Deze pagina is gewijdt aan HAARP (HIGH FREQUENCY ACTIVE AURORAL RESEARCH PROGRAM):
Een antennesysteem in Alaska bij de militaire basis Gakona, dat geëxploiteerd wordt door het Amerikaanse leger en de marine.
Haarp projectleider is “John L. Heckscher” van het Philips Laboratorium te Hanscom Air Force Base

10-06-2004 BAE systems receives $35 million for HAARP program
20-04-2007 200407H.A.A.R.P.
10-12-2007 New Document Reveals Military Mystery’s Powers

HAARP

Haarp at work?

Arecibo Observatory (wikipedia.org)
Nonlethal Weapons A Global Issue by Cheryl Welsh
Darpa – Defense Advanced Research Projects Agency (wikipedia.org)
Haarp – arcticcircle.uconn.edu
Haarp – eastlundscience.com
Haarp Michel Chossudovsky – galaxy.com
Haarp – 05.11.1996 Rosalie Bertell – globalpolicy.org
GWEN (Ground Wave Emergency Network) towers mindcontrolforums.com
Haarp – Haarp.net
Haarp – Haarp.punt.nl
Haarp – Mediarare.com
Haarp en Hipas AIRGLOW – cosis.net .pdf
Hipas Observatory (wikipedia.org)
Ionospheric Heater (wikipedia.org)
James Roderick
Omega file – theforbiddenknowledge.com
Project Woodpecker – Electron Cyclotron
Resonance Heating Method for changing Eartht’s magnetic field – luxefaire.com

Space bases weather control (borderlands.com)

Personen:
Michel Chossudovsky

Amerikaanse patenten:
U.S. Patent 4686605
(Weather modifications) Method and apparatus for altering a region in the earth’s atmosphere, ionosphere, and/or magnetosphere.
U.S. Patent 4712155
Method and apparatus for creating an artificial electron cyclotron heating region of plasma.
U.S. Patent 4999637
Creation Of Artificial Ionization Clouds Above The Earth by emitting radiowaves in a high latitude ionospheric medium.
U.S. Patent 5038664
Method for producing a shell of relativistic particles at an altitude above the earths surface

30 mins before the 2008 Sichuan earthquake in China
Haarp als wapen ingezet om een aarbeving in China uit te lokken?
Men beweert dat wanneer het een natuurverschijnsel zou zijn geweest, de kleuren omgekeerd zouden zijn!

China Earthquake caused by HAARP weapon

WWW Worden wij wakker? part 11 HAARP
Marcel Messing over Haarp

HAARP CBC Broadcast Weather control part 1
Haarp en dr Bernard Eastland

HAARP Technology
Dr Bernard Eastlund – Plasma Physicist – Haarp patenten bevatten o.a. het vernietigen van raketten, Communicatie beheer en storing, Mogelijk weersbeinvloeding en het omhoog brengen van een stuk van de ionosfeer als raketschild!
Rich Garcia – Director of Public Relations Haarp – Haarp kan dezelfde effecten creëren als de zon en de temperatuur tot 1.600 graden laten oplopen!
Je kunt met Haarp de frequenties veranderen en de straal van richting veranderen zodat je andere delen van de ionosfeer kunt bereiken!
John Heckscher – Project Manager Haarp – De marine en de luchtmacht beheren het project!
Dr Patrick Flanagan – Electromagnetic Specialist – Haarp kan een bliksemstorm ontketenen!
Haarp speelt met het natuurlijke energiesysteem van de wereld!
Brooks Agnew – Earth Tomographer – Zoeken naar olie en gasreserves ind e grond door middel van radiogolven met een vermogen van slechts 30 Watt!
Je zou de snaren van een piano kunne vergelijken met de aardlagen, door deze met radiogolven te bombarderen krijg je een bepaald geluid terug!
Als je bijvoorbeeld een project als Haarp zou gebruiken, zou je mogelijkerwijze een aardbeving kunnen ontketenen!
Dr Beverly Rubik – Biophysicist – Wat voor consequenties heeft het als we met hoog vermogen in de ionosfeer gaan schieten?
Dr Nick Begich – co-auteur “Angels don’t play this HAARP” – Door het omhoog brengen van delen van de ionosfeer worden die delen door de onderliggende luchtlagen opgevuld waardoor weersveranderingen kunnen ontstaan!

