Deze pagina gaat over farmaceutische bedrijven en medicijnfabrikanten en hun schadelijke MEDICIJNEN.
GELD VERDIENEN aan medicijnen die slecht zijn voor de gezondheid.

BAYER
LIPOBAY – Cholesterolremmer – Veroorzaakt ernstige nierschade en wordt in verband gebracht met de dood van 52 gebruikers!
LIPOBAY – Cholesterolremmer – 09 augustus 2001 – Bayer neemt cholesterolverlager Lipobay/Baycol van de markt!
LIPOBAY – Cholesterolremmer – 14 maart 2003 – Bayer faces more lawsuits as profits fall – Bayer faces 8.400 lawsuits over Lipobay!

TRASYLOL (e) – Bloedstoller – Bayer hides bad news; a researcher doesn’t!
TRASYLOL (e) – Bloedstoller – 08 february 2006 – Trasylol dangers!
TRASYLOL (e) – Bloedstoller – Heart Surgery Drug Trasylol and Kidney/Heart Failure!
TRASYLOL (e) – Bloedstoller – Levin Law Trasylol Information!

GLAXOSMITHKLINE
SEROXAT – anti-depressiva – veroorzaakt geweld, gewichtstoename, verslaving en zelfmoordneigingen
SEROXAT – anti-depressiva – 18 december 2006 – About me (een waar verhaal van een gebruiker van SEROXAT en de informatie verzamelwoede omtrent dit product + reacties)

MERCK
VIOXX – ontstekingsremmende pijnstiller – 1999-2004 veroorzaakt hartklachten
VIOXX – ontstekingsremmende pijnstiller – Alleen al in Nederland 219 doden!

PFIZER
CELEBREX – ontstekingsremmende pijnstiller – 1998-20xx veroorzaakt hartklachten

INFORMATIE over FARMACEUTISCHE BEDRIJVEN
De farmaceutische industrie, ofwel het pillendraaier circuit is er NIET voor uw gezondheid, maar voor het spekken van hun eigen portefeuille, dat daarbij jaarlijks 106.000 Amerikanen de dood vinden, wat maakt dat nou uit!
Zieke praktijken

INFORMATIE over CHOLESTEROL

De Duitse Prof.Dr. Hartenbach (vaatchirurg) schreef een boek over cholesterol, genaamd: “De cholesterol leugen”!
De cholesterol leugen!
De Deense Uffe Ravnskov, schreef hier ook een boek over: “The cholesterol myths”!
The cholesterol myths!

INFORMATIE over ANTIDEPRESSIVA
ANTIDEPRESSIVA 01 Veroorzaakt geweld, verslaving en zelfmoordneigingen 9 gevallen gevolgd meer dan 100 soortgelijke gevallen bekend!

ANTIDEPRESSIVA 02 – 23 maart 2004 – Overheid laks met pillen

ANTIDEPRESSIVA 03 Jongeren en zelfmoord (Een Amerikaans-Nederlands onderzoek mede gefinancierd door PFIZER (farmaciebedijf) claimt toename zelfmoorden indien GEEN anti-depressiva worden voorgeschreven))!

HOE betrouwbaar is een ONDERZOEK naar zelfmoorden onder jongeren als een farmaciebedrijf dat anti-depressiva fabriceert één van de financiers is van dit onderzoek?
En wat als blijkt dat de onderzoeker “Ron Herings” eerder al voor farmaceutische bedrijven als PFIZER en GLAXOSMITHKLINE (2 grote anti-depressiva producenten) onderzoek heeft gedaan!
Kan HIER mogelijk sprake zijn van een BELANGENconflict?
De term “MISLEIDEND” onderzoek lijkt mij hier wel op z’n plaats!

Hè NEE… De GGD werkt hier aan MEE!
Één ding is zeker… Zulke goedkope “testratten” (50 euro) hebben de farmaciebedrijven nog NOOIT gehad!
De VRAAG zou dus moeten zijn… Is die 50 euro UW gezondheid waard?
GGD wil levensgevaarlijke experimenten met uw kinderen!

