEREEN is volgens de wet GELIJK
  Desalniettemin zijn het steeds de grootste graaiers / de rijken die steeds het meest profiteren van zowat elke nieuwe en veranderde regel- en wetgeving.

  Zo ook met de nieuwe belastingtarieven.
  De 3 belastingschijven worden omgezet in 2 belastingschijven.
  Het onderste belastingtarief wordt hoger.
  Degenen met de laagste inkomens moeten dus MEER belasting betalen.

  Het hoogste belastingtarief wordt lager.
  Degenen met de hoogste inkomens hoeven dus minder belasting te betalen.

  “Het nettoloon van alle werkenden is volgend jaar hoger.
  Door lagere belastingtarieven en hogere heffingskortingen blijft er maandelijks netto tientallen euro’s meer over.”

  MINST: Werknemers met een minimumloon (1650 euro) krijgen 29 euro meer. Werknemers met een modaal inkomen (2800 euro) krijgen 45 euro meer.
  MEEST: Werknemers met 2x modaal inkomen (5600 euro) krijgen 57 euro meer.

  19-12-2019 https://nos.nl/artikel/2315455-nettoloon-van-werkenden-volgend-jaar-tientjes-hoger.html

  OPMERKING: Taalkundig klopt het verhaal tussen aanhalingstekens hierboven ook al niet.

  Blijft slaat op euro’s, en euro’s is meervoud.
  blijft zou dus blijven moeten worden.

  Of je laat “euro’s” er gewoon tussenuit…
  dan kun je het woord “blijft” gewoon gebruiken.
  blijft er maandelijks netto meer over.

  Achterlijke NOS redactie!
  Maar ook achterlijk volk, omdat jullie die vervloekte politiek steeds weer opnieuw haar gang laat gaan met jullie te bestelen!

 16. worldthechanges Says:

  Numerologie deel 2 en de hypotheekrenteaftrek:

  We zijn weer een dag verder…
  De datum ( 25-12-2019 ) in deel 1 is daarmee komen te vervallen.
  Jammer, maar wiskundig gezien hoeft dat geen probleem te zijn.
  Want er zijn meer wegen die naar Rome leiden.

  Men noemt dat “creatief boekhouden”.
  De ( r ) overheid en haar statistiekenbureaus doen niets anders!
  Wanneer de uitkomst niet bevalt…
  Passen zij gewoon een nieuwe rekenmethode toe!
  Een rekenmethode die beter in hun straatje past.

  Dank aan de nieuwe rekenmethodes betreffende de werkloosheid.
  https://basisinkomenpartij.nl/wie-een-uur-per-week-werkt-is-binnenkort-niet-meer-werkloos/
  Of de nieuwe rekenmethodes betreffende de pensioenfondsen.
  https://www.vosabb.nl/nieuwe-rekenmethode-verlaagt-dekkingsgraad-pensioenen/

  De ( r ) overheid is eigenlijk totaal onbekwaam om te regeren.
  Ze raadpleegt regelmatig de zogenaamde denktanks die door de Elite klasse in het leven zijn geroepen en vol zitten met lobbyisten uit het bedrijfsleven ( belangenverstrengeling )!

  Enfin…
  Vandaar dat ik ook een nieuwe rekenmethode hanteer.
  Al was het maar om in die paar dagen die mij nog resten ( in ieder geval voor 2020 ) de meest geschikte datum te vinden om van mijn onvrijwillige “lidmaatschap” van de mensheid af te geraken, want ik vind het over het algemeen maar een achterlijk ras ( uitzonderingen daargelaten ).

  A: G3+O4=7 ( G = Geboortedatum en O = overlijdensdatum ).
  28-12-2019 = (2+8+1+2+2+0+1+9=25) –> (2+5=7) –> R: G3+Ox=7.

  A: G3+O4=7 en R: G3+Ox=7
  Streep de G3 en de 7 tegen elkaar weg en je krijgt.
  O4=Ox -en daaruit volgt dat Ox 4 is.
  Als we O4=O4 tegen elkaar wegstrepen krijg je 0.
  Zodoende komt de balans weer in evenwicht.

  Ik kan me voorstellen dat niemand hier wat van begrijpt…
  En dat is normaal want de nieuwe formule is eigenlijk gewoon bullshit.

  Maar dat is nou precies hoe de ( r ) overheid en haar statistiekenbureaus aan hun cijfers komen, het is zo ingewikkeld gemaakt dat niemand kan controleren of de cijfers al dan niet kloppen, al kan men wel een indruk krijgen van wat er werkelijk speelt in de “samenleving” door simpelweg de blogsites, websites en reacties op artikelen van de globale media te lezen.

  Enfin…
  Hoe achterlijk bewees “Toppers in concert” dat vandaag op SBS6 werd uitgezonden en liet zien dat het menselijke ras zich bezigt met zuipen en gek doen.

  ‘k Voelde me sowieso al van begin af aan ongemakkelijk bij dit hypocriete ras van naïevelingen waarvan zo’n 70% lening na lening en hypotheek na hypotheek af blijft sluiten om hun in het verleden door de ( r ) overheid gepropagandeerde “woningbezit” na te jagen.

  Om mensen te stimuleren een eigen huis te kopen, werd de hypotheekrenteaftrek bedacht waarvan je de rente die je betaald mag aftrekken van je belastbaar inkomen ( woningbezitters krijgen dus een belastingvoordeel ).

  https://www.geld.nl/hypotheek/service/afschaffing-hypotheekrenteaftrek

  Te zijner tijd zullen de 30% huurders hopelijk tot het besef komen dat zij zwaar worden benadeeld door de ( r ) overheid!