Wetenschappers nonchalant en betweterig (kortzichtig denken en handelen)!
Vergis u niet in het lage ogenschijnlijk lage vermogen van slechts 3,9 Mega Watt, omdat deze straal zodanig wordt samengeperst dat een straal met een kracht van 1 Giga Watt ontstaat!

PROJECT BLUEBEAM H A A R P
Ik zat er naast toen ik me afvroeg of er niemand was die de link met Haarp en Global warming had gelegd (het smelten van de poolkappen), dat wordt duidelijk in deze videoclip!

BIGGG TESLA COIL OF OKLAHOMA

2 Reacties to “Haarp”

 1. Paul Peters Says:

  Geachte dames en heren,
  Ondergetekende vraagt hierbij beleefd uw aandacht voor een boek dat niet via de u bekend zijnde kanalen op de markt komt. Het is een boek dat handelt over dingen die u mij, uw buurman en iedereen aangaan, dingen die iedereen zou moeten weten. Er is op dit gebied nog maar heel weinig uitgegeven in boekvorm, en voor zover mij bekend slechts één boekje in de Nederlandse taal, dat het probleem slechts zijdelings benaderd; dus de markt is wat dat betreft niet verzadigd, en ligt nog volledig open.

  Als het leger H.A.A.R.P. speelt
  Geschreven door: Alex Hunter

  HAARP Faciliteiten wereldwijd.

  Dit boek gaat over H.A.A.R.P.
  High-frequency Active Auroral Research Program

  Hier zijn enkele grepen uit de inhoud van dit boek.

  In het jaar 1988 zond men een episode uit op televisie van Star Trek The Next Generation,
  Deze episode was getiteld:”The Arsenal of Freedom.”
  Het ging over een zekere Kapitein Picard van de Enterprise die werd gestuurd naar de Lorenz Cluster om te gaan kijken hoe het met de USS Drake ging, die op zijn beurt, weer was uitgezonden op een missie, om vast te stellen, waarom plotseling al het intelligente leven op de planeet Minos verdwenen leek te zijn.
  Kapitein Picard ontdekte op Minos een automatisch wapen, met een holografische vertegenwoordiger in het computersysteem, die beweerde dat het wapensysteem het neusje van de zalm was, en éénmaal geactiveerd, onoverwinnelijk. “Het is het perfecte vernietigingssysteem “ zo liet de holografische vertegenwoordiger trots weten.
  Toen de verschrikkelijke waarheid, over wat er met de bewoners van de planeet Minos gebeurd was, tot Kapitein Picard doordrong, kon hij alleen nog uitbrengen: “ Té perfect, jullie arme onnozele sukkels, jullie eigen creatie heeft jullie vernietigd!!

  Dat, het hier bovenstaande stukje fictie is, snapt u zonder verdere uitleg. Een wapen dat in z`n uppie de hele planeet verwoest?

  Ach kom op hé! Dat kan toch helemaal niet!?
  O nee?, denkt u dat?

  Mag ik u dan uitnodigen om een flinke dikke jas aan te doen, want het wordt koud, we gaan namelijk straks naar Alaska , waar bovenstaande fictie, en hedendaagse technologie, als twee werelden, met een enorme klap, met elkaar in botsing zijn gekomen.
  De werelden van feit en fictie.
  In Alaska en in Puerto Rico, plus op nog een aantal plaatsen in Noorwegen, en op ook nog minstens één plaats in Rusland, staan deze helse machines opgesteld op onze eigen moeder aarde.
  Ja, ja, dat tuig bestaat écht!

  De regeringen van alle landen weten verdomd goed wat er aan de hand is, maar men wil niet, dat u en ik het ook aan de weet komen.

  Onderbouwd wetenschappelijk bewijs heeft inmiddels aangetoond, dat HAARP niet langer in een experimenteel stadium verkeerd, maar dat het systeem werkt, en al jarenlang volledig operationeel is, en in staat is, om waar ook ter wereld droogtes, overstromingen, tsunami, orkanen en aardbevingen teweeg te brengen.

  Ze kunnen, met gebruikmaking van HAARP technologie, elk gewenst vliegtuig, waar ook ter wereld, uit de lucht halen.