8 Reacties to “Schadelijke medicijnen”

 1. Albert de la Bruheze Says:

  Mijn verstandelijk gehandicapt zusje die toen ze 27j.was,depressief werd omdat ze ook zo graag getrouwd en kinderen wilde .Nu is ze 47 en gebruikt al 20 jaar die troep.ze heeft van alles ingespoten gekregen ,
  na die inspuiting is ze vallend,kruipend naar mijn oudste zus gegaan daar is ze meteen door een ziekenwagen opgehaald en heeft weer iets gehad.we zijn nog steeds overtuigd dat ze verkeerd is behandeld.Vooral toen de psychiater op ongeveer de helft van haar ziekteproces tegen me zei:”Nu moet ik je nog wat vertellen Jacqueline is lichtelijk verstandelijk gehandicapt”Nu is ze aan de Mirtazapine,Amitriptyline,Clopixol.Na 20 jaar verdriet en ellende met Jacqueline( alle psychiaters die ze gehad heeft hebben haar,mijn moeder,en ons haar zusjes niet voor vol genomen)zou ik willen weten of ze nog van die troep af kan.Ze heeft ook serotax enz. gehad en allemaal bijwerkingen, natuurlijk lag dat niet aan de pillen volgens de psychiaters.Op een gegeven moment konden we niet meer.Nu we weer een beetje op krachten zijn, want we hadden ook onze eigen sorens, willen we weer vechten voor de gezondheid van Jacqueline.In het verleden hadden ze moeten praten met Jacqueline b.v. wat er in haar om ging en niet gelijk troep geven en als er bijwerkingen waren weer een tegengif geven. Ze voelde dat ze anders was ,dat liet de maatschappij haar wel merken.Het was altijd een vrolijk meisje en iedereen nam haar zoals ze was ,wij hadden toendertijd daar ook geen verstand van ,dat ze vanaf het begin voorbereid moest worden op het leven met haar verstandelijke handicap,dat was er toen niet.Kan ze nog van die troep af want de laatste 20 jaar leeft ze als een bejaarde vrouw die snel moe is .Dat is toch niet normaal?

  Met vriendelijke groet, Bettina

  1. Chris Says:

   Hallo,

   hierbij wil ik graag mijn verhaal kwijt over Antiderpessiva en hoop andere mensen te motiveren te stoppen met die rotzooi!! Wat mij betreft zit u helemaal goed!!!!
   Helaas ben ik ervaringsdeskundige tegen wil en dank, ik heb 10jr aan de Citalopram/Cipramil gezeten en af en aan andere voorgeschreven gekregen zoals Seroxat.
   Na een paar jaar kwamen er steeds meer klachten en ook daar kreeg ik wat voor, en dat was Seroquel en dat was een antipsychoticum.
   Altijd heb ik mijn arts voorgehouden dat het niet werkte en ze vonden dat ik moest wisselen(naar Seroxat) en om af en opbouw klachten te voorkomen kreeg ik ook nog eens Oxazepam en voor het slapen gaan Temazepam.
   Ook dit werkte niet naar behoren en moest toen weer terug naar Cipramil met als resultaat dat ik weer die ellende van op en afbouwen voor mijn kiezen kreeg.

   Ik heb 7jr gesprekken gevoert en zelfs 1,5jr in dagbehandeling gelopen, niks dat hielp en dat ook tegen mijn arts gezegd en volgehouden, maarja wie ben ik!!
   Normaal denken was er niet meer bij en zelfvertrouwen had ik niet meer, om over levenslust maar te zwijgen, eigenlijk heb ik 10jr van mijn leven rondgelopen als een ZOMBIE zonder enig gevoel in mijn donder.
   Ben in de WAO geraakt, geen vrienden of collega’s meer over want weinig mensen begrijpen je en ik heb alles maar opgegeven en dacht dat dit mijn leven was.