  In de 1e plaats doordat de ( r ) overheid de huizenprijzen en daarmee ook de huurprijzen opdrijft door woningnood te creëren!

  Dat doen zij o.a. door sociale huurwoningen in de verkoop te ( laten ) doen.
  Die woningen worden daarna door de welvarende klasse direct, dan wel indirect via “investeringsmaatschappijen” opgekocht en verhuurt tegen woeker huurprijzen.

  De huizenprijzen worden door diezelfde ( r ) overheid nog verder opgedreven doordat arbeidsmigranten, asielzoekers en “vluchtelingen” naar Nederland worden gehaald, en daarvoor zijn nog meer sociale huurwoningen nodig.

  De bubbels die zo in de woningmarkt ontstaan…
  Kunnen de economie te zijner tijd flinke schade berokkenen!

  In de 2e plaats worden de huurders ook nog eens belastingtechnisch door de ( r ) overheid genaaid, en wel doordat de “huizenbezitters” als enigen een belastingvoordeeltje genieten, de zogenaamde hypotheekrenteaftrek!

  “In Nederland heeft bijna 70% van de bevolking een eigen woning.
  Daarmee staat Nederland binnen de Europese Unie onderin de ranglijst.
  Maar als het gaat om het aantal hypotheken is ons land koploper:
  60,7 Procent van de woningeigenaren heeft een lening voor de woning.
  Dit blijkt uit de CBS-publicatie ‘Nederland langs de Europese meetlat 2019.”

  13-05-2019 https://www.vastgoedactueel.nl/nieuws/nederland-binnen-eu-koploper-aantal-hypotheken

  ’t Is dan ook geen wonder dat veel mensen op die kapitalisme aanhangende marionetten van de VVD blijven stemmen.
  Het is de enige partij die weigert te tornen aan de hypotheekrenteaftrek.

  De EU oefent niet voor niets al geruime tijd druk uit op Nederland om de hypotheekrenteaftrek af te schaffen, en de VVD zowel als de PvdA zullen op den duur gehoor moeten geven aan die oproep van de EU.

  Wanneer dat gebeurd kan het snel afgelopen zijn met de heerschappij van de VVD, doordat door het afschaffen veel “woningbezitters” in financiële problemen zullen komen.

  De maandelijkse lasten van de “huiseigenaren” zullen namelijk met 100-en euro’s toenemen ( hoe hoger de hypotheek, hoe hoger de rente die je per maand betaalt ).

  Heb je een hoge hypotheekrente, dan ben je gewend een hoog bedrag van je inkomstenbelasting af te mogen trekken, derhalve zullen die mensen met en hoge hypotheek het hardst getroffen worden.

  De hypotheekrenteaftrek kost de staat veel geld, omdat je geen inkomstenbelasting betaald over het deel van je inkomen waar je de hypotheekrente vanaf trekt, diegenen met een hoog inkomen profiteren het meest van de hypotheekrenteaftrek!
  08-08-2011 https://www.volkskrant.nl/economie/rijkaards-profiteren-het-meest-van-de-overheid~b321d774/

  “Volgens de EC zouden de hoge huizenprijzen mede het gevolg zijn van de hypotheekrenteaftrek, en daar waarschuwt de commissie dan ook voor.”

  30-05-2012 https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/3325771/brussel-vraagt-om-afschaffen-hypotheekrenteaftrek

  Wie meent dat de andere partijen wel deugen komt te zijner tijd ook bedrogen uit, want links zowel als rechts werken aan dezelfde agenda!
  https://www.nobb.nl/citaten/5200-citaat-327
  09-03-2017 https://nos.nl/op3/artikel/2162205-politiek-gaat-altijd-over-links-en-rechts-maar-bestaat-dat-nog-wel.html

  De huidige mijns inziens verrotte systemen bij justitie, politie en politiek dienen daarbij te worden ontmanteld en opnieuw opgezet met meer inspraak van de burgerbevolking.

  Maar dat is verder jullie probleem…
  Met nieuwjaar ( 2020 ) zal ik er namelijk niet meer zijn.
  Ben ik eindelijk verlost van deze steeds onmenselijker wordende kapitalistische maatschappij van de liberalen en hun krankzinnige schuldeneconomie!

  Hoef ik mij nooit meer te ergeren aan de woeker belastingen, huur en verzekeringspremies, en zullen mijn hersenen nooit meer gemarteld worden met repeterende reclame’s, eindeloze filmherhalingen en verloederende tv-programma’s waarin schaamteloos bloot en gore taal in voorkomen.

  Ik wens u allen verder veel geluk!

  Met de komende crisis in aantocht…
  22-08-2018 https://www.volkskrant.nl/economie/staan-we-aan-de-rand-van-een-nieuwe-crisis-of-is-deze-keer-echt-anders~b7f09fec/
  27-03-2019 https://www.annexum.nl/nieuws-uit-de-markt/nog-402-dagen-tot-de-volgende-recessie/
  09-05-2019 https://financieel-management.nl/artikel/de-volgende-crisis-komt-eraan

  En met een met nucleaire wapens uitgevochten ww3 in het vooruitzicht!
  14-09-2017 https://www.esquire.com/nl/stijl-carriere/a6439/theorie-derde-wereldoorlog-2020-interview/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s