MEDEDELING:

WORLD THE CHANGES

Kapt er dit jaar nog mee!

Jawel…

U hoort het goed.

Decennia lang heb ik geprobeerd om tot uw verstand door te dringen…

Op Hyves, op MSN, op Punt.nl, op Web-log en hier op WordPress…

Zie dit artikel maar als een laatste poging om te proberen u tot inkeer te brengen!

Want ik krijg steeds meer de indruk dat het eigenlijk bijna niemand interesseert dat de samenleving ( voor zover daar nog sprake van kan zijn ) gestaag verder verloedert.

Of dat de mensheid langzaam maar zeker wordt vergiftigd door met name de chemische-, farmaceutische en petrochemische industrie.

18-07-2017 https://zembla.bnnvara.nl/nieuws/hoe-gevaarlijk-is-de-stof-genx-in-ons-drinkwater

03-07-2018 https://www.tubantia.nl/regio/actie-tegen-vervuiling-grondwater-in-overijssel~ad2d13ca/

10-2018 https://rekenkameroost.nl/uploads/onderzoeksplan_grondwaterbescherming.pdf

14-02-2019 https://www.dvhn.nl/drenthe/Hoogeveen-zet-vervuilde-gebieden-niet-meer-op-slot-24175629.html

13-03-2019 https://www.destentor.nl/achterhoek/onderzoek-naar-mogelijk-vervuild-grondwater-eefde-west~adf0b619/

06-05-1019 https://www.papendrecht.net/nieuws/2019-05-06-13147-onderzoek-vu-amsterdam-wijst-uit-veel-meer-genx-in-papendrechts-leidingwater.html

Dat ons voedsel bol staat van de bestrijdingsmiddelen, reinigingsmiddelen en chemicaliën van twijfelachtig allooi waaronder round-up, glyfosaat en xtc-afval, om maar te zwijgen van de dubieuze desalniettemin door de voedselwaakhonden goedgekeurde E-nummers ( synthetische geur, kleur en smaakstoffen ) conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en weet ik wat al niet meer voor flauwekul.

23-04-2018 https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/natuur-milieu/gif-weilanden-stuwt-prijs-water-omhoog/

https://www.ahealthylife.nl/lijst-van-e-nummers/

“Opnieuw is er opwinding over de oranje-gele akkers en weilanden, bespoten met onkruidbestrijder glyfosaat.

Helemaal nu er al bijna een jaar een Tweede Kamer-motie ligt om het goedje (deels) te verbieden en er in de VS miljoenenclaims worden toegekend omdat glyfosaat te boek staat als kankerverwekkend.

Waarom mogen Nederlandse boeren het blijven spuiten?”

28-03-2019 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wederom-kleuren-nederlandse-akkers-oranje-geel-door-gebruik-van-het-omstreden-middel-glyfosaat~b74c696a/

OPMERKING: WAAROM verbiedt de ( r ) overheid het niet gewoon?

Dat zou U zich ook moeten afvragen!

Uw gezondheid staat immers op het spel!

Andere veelvuldig voorkomende desalniettemin kankerverwekkende stoffen zijn:

Asbest / DDT / glyfosaat / kwikvullingen / lijm / PCB / verf / Wolmanzouten etc.

Niemand schijnt zich er bovendien voor te interesseren waar die zogenaamde voedselwaakhonden de getallen vandaan toveren die de doses aan zouden moeten geven van al die gifstoffen die zich in onze voeding bevinden en die zogenaamd veilig zouden zijn voor consumptie.

IMPORT / EXPORT:

Het hele import & export gebeuren gaat eigenlijk alleen om het heen en weer schuiven van geld, in een poging een mooie balans met grafieken en tabellen te voorschijn te kunnen toveren die een groeiende economie zouden moeten voorstellen, waar uiteindelijk echter alleen de Elite en hun getrouwen van profiteren.

De rijken worden steeds rijker en de armen…

U raadt het waarschijnlijk al.

Het geld moet immers ergens vandaan komen!

In het geval van voeding zou je bovendien kunnen zeggen dat onze gezonde voedingsproducten worden geëxporteerd terwijl we daarvoor in de plaats voedingsproducten importeren die zwaar onder de bestrijdingsmiddelen zitten dan wel dubieuze behandelingen hebben ondergaan.

Zo heeft de EU onlangs een handelsovereenkomst afgesloten met Zuid-Amerika ( Argentinië, Brazilië, Paraguay en Uruguay verenigd in Mercosur ), maar of Europa daar beter van wordt valt nog te bezien!

02-06-2019 https://www.telegraaf.nl/financieel/1702652637/eu-en-zuid-amerika-sluiten-handelsakkoord?

BRAZILIË:

Één land dat bekend staat als één van de grootste gebruikers van landbouwgif / bestrijdingsmiddelen met 400.000 ton op jaarbasis, waarvan er bovendien enkele zijn verboden binnen de EU en de VS.