   80……zo oud voelde ik me, boos en agressief, geen fut(plassen was al teveel) en al helemaal geen goed woord meer over voor deze wereld, Suicidaal als de pest(heb een pistool voor mijn verjaardag gevraagd) dus hoever kan je zinken.
   Iedereen in mijn leven heb ik pijn gedaan en na jaren in die toestand geleeft te hebben weetje niet beter meer, maar ook geen arts die naar je om kijkt of het nog goed gaat met de medicatie????

   Op een gegeven moment(ongeveer 3jr geleden) werden de lichamelijke klachten zo groot dat ik de deur plat liep bij de dokter, Hart klachten,Hypoglykemie(dalende bloedsuikerspiegel) eczeem, extreem zweten, opgezette Keel en tong(tijdens het praten beet ik elke
   keer op mijn tong) Koorts,maagdarm klachten, Hele donkere kringen om mijn ogen en uiteindelijk opgezwollen gezichten zwaar ontstoken ogen, Oren zo dik dat ik mijn helm niet meer paste????
   Dit is een greep uit de hele lange lange lijst klachten, en werd toe door gestuurt naar een Allergie arts, die naar Vele testen erachter kwam dat het van de Antidepressiva kwam en daarmee moest stoppen.

   Weer naar de huisarts en kreeg toe fluoxetine(prozac) en het advies binnen 2wkn op en afbouwen, en daar trapte ik niet in en heb dat op mijn dooie gemak op en afgebouwt maar kreeg weer slaapeloosheid en dus ook weer die Oxazepam en Temazepam.

   Ondertussen waren mijn klachten niet of nauwelijks verandert en de Allergiearts zei dat mijn amandelen het wel eens kunnen zijn en kreeg antibiotica(clacid) en toen was ik Echt het haasje!!!!Heel 2009 heb ik met Zwaar ontstoken ogen en een opgezwollen en doodziek rond gelopen
   Ik Kon niks meer aan eten verdragen en kreeg last van een Totaal allergie syndroom, teweten:huis en stofmijtallergie, katten allergie, Hooikoorts, schimmelallergie(das ook gist en dat zit in vanalles tegenwoordig),Schoonmaakmiddelen allergie, Melkproducten allergie, kon geen krant meer lezen(inkt dampen) en geen uitlaatgassen verdragen.

   Eigelijk kon ik maar 2 dingen doen en dat was of echt er een eind aan maken of mijn heil in de Natuurgeneeswijze zoeken en dat deed ik!!!
   Met een onwijs goed resultaat.
   Na ongeveer 2 maanden was er nog maar 25procent van al mijn klachten over, en hoe komt dat dat zij het wel wisten en de regulieren Artsen niet?

   Mijn Immuumsysteem was dooor langdurig gebruik van chemischemiddelen compleet in de war!! en daar gaan de artsen niet over want die doen alleen aan Kunstmatige Immuumsysteem versterken door je allerlei bende te geven die uit een Fabriek komen.

   Ik ben dankzij de Natuurgeneeskunde in 5maanden tijd weer de oude aan het worden en zelfs gestopt met Antidepressiva!!! En voel me geweldig, Barst van de energie, zelfs zoveel dat ik erbijna onrustig van zou worden hahahah maar dat doe ik niet.
   Elke vrije minuut wordt ingevult, Maak plannen voor de toekomst, ga weer studeren(Natuurgeneeswijze), wil weer op vakantie en zit het UWV achter de kont aan om me aan een baan te helpen.
   Elke ochtend kan ik wel janken van blijdschap dat ik er weer ben, heb met iedereen een praatje die ik tegen kom, zie de zon weer schijnen en kijk weer om hoog naar die prachtige blauwe hemel.

