Stop Verichip:

De oprichtster van actiegroep “STOP VERICHIP“!

Louise Baanders

Vroeg mij of ik een kopie van haar aktie-site op mijn blogsite wou zetten…

Bij deze !

rfid 54 - Stop verichip

Petitie tegen het implanteren van micro chips in het lichaam

Deze oproep is gericht aan alle mensen van deze bedreigde planeet om zich bewust te worden van de bedreiging van onze fundamentele mensenrecht op privacy. Het is de visie van bewuste mensen om niet meer passief en machteloos willen toekijken hoe de menselijke vrijheid en individualiteit wordt bedreigd door machthebbers die doorlopend profiteren van de huidige krankzinnige wereld en van de vrije mens een robotmens willen maken. We moeten ontwaken, onze krachten samenbundelen en in opstand komen tegen de VeriChip en nanochip die door de nano-technologie uiterst klein is en niet alleen aan het blote oog ontsnapt maar ook aan de opinie van de massa. Klein maar daardoor niet minder gevaarlijk, deze vloeibare injecteerbare chips die zich met de neuronen kunnen verbinden. Deze ‘’digitale engelen’’ zullen snel hun intrede doen en ons veranderen in willoze slaven. Onze vrijheid als mens en individu is ons aller erfenis. Het is voor ons allen erop of eronder. We moeten het potentieel gevaar van de RFID-technologie en VeriChip en haar toepassing op de mens, openhartig, zonder angst en zonder vooroordelen maar op objectieve wijze onderzoeken.

Tijd om in actie te komen tegen de implementatie van de microchip die het afschaffen van de slavernij meteen weer ongedaan zou maken. Je zult misschien denken, ach ik heb toch zeker wel een vrije keus. Niks is minder waar. De laatste 2 jaar is er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat jij al een chip bij je moet dragen. Kijk maar eens goed naar je paspoort dat je verplicht bent te tonen. Volgens de wet op de uitgebreide identificatieplicht is het niet verplicht om het paspoort bij je te dragen, maar je bent wel verplicht het te tonen op verzoek. Door deze toonplicht ben je dus min of meer verplicht het paspoort op zak te hebben. Dit paspoort heeft sinds augustus 2006 een rfid chip. In een wat later stadium zal dit paspoort wellicht geleidelijk aan verdwijnen om plaats te maken voor een implanteerbare RFID-chip; de VeriChip. Wanneer je met een dergelijk chip onder je huid rondloopt, is er werkelijk geen ontkomen meer aan. Alles wat je doet, waar je heen gaat, wat je koopt of verkoopt, alles wordt geregistreerd en opgeslagen in databases.

Wat willen we bereiken?
Het verbieden van het implanteren van chips in het lichaam wereldwijd, omdat dit een inbreuk is op de rechten van de mens. Het verbieden dat deze ‘digitale engelen’ binnenkort in overleg met de regeringen alles wat kruipt, loopt, vliegt en zwemt, chippen.

DAAROM, ZEG. NEE TEGEN DE CHIP!

—– —– —–

rfid 79 rfid visible in handscan rfid 80 rfid visible in shoulderscan

Leuk hé?

Die chippies die constante signalen uitzenden zodat elke ontvanger die kan opvangen!

Of toch maar liever niet?!?

Onderstaande LINK breng u naar de originele site, alwaar u uw stem kunt doen gelden TEGEN het gebruik van rfid-technologie die uw

Recht op Privacy & Recht op Vrijheid

( die in de grondwet zijn vastgelegd onder de artikels 10, 11, 12 & 13 )

schenden!

http://verichip.yourownrisk.nl/petitie.asp

Ter Informatie:

rfid 54 - Stop verichip

Wie zit achter de Stop VeriChip actiegroep?

Oprichter: Louise Baanders
Coördinator inhoud website: Frank Teklenburg

Onze doelstelling
We willen onze medemensen en het beleid informeren, sensibiliseren en inlichten omtrent de mogelijke gevolgen van de van nieuwe RFID-chip technologieën voor de privacy. Behalve voorlichting, willen we ook actie ondernemen. We zijn momenteel bezig met het verzamelen van handtekeningen voor een petitie tegen de VeriChip-implantatie, die we aan de tweede kamer zullen presenteren.

Vastleggen en verwerking van gegevens

STOP VeriChip gebruikt uw gegevens voor de ondertekening van een petitie en/of het verlenen van overige diensten, zoals het forum. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden, behalve bij overdracht van de petitie. Na het verzamelen van handtekeningen, zullen we de petitie presenteren aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal
Commissie voor de Verzoekschriften
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

Beveiliging gegevens
Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Wijzigingen
STOP VeriChip behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update.

Vragen
Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met verichip@yourownrisk.nl