“Water mag volgens de EU-wetgeving 0,1 µg per liter glyfosaat bevatten, terwijl dat in Brazilië 500 µg per liter is, 5.000 keer zoveel. Bij soja en bruine bonen staat de Braziliaanse wet residuen van middelen toe die tot 400 keer hoger zijn dan in de EU.”

02-03-2018 https://www.boerderij.nl/Home/Achtergrond/2018/3/Brazilie-grootste-gebruiker-gewasbeschermingsmiddelen-253474E/

De ontbossing van tropisch regenwoud nam in januari van 2019 toe met 54% ten opzichte van december 2018, het geweld tegen de inheemse bevolking neemt toe omdat de macht van de grootgrondbezitters toeneemt, en Brazilië keurde een groep schadelijke bestrijdingsmiddelen goed die door de EU en de VS werden verboden.

03-05-2019 https://www.nrc.nl/nieuws/2019/05/03/bolsonaros-toxische-landbouwbeleid-a3959016

OPMERKING: Wanneer Brazilië voedingsproducten op de Europese markten mag afzetten, zal de grootschalige ontbossing nog sterker doorzetten met alle gevolgen van dien ( afname dieren- en insectenpopulaties en afname co2-omzetting in zuurstof ).

PARAGUAY:

Een land waar Mosanto’s Roundup-ready soya schijnt te woekeren voor onder meer Europese biodiesel.

OPMERKING: Soja zit heden ten dage in zowat elk voedingsmiddel ( brood chocola koek margarine pindakaas sauzen slaolie soep tofu veevoer zuivel etc.) …

Het Round-up gif zou de kleine boeren duperen, die hun voedingsgewassen zien  verpieteren, verder zou het gif bloedkanker, huidziekten en miskramen veroorzaken.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-roundup-ready-soja-woekert-in-heel-paraguay~b201e24c/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

TIP: Wat u moet weten over soja!

In een reactie geeft Marja Ton aan dat soja en canola olie worden afgeraden omdat ze kanker zouden veroorzaken, en deze informatie zou ze hebben gehaald uit een boek van Brian S. Peskin “Het verzwegen verhaal over kanker” dat gebaseerd zou zijn op een reeks van  onderzoeken door de biochemicus Otto Heinrich Warburg ( 1883-1970 ) Nobelprijswinnaar van 1931.

Soja zou het immuunsysteem verzwakken, spijsverteringsproblemen geven, hartaandoeningen en kanker veroorzaken!

Kanker wordt veroorzaakt door zuurstoftekort in de cel en voedt zich met glucose ( verteerde koolhydraten zoals suiker en zetmeel ), aldus Otto Heinrich Warburg.

De waarheid over soja

Het Warburgeffect, kanker en de rol van suiker

https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/glucose.aspx

12-06-2012 https://www.optimalegezondheid.com/gevaar-van-soja-producten/

URUGUAY:

Een land waar de wietteelt in 2013 werd gelegaliseerd, de bevolking was echter niet te porren om zelf wiet te kweken, er bleven slechts 2 bedrijven ( International Cannabis Corp en Symbiosis ) over die het aandurfden om legale wiet te verbouwen.

Van het handelsverdrag zouden de 600 wietshops in Nederland als Drugsland mooi kunnen profiteren, al zou ik liever zien dat die wietshops en het gedoogbeleid verdwenen!

23-09-2016 https://nos.nl/artikel/2134025-wietteelt-reguleren-kijk-eens-naar-uruguay-en-haarlem.html

ARGENTINIË:

Wederom een land waar Monsanto’s bestrijdingsmiddel in overvloed ( 320 miljoen liter op jaarbasis ) wordt gebruikt op de vele soja plantages die gezamenlijk een oppervlakte beslaan waar Nederland 5x in past.

04-09-2015 https://www.nemokennislink.nl/publicaties/te-veel-bestrijdingsmiddel-op-de-argentijnse-pampa/

Argentinië exporteert ook veel “soja krachtvoer” voor vee en pluimvee, en laat men nou in Nederland chemicaliën hebben aangetroffen in de mest die afkomstig zouden zijn van bestrijdingsmiddelen, en dat die chemicaliën in verband worden gebracht met de afname van het aantal weidevogels ( veldleeuwerikken, kievitten en grutto’s ) zowel als dieren op biologische boerderijen.

In 88 monsters mest zijn niet minder dan 134 verschillende bestrijdingsmiddelen gevonden, en wel in hoeveelheden die schadelijk worden geacht.

https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/mest-barst-van-de-chemicalien-en-dat-is-slecht-nieuws-voor-weidevogels~b0304d28/

VIS:

De vissen van vandaag de dag zitten vol chemicaliën ( dioxine, kwik, pcb’s ), aldus Joanna Bouma.

11-02-2009 https://www.delta.tudelft.nl/article/eet-geen-vis

Inmiddels zijn daar ook de plastics bijgekomen.

GMO:

Wie interesseert het verder dat hij / zij voor proefkonijn speelt bij steeds grootschaliger experimenten met GMO’s?