   Is dit zonder slag of stoot gegaan, NEE!!! Doorzettings vermogen is het belangrijks en heel veel begrip van je naaste liefde die er nog over zijn.
   Volharding in gezond eten, Geen lichaam vreemde stoffen, Geen SUIKER,GEEN E-nummers boven de 500, Geen Gist, Geen Melkproducten en het belangrijkste denk ik is BEWUST worden, want we werken meer troep naar binnen dan je zou denken.
   Wanneer je dat doet begin je te ontgiften en gaat je lichaam in verweer, Al je klachten worden versterkt maal 3 en dat geeft aan dat je goed bezig bent.
   Ziek Zal je zeker worden, Ja erg ziek(was je toch al maar nu van je herstel) heb ongeveer 4wkn zware klachten gehad en een week later begon het weer maar wel met een Lach op mijn gezicht, energie en levenslust.

   Mijn immuumsyteem is hard op weg om weer de oude te worden en mijn allergie klachten nemen met de dag af maar vergeet niet dat ik 10jr die rotzooi heb geslikt en een lange weg heb tegaan.

   Ik hoop dat ik voor iedereen met de zelfde klachten een soort van hoop geef dat het echt kan, en inspiratie kan geven om het zelfde te doen. De chinese geneeswijze bestaat al duizende jaren en de regulieren geneeswijze niet.

   Je zelfvertrouwen komt vanzelf weer terug EN JE LEVEN OOK!!!!
   GOOODLUCK!!!!!!
   groeten Chris

 2. worldthechanges Says:

  Beste Bettina…

  Da’s niet mis…
  20 jaar lang aan de:
  Mirtazapine (Anti-depresiva) van Organon…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mirtazapin
  Alwaar het één en ander staat over de bijwerkingen en ontwenningsverschijnselen van dit anti depressie “medicijn”!

  Amitriptyline (Anti-depresiva)…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Amitriptyline
  Alwaar het één en ander staat over de bijwerkingen en ontwenningsverschijnselen van dit anti depressie “medicijn”!

  Clopixol (Anti-psychotica)…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Zuclopenthixol
  Een middel dat eigenlijk voorgeschreven zou moeten worden aan mensen die schizofreen zijn?!?

  Schizofreen zijnde een mentale stoornis met wanen en hallucinaties, wat mijns inziens totaal wat anders is dan verstandelijk gehandicapt (het geestelijk wat minder ontwikkeld zijn)…

  Het lijkt er dan ook verdacht veel op dat er meteen al een verkeerde diagnose is gesteld en uw zusje gewoon als proefkonijn voor “anti-psychotica medicatie” is ge(mis)bruikt…

  Voor het geval u mijn mening over die “kwakzalvers in de psychiatrie” nog niet mocht kennen:
  https://worldthechanges.wordpress.com/category/gezondheid/psychiatrie/
  https://worldthechanges.wordpress.com/category/gezondheid/medicijnen-gezondheid/
  Ook TrosRadar heeft een documentaire gemaakt over die psychoten-branche waar ik een stuk over heb geschreven…
  https://worldthechanges.wordpress.com/2008/05/14/gezondheid-en-kapitalisme-003a-trosradar-en-de-farmacie-infiltratie/

  Afijn terug naar…
  Een verdere behandelin met Seroxat (Anti depressiva)…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Paroxetine

  47 En dan al een leven moeten “lijden” als dat van een bejaarde vrouw, lijkt mij inderdaad ook niet normaal…

  Veel anti depressie middelen schijnen de gebruiker juist depressiever te maken, ontnemen hen de levensvreugde en/of onttrekken hun energie (futloos en gelaten indruk)…

  Antidepressie medicijnen hebben de vervelende eigenschappen dat je er aan verslaafd kunt raken en iemand juist depressief kunnen maken, vooral als hij/zij ervan af wil…

  20 Jaar is echter een zeer lange tijd, en ik ben NIET bekend met de gevolgen van langdurig gebruik van zware anti-depressie middelen gecombineerd met een neurologisch medicijn…

  Ik kan u dus alleen adviseren met de behandelende arts of dokter te gaan praten en uw bevindingen mee te delen, ook te stellen dat u het “medicijn”-gebruik langzaamaan wilt verminderen…

  Men zal de persoon in kwestie goed in de gaten moeten houden in verband met de voorgenoemde ontwenningsverschijnselen…

  Wel…
  Ik wens u en uw zus sterkte, want u zult het beiden hard nodig hebben, welke weg u beide ook moge bewandelen!