  Deze vreemde gekleurde effecten worden steeds in de lucht waargenomen voorafgaande aan een “natuur” ramp.
  60% van de totale wereldbevolking moet verdwijnen! Dood!
  Ze willen u en mij weg hebben!
  Wegwezen, oprotten, verhongeren, verdrinken, sterven aan enge ziektes, letterlijk de tering krijgen, sterven aan epidemieën, en onder de grond verdwijnen bij aardbevingen..

  En wie kan jou als schuldige aanwijzen voor een tsunami in Indonesië, of een aardbeving in Haïti, of een overstroming in Pakistan?

  Het Europees parlement zegt over H.A.A.R.P.
  HAARP – een wapensysteem dat het klimaat ontregelt
  Op 5 februari 1998 organiseerde de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees Parlement een hoorzitting over o.a. HAARP. Vertegenwoordigers van de NAVO en de VS waren uitgenodigd, maar zij verkozen niet deel te nemen. De Commissie betreurt dat de VS niemand stuurde om vragen te beantwoorden en geen gebruik maakte van de mogelijkheid het gepresenteerde materiaal van een toelichting te voorzien.

  Het Europees Parlement trok daaruit de conclusie in 1999, dat:
  Tegen het licht van een reeks internationale wetten (Verdrag betreffende het verbod van militair of ieder ander vijandelijk gebruik van technieken om het milieu te veranderen, het Zuidpool-verdrag, het Verdrag houdende beginselen voor het gedrag van de landen bij het onderzoek van de ruimte, met inbegrip van de maan en andere hemellichamen, en het VN-verdrag betreffende zeewetgeving) komt HAARP naar voren als zeer twijfelachtig, niet alleen vanuit menselijk en politiek standpunt, maar ook vanuit juridische optiek.

  Dit betekent dat HAARP een overtreding van het volkerenrecht is.

  een volledig rapport over een vergadering die de Europese Unie over het milieu en ook over HAARP gehad heeft, en als u dat leest, dan begrijpt u mijn bezorgdheid nog beter, en dan vraagt u zich pas écht af, hoe het toch in hemelsnaam mogelijk is, dat je hierover nooit een woord in de krant leest, geen woord op televisie hoort, dat het dus kortweg gewoon voor het grote publiek ( U en ik ) geheim gehouden wordt.
  Het Verslag is dubbel interessant, omdat er in dit zelfde verslag ook heel veel andere zaken aan het licht komen, die u en ik ook niet horen te weten, want dit soort verslagen zijn eigenlijk vertrouwelijk, wat simpelweg een ander woord is voor GEHEIM.

  Weg met die geheimhouding.!
  Hieronder volgt het volledig ( Geheime ) verslag.
  14 januari 1999 A4-0005/99

  Alex Hunter is diep gegaan, heel diep, hij neemt nergens een blad voor de mond, en dit boek is dan ook een aanklacht tegen alle regeringen op aarde, en tegen de regering van Amerika in het bijzonder; een echte aanrader voor iedereen die geen weet heeft van het stiekeme spelletje dat het Amerikaanse leger speelt met de gehele bevolking van deze planeet!
  Iedereen dient dit te weten!
  Lees het zelf, en vorm uw oordeel.
  Het boek is te lezen als E book en te bestellen als paperback via onderstaande link

  http://www.pumbo.nl/boek/haarp

  Ik dank u voor uw aandacht.
  Hoogachtend,
  Alex Hunter

  Ik kan u desgewenst ook in een afzonderlijke mail de kaft toe laten komen.

 2. ardi hulsman Says:

  nou, volgens mij boeit niemand het wat( een paar mensen misschien) maar dat is waarschijnlijk te wijten aan onwetendheid. ik probeer het ook in de media te krijgen maar word telkens geblokt. velen geloven het bij voorbaat al niet. maar dit is nog niet alles wat is gedaan, ik heb ontdekt dat plaatsen in nederland zijn gebouwd in bewuste vormen, zoals ede( bekend van de stroomberg, een varkensfabriek) en barneveld( bekend van kip) nu zijn deze twee plaatsen ook zo gebouwd in deze afbeeldingen, ook dit weet men niet. er moet nog veel bekend gemaakt worden, maar zal het ons lukken? ik geef de hoop al bijna op. geluk en bedankt voor het plaatsen van deze pagina, echt top.( op youtube: gerardje hulsman kijk maar op dit kanaal.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s