Er wordt vaak geclaimd dat ze veilig zouden zijn omdat er geen onderzoeken zouden bestaan die deze claim tegenspreken, maar dat is eigenlijk bullshit en de omgekeerde wereld.

Wil men weten of GMO’s veilig zijn of niet…

Zou men onderzoeken moeten doen die generaties beslaan en die bovendien focussen op eventuele veranderingen in het dna van de gebruikers.

Aangezien dat soort onderzoeken tijdrovend en kostbaar zijn…

Zullen die er waarschijnlijk nooit komen.

Even buiten beschouwing gelaten dat de slager vaak zijn eigen vlees keurt.

De farmacie voert het onderzoek vaak zelf uit, dan wel financiert het onderzoek door zogenaamd onafhankelijke laboratoria.

De testresultaten zijn tenslotte aan interpretatie en censuur onderhevig.

TIP: Hoe de voedselindustrie ons misleidt:

Hoe de voedselindustrie ons misleidt

– – –

Wat de omgekeerde wereld betreft…

We zien dat terug bij de donorwet van D66

In plaats van dat u baas bent over uw eigen lichaam.

Geen donor tenzij u specifiek aangeeft donor te willen worden!

Legt de ( r ) overheid beslag op uw lichaam.

Automatisch donor tenzij specifiek wordt aangegeven dat niet te willen!

We zien het zelfs terug bij Justitie

Alwaar een “verdachte” zomaar van de straat wordt geplukt en in de gevangenis wordt gegooid.

Het komt regelmatig voor dat onschuldige burgers jarenlang in een gevangenis of inrichting zitten opgesloten!

01-02-2019 https://www.ad.nl/buitenland/twee-miljoen-voor-amerikaan-die-bijna-40-jaar-onterecht-in-de-bak-zat~a0272d47/?referrer=https://www.google.com/

22-11-2014 https://www.hpdetijd.nl/2014-11-22/overzicht-deze-mensen-zaten-jaren-onschuldig-vast/

’t Zal je maar overkomen!

– – –

VACCINEREN:

‘k ben in de loop der jaren ook een tegenstander geworden van het vaccineren.

Al was het maar vanwege de valse claims dat vaccins bepaalde besmettelijke ziektes zouden hebben uitgeroeid.

Of vanwege de belangenverstrengeling binnen de farmaceutische miljarden industrie, met haar lobbyhoeren binnen de medische wereld en NEP wetenschappers binnen de psychiatrie, die “medicijnen” voorschrijven voor doodnormaal gedrag en emoties ( terug te vinden in het handboek van de psychiatrie DSM V )…

– – –

Het is bovendien inmiddels 1 1/2 jaar geleden…

Dat mijn vrouw plotseling op 52-jarige leeftijd kwam te overlijden.

‘k Heb dan ook voldoende de tijd gehad om voor mezelf te bepalen of het leven eigenlijk nog wel zin heeft.

‘k Ben van mening dat dit NIET het geval is.

‘k Voel me in deze steeds killer wordende zakelijk wereld niet meer thuis.

Een wereld waar je knettergek wordt gemaakt met geestdodende repeterende reclameboodschappen en waarin de globale media je continue bestookt met valse oorlogspropaganda, terrorismedreiging, vunzige programma’s en continue herhalingen.

‘k Zit derhalve tegenwoordig slechts sporadisch voor de tv, maar ook van het internet wordt ik de laatste tijd ontzettend chagrijnig vanwege de waanzin rondom de zogenaamde “tracking cookies” waarmee mijn surfgedrag continue wordt vastgelegd.

Tsja…

Ik houdt het binnenkort voor gezien.

Ik hoop dat de herinneringspagina’s die ik in het leven heb geroepen nog een tijdje zullen voortbestaan als troost voor de weinige familieleden en vrienden die nog over zijn gebleven.

En dat is ook al zoiets…

Waarom zou je proberen iets op te bouwen als je voortdurend door overheidsinstanties wordt tegengewerkt en je bovendien niemand meer hebt om het aan door te geven?!?

Ik kan alleen maar hopen dat u op tijd uw verstand terug krijgt en gebruikt…

In plaats van het denkwerk aan die duivelse politiek over te laten!

Enfin…

‘k Wens u allen veel geluk!

Want er staan u in de nabije toekomst…

een aantal onaangename verrassingen te wachten.

Zo zal zich een volgende economische crisis aandienen die vele malen erger zal zijn dan die uit 2008…

en de reeds door velen geopperde WW3

Waarbij cyberaanvallen de communicatie platleggen ( internet, radar, satelliet en telefoon ) voorafgaande aan een oorlog die met kernwapens zal worden uitgevochten.

Een periode die in diverse religieuze geschriften als “De Eindtijd” wordt omschreven.

https://mens-en-samenleving.infonu.nl/religie/70387-tekenen-van-de-eindtijd-in-de-bijbel-jezus-matteus-243-14.html

OPMERKING: Ik mag dan zelf geen religie aanhangen, maar ik ben er wel van overtuigd dat de mens in haar arrogantie en naïviteit en onverschilligheid uiteindelijk zichzelf zal vernietigen!