 3. frieda hermans Says:

  Mijn zoon is weer gedwongen opgenomen voor psychotisch agressief gedrag. Zoals vorige keren geeft men een mengeling van antipsychotica die een fysieke bedreiging vormen maar amper iets oplossen van de “schizofrenie”. Hij is alweer rustig maar men gaat nu over, na 2 weken, tot 400 mg clopixol élke week. Gemengd met risperdal consta en een slaappil. Hoe gevaarlijk is dat allemaal en wat kunnen we er aan doen????

 4. Chris Says:

  Healt&foodclinic.nl heeft mij op de been geholpen……….Wordt nog vergoed ook voor 75% als je aanvullend verzekerd bent en soms zelf 100%.
  Succes

 5. worldthechanges Says:

  Kankerverwekkende stof NDEA (N-nitrosodiethylamine) in bloeddrukmedicijnen met de werkzame stof Valsartan van Mylan en Pharmachemie aangetroffen.

  05-12-2018 https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/gezondheid/artikel/4507576/opnieuw-vervuilde-bloeddrukmedicijnen-teruggeroepen
  Eerder dit jaar werden bloeddrukmedicijnen met de kankerverwekkende stof NDMA ( N-nitrosodimethylamine ) teruggeroepen.

  05-07-2018 https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/gezondheid/artikel/4273616/bloeddrukmedicijnen-uit-handel-genomen-wegens-vervuiling

  De medicijnen worden in China door Zhejiang Huahai Pharmaceutical gemaakt.

  WHO over NDMA https://www.who.int/water_sanitation_health/dwq/chemicals/ndmasummary_2ndadd.pdf
  27-07-2018 https://www.precisionvaccinations.com/n-nitrosodimethylamine-ndma-considered-chemical-can-increase-risk-cancer-humans-says-epa

 6. worldthechanges Says:

  GSK oftewel GlaxoSmithKline wacht een aantal schadeclaims vanwege haar “anti-depressiva” Seroxat, dat in plaats van depressies te verminderen, de depressies in veel gevallen juist verergert waardoor de kans op zelfmoord toeneemt!

  GSK wist dat al lang maar verzuimde dit gegeven op de bijsluiters te vermelden.

  16-02-2019 https://nos.nl/artikel/2272170-collectieve-claim-vanwege-ernstige-bijwerkingen-antidepressivum-seroxat.html

  OPMERKING: Dit soort “medicijnen” zou gewoon verboden moeten worden!
  Veel depressies worden namelijk veroorzaakt door stress op de werkvloer o.a. vanwege de veel te hoge werkdruk…

  of komt voort uit continue voortdurende plagerijen van schoolgaande jeugd…

  of wordt veroorzaakt door de politiek o.a. met haar schuldeneconomie waarin iedereen continue wordt verleidt om steeds meer te consumeren teneinde “economische groei” te simuleren, waardoor de consument vroeg of laat met een flinke schuldenlast wordt opgezadeld, dan wel de woekerbelastingen en de boetecultuur in dit vervloekte land.

  In plaats van mensen klakkeloos zogenaamde antidepressiva voor te schrijven waar alleen de farmacie beter van wordt, zou men de tijd moeten nemen te achterhalen wat de achterliggende oorzaak is van die depressies.

 7. worldthechanges Says:

  Terugroepactie MAAGZUURREMMERS met RANITIDINE.
  Mogelijk vervuild met kankerverwekkende stoffen waaronder nitrosamine / NDMA.
  03-10-2019 https://nos.nl/artikel/2304554-inspectie-roept-maagzuurremmers-terug-vanwege-kankerverwekkende-stof.html
  .
  Zo’n 150.000 Nederlanders slikken de desbetreffende maagzuurremmers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s