Geboren 31-08-1962 te Sprang-Capelle, een rustiek protestants dorpje dat ondanks een overgrote meerderheid TEGEN een fusie door het overwegend Katholieke Waalwijk niettemin ondemocratisch werd geassimileerd!

Technische achtergrond:
LTS Autotechniek C-niveau 1974-1979 Waalwijk – MTS Electrotechniek 1980-1985 Tilburg.
‘k Heb weinig te zeggen gehad over mijn scholing, bovendien was er steeds wanneer ik van school kwam GEEN werk te vinden, en wel omdat die liberale malloten in Den Haag regelmatig goedkopere buitenlandse arbeidskrachten naar Nederland haalden.

In de loop der jaren ben ik bovendien de techniek gaan haten en wel omdat de techniek niet wordt gebruikt om de mensheid te ondersteunen, maar wordt gebruikt om de werkgelegenheid over te nemen en bovendien onder het mom van veiligheid tegen de bevolking ( inbreuk van de privacy ) wordt gebruikt ( denk aan body- handpalm- iris- en vingerafdruk scanners, camerasystemen en drones ).

1985-1986 Dienstplicht zijnde een op willekeur gebaseerde regeling van de ( R ) overheid bovendien op straffe van een gevangenisstraf wanneer je geen gehoor zou geven aan de oproep!
Later kon men ook kiezen voor vervangende dienst, en weer later werd de dienstplicht zelfs afgeschaft.
De liberalen van D66 willen de dienstplicht wederom weer invoeren maar nu voor jongens zowel als meisjes vanwege de zogenaamde bedreiging vanuit Rusland!

MIJN ADVIES: “WEIGER!”
LAAT JE NIET KAPOT SCHIETEN OM DE BELANGEN VAN DIE KOLERE KAPITALISTEN EN HUN LIBERALE MARIONETTEN TE VERDEDIGEN, kijk naar het groeiende aantal voedselbanken, de groeiende kloof tussen arm en rijk!
Vecht desnoods tegen die 1% Elite wiens onverzadigbare hebzucht de wereld om zeep helpt!

Voor mij was de dienstplicht een verloren jaar die bovendien mijn toekomst om zeep heeft geholpen doordat ik destijds 1 van de 2 nog overgebleven sollicitanten was voor de functie van technicus in de land / tuinbouw, echter met dit voordeel dat ik in de buurt woonde en daardoor sneller kon ingrijpen mocht zich b.v. in het weekeinde een technisch mankement voordoen.

1987 HH Luchtbehandelingskasten ( 1/2 jaar contract uitzendbureau tekenkamer)

‘k Ga overigens niet die talloze uitzendbaantjes aanhalen met een duur van slechts 1 dag tot en met enkele weken, ’t is sowieso frustrerend genoeg!

1990-1992 Printplatenassemblage, op zich leuk werk ware het niet dat je de godganse dag in een nevel werkte vanwege een oude soldeermachine met een slechte afzuiging en boven een printplaten schoonmaakmiddel hing waarvan de damp mijn horloge heeft gemold.

Toen ik bovendien meer projecten kreeg en en een paar waardeloze hulpjes zonder technische achtergrond en een geestelijk gehandicapte die de componenten niet op maat maar kapot knipte en mijn projecten vertraging op begonnen te lopen vanwege de extra tijd die ik erin moest besteden om al die printplaten te repareren opdat ik mijn hoge kwaliteit kon behouden, heb ik me uiteindelijk ziek moeten melden en af laten keuren voor dat bedrijf.

Wederom ga ik niet die talloze uitzendbaantjes aanhalen met een duur van slechts 1 dag tot en met enkele weken, ’t is ook nu weer frustrerend genoeg!

1997-1999 De Efteling B.V. werklocaties Fata Morgana en Spookslot waarvan ik opstartcertificaten heb behaald, niettemin ben ik zelf opgestapt en wel omdat het bedrijf steeds meer collega’s ontsloeg, waardoor ik me begon te beseffen dat bij de Efteling voor mij GEEN toekomst was weggelegd!

‘k Besloot tenslotte huisman te worden, enerzijds omdat ik me ergerde aan al die sollicitatie afwijzingen, anderzijds omdat ik er geen zin meer in had slecht betaalde kolere parttime baantjes van die zogenaamde uitzendbureaus te moeten accepteren, doordat we allebei werkten kwam er bovendien weinig terecht van het huishouden, en omdat mijn vrouw bij de Efteling meer verdiende vanwege opgebouwde bonussen…